• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
10 opinii
Domeniu principal de activitate:
fundatii

Fundatia ANA

Fundatia ANA a realizat peste 700 proiecte, la efortul financiar al fundatiei adaugandu-se ajutorul logistic si material furnizat de ANA HOLDING.

Fundatia ANA, presedinte doamna Cristiana Copos, desfasoara majoritatea proiectelor in folosul celor aflati in nevoie.

Fundatia ANA a realizat peste 700 proiecte, la efortul financiar al fundatiei adaugandu-se ajutorul logistic si material furnizat de ANA HOLDING.

Fundatia ANA, presedinte doamna Cristiana Copos, desfasoara majoritatea proiectelor in folosul celor aflati in nevoie.

proiecte importante:

dotarea cu echipament medical modern a spitalelor;
construirea unei facilitati destinate orientarii persoanelor nevazatoare, la statia de metrou "Piata Unirii", cea mai mare din Bucuresti;
dotarea cu o noua platforma moderna ce se ridica la nivelul standardelor internationale a salii de sport de la Liceul Sportiv nr. 190;
fundatia ANA a organizat doua misiuni de ajutorare a celor aflati in situatii dificile in Vrancea;

Opinii utilizatori

Hemangiom hepatic piele, necesita operatie
De Irina pe 24 Aprilie 2018

Buna ziua, numele meu este Irina si am o sora mai mica in varsta de 20ani care s-a nascut cu un hemangiom hepatic pe pielea(pe fata/obraz) a fost operata la o varsta foarte frageda, facandu-i-se o grefa...i s-a luat piele din crestetul capului, jumatate din frunte cu tot cu sprinceana pana la ureche si o mica parte din parul de langa frunte, si o fasie foarte lunga de pe piciorul stang de la genunghi pana la coapse, schimbandu-i-se aceste parti de piele intre ele. Pana in ziua de azi a avut 8 operatii toate esuate...din cauza aparaturii invechite si a medicikor care nu au mai intalnit astfel de caz...jumatate din frunte este este o piele lipita de craniu, nu exista muschi si grasime...iar ochiul este afectat si el la randul lui ajungandu se la strabism, operat de 3x cu final esuat. Isi poarta mereu breton ca sa ascunda partea aceea...nu este sociabila...se simte data la o parte si nu vrea sa i teractioneze cu lumea de rusine! Am gasit un doctor bun in Turcia care a spus ca poate rezolva acest caz insa operatia costa 40mii de euro, bani pe care nu ii vom putea strange niciodata! Apelez la dvs in speranta in care poate ne puteti ajuta, numele ei este Stefania si o puteti contacta la nr de telefon 0753019192 , sau mama noastra Viorica la nr de telefon 07460 11162, va multumesc!

Hipoacuzie bilaterala
De Stroescu Mihaela-Elena pe 03 Martie 2018

Bună ziua,
Mă numesc STROESCU MIHAELA-ELENA, am 16 ani și 7 luni, sunt din PLOIEȘTI și vă solicit ajutorul într-o problemă care mă depășește atât pe mine, cât și pe părinții mei.
Totul a început la vârsta de 5 ani, când, aflându-mă împreună cu mama și fratele meu la un control medical (în Germania), în vederea protezării auditive a acestuia din urmă, am aflat că am aceeași problemă ca și el: hipoacuzie bilaterală (pierderea auzului).
Acesta a fost un moment DRAMATIC pentru mama, deoarece fratele meu fusese diagnosticat cu această boală la vârsta de 2 ani, în urma unui tratament cu GENTAMICINĂ (actualmente știindu-se că >65% dintre copii ajung la surdo-mutitate). De la aflarea diagnosticului, mama a refuzat mulți ani (9) să mai rămână însărcinată. Când totuși s-a hotărât, aceasta a trăit cu spaima și credința că măcar eu voi fi SĂNĂTOASĂ.
Așa cum ați dedus, totul a durat DOAR 5 ani, când același tratament cu GENTAMICINĂ a lovit din nou; cu toate că mama, după “incidentul” cu fratele meu, mi-a schimbat medicul de familie – acesta garantându-i că nu există șanse să apară același efect secundar și la mine.
Astfel, prin bunăvoința medicului german, am fost protezată și eu odată cu el. Anii au trecut, iar aparatele (deși foarte performante) au început să “îmbătrânească”.
Așa am ajuns în ziua de astăzi, când am nevoie de schimbarea acestora cu unele noi, însă prețul unui singur aparat (compatibil cu frecvențele mele auditive) costă 8500,27 lei.
Ca urmare a celor prezentate, vin în întâmpinarea dumneavoastră, cu rugămintea de a mă ajuta, în limita posibilităților. Ador să dansez, să pictez și să desenez, dar mă pasionează și modeling-ul.
Vă mulțumește anticipat,
o fată care vrea să vă audă în continuare
Stroescu Mihaela
Număr contact: 0722838639

Sprijin
De Dumitrescu pe 06 Octombrie 2017

Buna ziua ma numesc Dumitrescu Mariana
Am 3 copii si ii cresc singura
Stau cu chirie si nu imi ajung banii nici de mancare.
Am o mama bolnava sufera de dementa si diabet si medicamentele sunt foarte scumpe.
Nu îmi ajung banii nici de mancare nici de rechizite pt cpoii
Acesta este nr meu de telefon
0761580846
Nu prea ma pricem la adrese de email
Daca puteti sa sunati la nr care vi lam dat va implor
Am nevoie foarteare mare de ajutor
Vine iarna nam cu ce sa imbrac copii
Va rog din tot sufletu sa ma ajutati.
Am mare nevoie de ajutor

Sprijin
De Oana popescu pe 03 August 2017

Buna ziua
Sunt studenta anul 5 la medicina si mamă singura a unei fetite de 4luni.Am nevoie de putin sprijin.multumesc

Ajutor sa-mi repar dantura
De Mihaela Voicu pe 31 Mai 2017

Am 37 de ani , sunt necasatorita , un baiat de 13 ani premiant , iar de la varsta 16 ani am ramas fara dantura.Din aceasta cauza am renuntat la facultate in anul doi ( ASE ) si nu imi pot gasi un loc de munca . Sunt disperata . Nu vreau bani. Tel. 0735 449 353

urgent
De Bloj ana maria pe 07 Aprilie 2017

doamne ajuta ma numesc ana maria am doi copii va rog din suflet dac se poate sa ma ajutati si pe mine am o situatie foarte dificila fins bolnava nu pot lucra am doar alocatia copilor am mai multe complicati.va rog dac se poate acm in prag de paste .0756437223.

Contact Fundatia ANA

Adresa

Bulevardul Poligrafiei, 1C, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.ana.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.