• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
2 opinii
Domeniu principal de activitate:
fundatii
; asociatii umanitare; institutii mama si copii; institutii pentru sanatatea mamelor si copiilor

Asociatia Unu si Unu

Asociatia Unu si Unu - Scopul principal al Asociatiei "Unu si Unu" il reprezinta sustinerea financiara si morala a familiilor cu copii din sarcina multipla (gemeni, tripleti, etc.), in care un copil sau toti (datorita traumelor prenatale, natale, sau post natale) au fost afectati fizic sau/si psihic.

Prin sustinerea familiilor,...

Asociatia Unu si Unu - Scopul principal al Asociatiei "Unu si Unu" il reprezinta sustinerea financiara si morala a familiilor cu copii din sarcina multipla (gemeni, tripleti, etc.), in care un copil sau toti (datorita traumelor prenatale, natale, sau post natale) au fost afectati fizic sau/si psihic.

Prin sustinerea familiilor, urmarim ajutarea copiilor in procesul de recuperare medicala pentru atingerea potentialului lor maxim de dezvoltare, pentru a avea sansa la o viata mai buna.

Asociatia "Unu si Unu" isi propune deasemeni formarea unei comunitati de parinti cu copii din sarcini multiple, o platforma de sprijin moral si financiar pentru aceste familii.

In viitor, Asociatia "Unu si Unu" se va implica in reducerea riscurilor aparute in sarcini multiple.

Socks for life 2014

Cu totii stim ca a da nastere unui copil este una dintre cele mai frumoase si importante experiente pe care poate sa o aiba o mama si se presupune ca ar fi o experienta pozitiva. A avea un bebelus nascut inainte de termen este o adevarata trauma pentru fiecare mama si fiecare familie care se confrunta cu o astfel de situatie.

La nivel mondial, se nasc anual 15 milioane de copii prematuri. Mai mult de 1 milion dintre acestia mor. Pe masura ce acesti copii evolueaza, exista riscul de a prezenta dizabilitati de invatare si de comportament, paralizie cerebrala, infectii, boli cardio-respiratorii, diabet, probleme de vedere, un risc cu mult crescut fata de copiii nascuti la termen.
Unul din zece copii este nascut prematur. La nivel mondial.

De cele mai multe ori, o nastere prematura inseamna sacrificii economice mari si o lupta continua cu sistemul medical. Cresterea constientizarii fenomenului de prematuritate este primul pas in lupta cu acest fenomen real, ce se intâmpla la nivel mondial. Rata de prematuritate ar putea fi redusa semnificativ, iar sistemul medical ar putea cunoaste o dezvoltare si imbunatatire a tratamentelor destinate bebelusilor nascuti prematur.

Ajutorul si suportul tau au o importanta cruciala in derularea cu succes a proiectului “Socks for lifeµ, proiect demarat in premiera in România de catre Asociatia ¥Unu si Unuµ si Micolino, dar care se bucura deja de vizibilitate in 36 de tari din Europa. Implicându-te, vom reusi sa sensibilizam un public cat mai larg, sa atragem atentia intr-o maniera mai ampla asupra problemelor si riscurilor impuse de fenomenul prematuritatii si sa facem cunoscuta initiativa si in Romania.

Opinii utilizatori

tratament pentru orbire
De Maria Botea pe 15 Decembrie 2016

Buna ziua. Am doi copii,gemeni,in varsta de 13 ani care sufera de retinopatie pigmentara.Mai vad cu un ochi la 3m si cu celalalt la 1m.Nu mai pot citi.Exista un tratament cu celule stem in China care le-ar putea opri evolutia bolii si le-ar putea imbunatati vederea.Acest tratament costa 18 500 dolari pt fiecare copil,iar biletele de avion pt 2 copii si 2 insotitori-6000 dolari. Va rugam sa ne ajutati!

o dorinta un vis implinit
De Mares nicoleta Clementina pe 25 Noiembrie 2016

Buna ziua.Ma numesc Nicoleta sunt casatorita cu Constantin.Mesajul nostru o sa fie scurt .Toata viata ne am dorit copii.Toate economiile noastre in viatasau dus pe doctori tratamente si analize.Dupa ani de incercari fara rezultate am aflat ca in Spania este o clinica care ne poate indeplinii aceasta dorinta.Am venit am facut analize si o veste buna pentru noi este ca avem sanse mari de a avea copii.Vestea trista pentru noi ca aceast intervent fertilizare ne costa zece mii euro .Acesti banii pentru noi reprezinta ceva imposibil pt ca suntem oameni simpli de rand.Rugamintea noastra este daca puteti sa ne platiti acesta interventie sau daca cunoasteti pe cineva care ne ar putea achita si noua aceste interventii.Dosarul este aproape gata.Rugamintea noastra este de a ne da un raspuns indiferent care va fi acela deoarece analizele facute au termen trei luni si trebuie sa sunam la clinica daca mergem mai departe sau renuntam.Multumim pt timpul acordat.

Contact Asociatia Unu si Unu

Adresa

Bucuresti, Sectorul 5

Site www.unusiunu.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.