• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
6 opinii
Domeniu principal de activitate:
asociatii umanitare
; ONG

Asociatia OvidiuRo

Asociatia OvidiuRo - misiunea OvidiuRo este ca fiecare copil sarac din Romania sa beneficieze de educatie timpurie de calitate si sa devina, astfel, un membru activ al societatii.

2012 Este lansat al treilea sezon al campaniei de informare sociala. Sub sloganul "Fiecare Copil în Gradinita e responsabilitatea fiecaruia dintre...

Asociatia OvidiuRo - misiunea OvidiuRo este ca fiecare copil sarac din Romania sa beneficieze de educatie timpurie de calitate si sa devina, astfel, un membru activ al societatii.

2012 Este lansat al treilea sezon al campaniei de informare sociala. Sub sloganul "Fiecare Copil în Gradinita e responsabilitatea fiecaruia dintre noi", cele patru spoturi sociale atrag atentia asupra nevoii copiilor de a fi stimulati intelectual de la o varsta frageda si asupra importantei educatiei timpurii.

Asociatia OvidiuRo lanseaza pe 15 martie 2012 al treilea sezon al campaniei sale de informare publica asupra importantei educatiei pentru copiii proveniti din medii dezavantajate. Aceasta campanie se desfasoara in colaborare cu Policy Center for Roma and Minorities prin REACT. Sub sloganul "Fiecare Copil in Gradinita este responsabilitatea fiecaruia dintre noi", cele patru spoturi sociale subliniaza necesitatea de a-i educa pe cei mici incepand de la varsta de 3 ani.

Campania de constientizare a publicului din 2010 a reliefat importanţa educaţiei timpurii pentru toti copiii, si a incurajat parintii saraci sa isi trimita copiii la gradinita pentru a incepe scoala cu succes.
Regizorul Cristian Mungiu a coordonat realizarea celor patru spot-uri TV: intr-unul dintre acestea, Horia Brenciu apare luand un baietel pe bicicleta sa pentru a-l aduce la scoala. In altul, Andreea Esca ia de acasa o fetiţa si o aduce la gradinita. Margareta Paslaru invata un grup de copii de pe strada cantecul care a facut-o celebra, "Veronica". Spot-ul in care apare Ethan Hawke a fost filmat pe un teren de joaca dintr-o zona defavorizata din Paris, unde filma la acel moment.

Opinii utilizatori

Buna ziua
De Petrila Lacramioara pe 02 Noiembrie 2017

Am o fata de 23 ani care creste singura 2 copii 3 ani si 6 luni respectiv 1 an si 4 luni,ca sa poata lucra vrea sa duca copii la cresa/gradinita insa cam greu,ma puteti ajuta va rog. Unde ar putea sa rezolve mai repede. Se descurca foarte greu numai cu alocatia copiilor.

Buna ziua
De Moderatu constanta pe 05 Aprilie 2017

Sunt o mama a unei fete in vârstă de 17 ani. Sunt despărțită de tatăl fetei de 2 ani și jumatate. Locuim cu chirie fata este însărcinată în luna a 7 avem o situație financiară precară. Trăim dintr-un salariu de 600 de lei pe lună chiria este 500 de lei pe luna în curând urmează să nască nu stiu ce vo-m face. Va rog sunt o mama disperata! Nu stiu la cine sa apelez

Solicitare parteneriat
De Iuliana medeleanu pe 21 Octombrie 2015

Suntem un colectiv de copii frumosi dar situatiile materiale sunt modeste,dar totusi dorim sa invatam lucruri frumoase si utile ce sigur ne vor folosi in viitor.Suntem condusi de doua doamne educatoare tinere,cu putere de munca si pe aceasta cale am vrea sa va spunem ca functionam intr-o cladire de gradinita reabilitata,cu bai in interior,apa curenta,clasele sunt mochetate,avem centrala termica dar pacat ca mobilierul este foarte vechi si deteriorat si in acelasi timp a devenit periculos pentru noi.Solicitam un parteneriat in vederea obtinerii unui mobilier adecvat copiilor de varsta prescolara sa putem si noi veni cu drag la gradi.Multumim anticipat si asteptam raspuns,speram noi afirmativ!

Copil sarac
De Alexandra pe 12 Octombrie 2015

Buna ziua. Sunt educatoare la gradinita. Am un copil care nu mai poate veni la gradi.din cauza banilor... nu are tata are o bunica care lucreaza cu salariu min.pe ec. Mama lui nu lucreaza si mai sunt si alti membrii ai familiei fara venituri. Acest copil vrea sa vina la gradinita este curat si educat... va rog daca il puteti ajuta astept un raspuns 0768630623

Sponsorizare pentru prichindei voiosi
De Edita pe 20 Septembrie 2013

Prichindeii de la o gradinita dintr-un mediu rural sunt nevoiti sa-si desfasoare acvtivitatea zilnica in conditii precare, neavand jucarii noi, doar vechi si rupte, neavand suport material pentru activitati, jucandu-se pe un covor vechi, rupt si insalubru, sala rece care ar trebui izolata!

De aceea facem apel la cei care au posibilitate sau cunosc pe cineva care are posibilitatea sa ne sponsorizeze macar cu un covor nou si jucarii noi, sa ne ajute!

Multumim anticipat! Prichindeii si educatoarea!

Contact Asociatia OvidiuRo

Adresa

Dr. Raureanu, 4, Bucuresti, Sectorul 5

Site www.ovid.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.