• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Zamfirescu Andrei
8 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Zamfirescu Andrei

Dr. Zamfirescu Andrei medic primar pediatru, doctor in stiinte medicale, competenta de ecografie generala in cadrul Spitalului clinic de urgenta pentru copii dr. Victor Gomoiu.

Dr. Zamfirescu Andrei medic primar pediatru, doctor in stiinte medicale, competenta de ecografie generala in cadrul Spitalului clinic de urgenta pentru copii dr. Victor Gomoiu.

pediatrie

sectia clinica de neurologie pediatrica

Spitalul clinic de urgenta pentru copii dr. Victor Gomoiu

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.323.2230

Opinii utilizatori

Un om minunat si un profesionist!
De Savu Maria pe 13 Decembrie 2015

Multumim domnului doctor pentru blandetea si profesionalismul cu care trateaza micutii pacienti!!!

Un om deosebit, un specialist exceptional
De Dumitru Mihaela pe 24 Octombrie 2013

Si eu vreau sa-i multumesc acestui medic. Din 2005, cand baietelul meu era sa moara la varsta de 1 luna, ii tot fac ecografii la dl.Zamfirescu! Cei mici il adora! Cinste lui.

Un medic exceptional
De Flor Ilinca pe 12 Iunie 2013

Un medic exceptional, un om deosebit. Fetita mea este in viata datorita dumnealui.

Multumire
De Andreea Margineanu pe 06 Decembrie 2012

Pe aceasta cale, nu stiu daca mesajul ajunge la domnul doctor Zamfirescu, as vrea sa-i multumesc acestui doctor adevarat, cum nu sunt prea multi, dedicat salvarii de vieti omenesti, si care acum 12 ani mi-a tratat baietelul de 10 zile cu atata dedicare, cu atata dragoste pentru copii. Baiatul meu care era la un pas foarte mic sa nu mai traiasca (a facut si stop respirator - la 15 - 16 zile de viata) are acum 12 ani (in cateva zile) si este sanatos tun. Multumesc lui Dumnezeu, acestui doctor si doamnelor asistente din sectia de terapie intensiva de la Spitalul Gomoiu.

super medic
De Andreea pe 06 Iunie 2012

buna ziua...nu stiam nimic de dl doctor pana astazi. am fost la pediatru, o alta doamna doctor de exceptie, mi-a spus ca se aude un mic suflu sistolic, nimic grav, doar ca ar fi bine de vazut. mi l-a recomandat pe dl doctor zamfirescu spunandu-mi ca il gasesc la gomoiu. am sunat la spital, am cerut la secretariat si acolo m-am lovit de doamne ffff reticente care mi-au spus ca nu au loc, dom'le si k pe urma pleaca don' doctor. ei, bun. am insistat...am sunat iarasi. am reut la registratura...acelasi :NU, iar daca este o urgenta, va invitam sa mergeti in alta parte....am sunat din nou si am cerut la dl dr zamfirescu la cabinet. mi-au faut legatura si mi-a raspuns dansul. mi-a spus sa vin pe 5-6 iunie, pana la 14.30. zis si facut. am fost acolo, dl dr inconjurat de studenti, cred, foarte amabil si respectuos..baiatul meu l-a placut ai astat ffff cuminte pana cand acesta l-a consultat si i-a facut echo. pana la urma tot e in regula cu puiul meu. sfat: sunati la spital, cereti sa vi se dea la dr la cabinet fara alte detalii date loc...dumnealui daca nu este in consultatie, raspunde. daca nu, pune tel pe ocupat. a...si e foarte corect:) intelegeti voi...

Un doctor de nota 10+
De Florenta Vladareanu pe 11 Februarie 2012

Un medic dedicat cu adevarat meseriei! Pacat ca sunt putini medici atat de dedicati meseriei asa cum o face dr. Zamfirescu! Pacat!

Dr. Zamfirescu Andrei
De Adrian Feraru pe 10 Februarie 2012

Sustin inzecit parerea persoanei de mai sus. Este un doctor exceptional, numai ca din pacate cam greu accesibil de cand a plecat de la Medicover. In afara de Victor Gomoiu, stiti cumva daca are si cabinet particular undeva? Sau aveti un nr de tel al d-lui doctor?
Multumesc frumos

Dr. Zamfirescu Andrei
De Bogdan pe 08 Octombrie 2010

Un doctor de nota 10+, asa ar trebui sa fie toate cadrele medicale, iar atunci sistemul nostru sanitar ar fi unul dintre cel mai bun. Multa sanatate domnului doctor.

Contact Dr. Zamfirescu Andrei

Adresa

Bulevardul Basarabia, 21, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.spitalgomoiu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.