• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Tarcau Mihaela
22 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
cabinet individual

Dr. Tarcau Mihaela

Dr. Tarcau Mihaela medic primar pediatrie ecografie in cadrul Cabinetului de Pediatrie Dr. Tarcau Mihaela Iasi.

Dr. Tarcau Mihaela medic primar pediatrie ecografie in cadrul Cabinetului de Pediatrie Dr. Tarcau Mihaela Iasi.

pediatrie;
ecografie

pediatrie

Cabinet Pediatrie Dr. Tarcau Mihaela

luni: 08:00 - 14:00;
marti: 13:00 - 18:00;
miercuri: 08:00 - 14:00;
joi: 13:00 - 18:00;
vineri: 08:00 - 14:00;
sambata: 09:00 - 12:00

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0332.441.914

Opinii utilizatori

foarte bun
De Maria pe 16 Octombrie 2012

Un medic calduros, saritor, extrem de capabil. O recomand cu caldura tuturor mamicilor care vor sa isi stie copii protejati.

E cel mai bun medic
De Mihaela pe 24 Mai 2012

E cel mai bun medic.

Un medic nemaipomenit
De Pincu nicoleta pe 20 Ianuarie 2012

Este un medic extraordinar, care merita tot resspectul si toate multumirile .

Un medic nemaipomenit
De Marcu-iulia pe 15 Noiembrie 2011

Eu am 2 fetite, si am apelat mai ales cand erau bebelusi de foarte multe ori la doamna doctor, nu ma refuzat niciodata, dar cel mai important stiam de fiecare data, ca, copiiimei se vor face bine,si niciodata, nu, a, fost, nevoie, sa,s chimbe tratamentu.pentru ca, nu a avut rezultatul, dorit. Aveam 21de,ani, la primul copil si Doamna doctor ma invatat cum sa ii fac baie, cand, si cum,sa incep, diversificarea si, merg tot timpul, cu incredere pentru ca este, un medic nemaipomenit, un om lasat de Dzeu pentru binele, celor, mici, care, nu pot vorbi, iar noi, parinti, suntem neputinciosi, si nu ii putem, ajuta pe micuti decat, alegand, un medic,pentru ei foarte ompetent. Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate, doamnei doctor. Mergeti cu incredere la dumneaie si nu o sa va para rau.

Un medic extraordinar
De Georgiana pe 24 Octombrie 2011

As putea sa insir o multime de apelative toate la superlativ, nu va spun insa decat ca este o femeie extraordinara si o doctorita foarte bine pregatita! Eu de cate ori am avut probleme cu fiul meu (si din pacate au fost) le-am rezolvat cu dumneaei. Despre pret, calitatea se plateste, plus ca traim in Romania! unde sistemul sanitar (si nu e singurul) stim cu totii ca e la pamant.

Un medic in care poti sa ai incredere
De Cojocaru Ioana Stefana pe 01 Septembrie 2011

Desi suntem din Piatra Neamt, am preferat sa mergem cu fetita la dumneaei pentru ca pana la varsta de un an si patru luni nici un medic nu ne-a spus ca Smaranda are intoleranta la lactoza. Vreau sa va spun ca mi-am ingrasat copilul cu orez si morcov pentru ca facea mereu diaree, iar medicii spuneau ca nu suporta fructele. Noroc de regimul dat la Iasi ca Smaranda si-a revenit, am reusit sa scapam de un kilogram si 250 de grame. Si pot sa spun ca fetita mea chiar a indragit-o si merge fara sa mai faca mofturi in cabinetul dumneaei.

Re: Traim in Romania
De Cristina pe 27 Aprilie 2011

Este cabinet particular de pediatrie, nu e medic de familie ca sa suporte casa de asigurari cheltuielile. De aceea se cere bani pentru consultatie. Daca nu vrei sa platesti te duci sa te consulte la medicul de familie al copilului.

Dr. Tarcau Mihaela
De Sami pe 21 Aprilie 2011

E o doctorita extraordinara, mereu disponibila si foarte atenta cu copii. Intr-adevar e un pic cam scumpa consultatia dar merita atata timp cat tratamentele sunt intotdeauna corecte si eficiente.

Dr. Tarcau Mihaela
De Cri-cri pe 30 Noiembrie 2010

Eu merg la ea de 1 an si 5 luni si mi-a taiat chitanta de fiecare data, iar cand am mers la control la cateva zile nici nu imi mai lua bani. Pot sa spun ca atunci cand a fost necesar mi-a dat si reteta gratuita si a fost disponibila la orice ora, iar pentru asigurati mergi gratuit doar la medicul de familie sau si la specialist pediatru dar cu trimitere de fiecare data. Eu asa am procedat cand nu am dispus de bani si a fost la fel de disponibila si pana la urma nimic nu e gratuit ca traim in Romania!

Traim in Romania
De Mihaela pe 28 Septembrie 2010

Medic pediatru care sa ceara taxa pentru bebelus?e asigurat domnilor!!!!E de o nonsalanta groasa!"-banii va rog"

Contact Dr. Tarcau Mihaela

Adresa

Toma Cozma, 4, Iasi, Iasi

Reper Policlinica de Elevi si Studenti
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.