• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Taga Aurelia
7 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Taga Aurelia

Dr. Taga Aurelia medic primar pediatru, recuperare pediatrica in cadrul Spitalului de Pediatrie Bacau.

Dr. Taga Aurelia medic primar pediatru, recuperare pediatrica in cadrul Spitalului de Pediatrie Bacau.

recuperare pediatrica

Sectia Recuperare Pediatrica

Spitalul de Pediatrie Bacau

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0234.544.309

Opinii utilizatori

În legătură cu copilașul meu nu am un pediatru pentru bebe meu
De Speranta.Dinu985 pe 08 Mai 2019

DA

Un medic excelent
De Crack pe 05 Mai 2018

Profesionist, dedicat, înțelegător și bun comunicator.

Excelent
De Lia pe 23 Septembrie 2013

Un medic extraordinar, cu mult calm, rabdare si mult profesionalism!

Este un medic extraordinar de bun
De Ghioc elena alina pe 25 Mai 2013

Eu merg la dansa si sunt foarte multumita de ea si nu am fost doar o data, am mers de mai multe ori si este o doamna nemaipomenita, mi-a explicat fiecare analiza a fetitei la care nu multi medici au rabdarea asta. Sunt multi care doar se uita si iti spun daca e bine sau nu si atat, pe cand dansa mi-a explicat a fiecare in parte despre ce este vorba. Eu o recomand cu toata increderea.

Despre Dna Doctor Taga
De Un pacient pe 12 Iulie 2011

Nu am putut sa nu iau pozitie la aceste opinii de natura sa arunce cu noroi probabil din ratiuni de invidie. Dna Doctor Taga este un model pentru impartialitatea cu care trateaza toti pacientii, atat saraci si bogati, tarani sau oraseni. Mereu a incercat sa ofere personalului medical un model in ceea ce priveste comportamentul vis-a-vis de pacient, pentru a imbunatati imaginea spitalului, si de ce nu pe cea a staff-ului medical. Comentariile rautacioase pot surveni de la subalterni nemultumiti cu semnaturi false. Din cunostintele mele dna Miron viseaza si pe WC la postul de Manager, si cu tot sprijinul politic pe care il are inca nu s-a infaptuit miracolul. Reamintesc falsilor comentatori de mai devreme ca dna doctor Taga si-a prezentat demisia imediat dupa nefercitul deces al doctorului Veringa, fiind renumita in functie 1 an mai tarziu.
In ceea ce priveste aparitiile media, acestea au fost in virtutea functiei pe care aceasta o ocupa, cea si de purtator de cuvant al spitalului, insa si datorita amabilitatii dansei si prin faptul ca pacientii si publicul o admira. Ca nu se descurca ca Andreea Esca in fata reflectoarelor, asta este alta problema, si sunt sigur ca dnele care au comentat mai jos nu primesc nici macar invitatii de la televiziuni. Pentru necunoscatori dna Doctor Taga a efectuat cursuri de management al institutiilor spitalicesti in Franta.
EU ca pacient mi-as dori ca la fiecare vizita la spital sa fiu preluat de dna doctor taga. Copilul mi-a spus ca e cea mai "cool" doctorita pe care a vazut-o.

In concluzie, subalternii nemultumiti de mustrari sau sanctiuni, sau pur si simplu din ratiuni invidioase, sa se abtina de la astfel de denigrari pentru ca dna doctor Taga este cunoscuta de tot bacaul fiind unul din cei mai corecti si eficienti medici.

Raspuns pentru Dna. Popovici
De Vlad Dragomir-bacau 42 ani pe 05 Martie 2011

Dna. Popovici caut un medic pe acest site si m-a amuzat opinia dvs. ca sa intelege-ti mandria cat China va luminez cu urmatorul detaliu: Dna Taga Aurelia este managerul Spitalului de Pediatrie, sustinuta probabil politic pentru ca habar nu are notiuni elementare de management iar pe mine ma amuza teribil aparitiile ei TV cand se confirma opinia dvs. se balbaie si foloseste pleonasme intr-o maniera convingatoare.Am fost prieten cu Domnul dr. Bebe Veringa fostul manager, D-zeu sa-l odihneasca intr-un loc mai bun si am o opinie obiectiva fata de aceasta "doamna" scopul ei este sa conduca prin orice mijloace,intr-o maniera vulgara punand o bulina neagra pe aceasta institutie cu riscul de a prabusi Spitalul de Pediatrie.
Va recomand un doctor bun pe viitor pt. copilul dvs. dr. Miron Ioana.

Dr. Taga Aurelia
De Popovici Maria pe 05 Martie 2011

Am auzit lucruri urate la adresa acestei "doamne", expresii de tata sau taranca ce definesc comportamentul acesteia, eu sunt de la tara si ma mandresc cu asta si personal am fost cu copilul la ea si inafara de ton ridicat, superficialitate in investigatie si o mandrie cat china nu am intanlit altceva. O buna prietena a fost internata cu copilul in pediatrie si a auzit inclusiv de la infirmiere lucruri urate despre ea.

Contact Dr. Taga Aurelia

Adresa

Marasesti, 20, Bacau, Bacau

Site www.spitalpediatriebacau.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.