• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Stanescu Denis
8 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
clinica

Dr. Stanescu Denis

Dr. Stanescu Denis medic primar pediatrie in cadrul clinicii Hyperclinica MedLife Favorit.

Dr. Stanescu Denis medic primar pediatrie in cadrul clinicii Hyperclinica MedLife Favorit.

pediatrie

pediatrie

Hyperclinica MedLife Favorit

marti: 14:00 - 20:00;
vineri: 08:00 - 12:00

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.9646 / 021.440.2787

Opinii utilizatori

Medic excelent
De Tabacu Ciprian pe 23 Mai 2016

Este pediatrul copilului nostru din prima lui luna de viata.
Un medic excelent, care ne-a ajutat de cate ori a fost nevoie ( chiar si de Anul Nou cand copilul era bolnav iar dansa plecata din tara,tot ne-a ajuta telefonic ). Niciodata nu a cerut nimic, ....singura atentie este o cutie de ciocolata Merci, pe care o imparte copiilor veniti la consultatii.
Este singurul medic de care copilul meu discuta cu placer si spune ca vrea sa fie medic "ca doamna Denis" , ca sa ii poata ajuta pe altii.

Medic bun care asteapta mereu atentii
De Cristina pe 17 Februarie 2015

E medic bun dar trebuie sa te duci mereu cu atentii la ea, altfel nu te mai baga in seama.

Un medic cum rar intalnesti la noi in tara!
De ANAMARIA S pe 18 Ianuarie 2014

Un medic cum rar intalnesti la noi in tara!

Excelent medic
De Simona pe 19 Septembrie 2013

Excelent medic

Dr. Stanescu Denis
De Laurentiu Milescu pe 16 Octombrie 2011

Doamna doctor Stanescu este o adevarata profesionista.Am mers la dansa fara sa o cunosc si am fost foarte multumit.

Dr. Stanescu Denis
De Barbaros Cristina pe 14 Martie 2011

Dr. Stanescu este in primul rand om si apoi medic. In ziua de azi rar gasesti un medic extraordinar, profesionist, de incredere care sa aiba si suflet. Iar in ceea ce priveste relatia cu copii, ai mei o iubesc de-a dreptul!

Dr. Stanescu Denis
De Udriste Mihaela pe 13 Septembrie 2010

Dr. Stanescu Denis este un medic de exceptie, un medic in care poti sa ai incredere si mai ales disponibil cand ai o urgenta.

Dr. Stanescu Denis
De - pe 12 Iulie 2010

Este un medic excelent, de alfel toti medicii pediatrii din urgenta de la spitalul Budimex sunt extraordinari (foarte bine pregatiti).

Contact Dr. Stanescu Denis

Adresa

Drumul Taberei, 24, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.