• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Stanciu Albert
6 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Stanciu Albert

Dr. Stanciu Albert medic primar ortopedie pediatrica in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Pentru Copii Grigore Alexandrescu.

Dr. Stanciu Albert medic primar ortopedie pediatrica in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Pentru Copii Grigore Alexandrescu.

ortopedie pediatrica

ortopedie

Spitalul Clinic de Urgenta Pentru Copii Grigore Alexandrescu

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.316.93.66 / 021.316.52.83

Opinii utilizatori

Un medic profesionist
De Sorina Carstoiu pe 10 Martie 2017

Am ajuns la camera de garda a spitalului Grigore Alexandrescu sambata noaptea pe la ora 12, dupa ce fiul meu de trei ani sarise de pe un dulap si si-a rupt mana dreapta. Intamplator, domnul doctor Stanciu era de garda impreuna cu doi rezidenti. Am fost tratati cu profesionalism, asa cum ar trebui sa se intample in toate spitalele de stat din Romania. Respectul nostru fata de Dr Stanciu este cu atat mai mare cu cat, o saptamana, mai tarziu, cand am venit la control, era o aglomeratie ingrozitoare si totusi domnul doctor ii consulta pe toti pacientii cu rabdare si calm, in timp ce mai avea si trei rezidenti pe langa dumnealui carora le explica in detaliu situatia si cum trebuie abordata. Sa ai cel putin 50 de pacienti nu tocmai linistiti intr-un interval de doua-trei ore, cat era programul de consultatii, si sa fii capabil sa iei deciziile corecte pentru fiecare in parte este cu adevarat o dovada de profesionalism.

Dubla operatie mana stanga fractura deschisa incheietura
De Cristian ionut buzatu pe 06 Februarie 2014

Am fost un copil problema. La 6 ani ruptura dubla la mana stanga 1995. S-a intamplat ca de garda la Grigore Alexandrescu sa fie in acea zi domnul Doctor Stanciu. La vremea aceea, desi activitatea era la inceput, cu stoicism grija si pricepere am fost operat cu tija la mana stanga. La 12 ani, in ,99, am aterizat la aceeasi camera de garda cu aceeasi mana stanga, fractura deschisa incheietura. Timp de aproape 1 an si jumatate a incercat orice este posibil intrucat facusem infectie la os. La final, ultima operatie, impreuna cu domnul Doctor Stanciu a reusit sa ma salveze. Astazi, la 26 de ani port verigheta la mana stanga. Va multumesc din suflet.

Dr. Stanciu Albert
De Tanase Marian pe 14 August 2012

Eu sunt din Scheiu de Jos Dambovita.In data de 10-06-2012 am venit de urgenta la spitalul Grigore Alexandrenscu cu o entorsa si o fractura la cot. Dansul m-a operat urmand sa am un examen important. Dansul glumind, auzind ca am examen de capacitate, a spus ca imi va administra prin perfuzie matematica si romana ca sa iau examenul. Dupa examen m-am dus la dansul la control, iar primul lucru pe care l-a facut a fost sa ma intrebe de notele la examen felicitandu-ma pentru rezultate si zicandu-mi ca sunt prietenul sau. Multumesc din suflet pentru ce ati facut pentru mine! !M-ati facut un copil normal ca sa pot sa ma bucur si eu de vacanta!

Unul dintre cei mai minunati doctori!
De Visanica Elena Cristina pe 12 Martie 2012

Sunteti cel mai bun doctor si va multumesc pentru sprijinul acordat la operatie si tot ce ati facut pentru mine.

Dr. Stanciu Albert
De CIOLAN IULIAN DIN PRAHOVA pe 22 Februarie 2011

Eu sunt din Prahova din Miresu Mare com Sangeru. In 2008 pe 19 august, in urma unor dureri la glezna am fost internat la Spitalul de copii din Ploiesti. Am fost diagnosticat cu osteomielita. Acolo eram internati fara parinti si practic eram terorizati, umiliti, amenintati sa nu spunem nimic parintilor. La cateva zile am fost si operat total aiurea ca habar nu aveau cum se trateaza boala asta. Parintii au inteles ce se intimpla si m-au luat contrar recomandarii acelor medici si m-au dus la Grigore Alexandrescu, la dr. Stanciu Albert. Atunci le-am spus: stiu ca mor si de aceea m-ati adus aici, dar e mai bine ca ma scapa Dumnezeu de chinuri. Asa a fost. Dumnezeul meu pe pamant, doctorul Stanciu Albert m-a salvat. Pe ultima suta de metri el a reusit sa dreaga tot ce stricase doctorul Georgescu. Am fost opera tde 4 ori in doi ani, dar acum sunt un copil normal,cu doua picioare si viu.Doctorul Stanciu Albert este cel mai bun,cel mai comunicativ,cel mai de gasca medic.Este dumnezeu pe pamint!Va rog sa ma credeti ca nu exagerez cu nimic.Ba din potriva nu am timp sa spun acum totce ar trebui si ar merita dar sunt sigur ca Dumnezeu il va ajuta sa salveze si alti copii!Doctore esti cel mai tare!

Un suflet pentru multe suflete!
De Luminitalacatus pe 27 Ianuarie 2011

Eu sunt din Onesti, am fost cu fetita mea acum doi ani la dansul. E un om de mare caracter. Bun de pus la rana si un specialist pe masura. Nu am iesit din cuvantul dansului si problema pe care am avut-o cu micuta mea a fost rezolvata. Il recomand cu toata increderea pentru ca nu va va dezamagi. Multa sanatate domnule doctor. D-zeu sa va aiba in grija.

Contact Dr. Stanciu Albert

Adresa

Bulevardul Iancu de Hunedoara, 30-32, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.spitaluldecopii.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.