• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Sosa Ioana Carmen
10 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Sosa Ioana Carmen

Dr. Sosa Ioana Carmen doctor in medicina, specialitate: medic primar pneumolog, supraspecializare in pneumologie pediatrica, competente: homeopatie, explorari functionale respiratorii speciale, bronhologie, management sanitar din cadrul Spitalului de Copii Cluj Napoca.

Dr. Sosa Ioana Carmen doctor in medicina, specialitate: medic primar pneumolog, supraspecializare in pneumologie pediatrica, competente: homeopatie, explorari functionale respiratorii speciale, bronhologie, management sanitar din cadrul Spitalului de Copii Cluj Napoca.

pneumologie pediatrica

Sectia de Pneumologie

Spitalul de Copii Cluj Napoca

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0264.594.947

Opinii utilizatori

Fugiti de ea
De Tatic de fetita pe 02 Februarie 2019

Escrocherie pe fata, ma mir cum de mai practica si poate sa faca atat rau la saracii copii. Dupa multe drumuri lungi la cabinetul particular si bani cheltuiti cu nemiluita, timp in care fetita mea urma un tratament cu homeopate, prescrise de dansa, am fost sa solicit o a doua parere, la alt cabinet particular pentru un test cutanat de alergie. La al doilea test am fost mult mai atent la modul de examinare, stiind de la primul despre ce este vorba. Bineintel al doilea test era total diferit fata de cel facut de Dr. Sosa, in sensul ca fetita mea, de fapt nu este alegica la nimic din ceea ce zicea escroaca. Al doilea test, efectuat dupa 4 luni de la primul, l am facut deoarece aveam o neliniste in mine, in privinta corectitudinii efectuiarii acestuia: eu tineam fetita in brate, o tineam de mana, doctorita i a aplicat acele 20 de picaturi pe antebrat, iar in momentul cand a inceput sa o intepe cu acel ac special , a intepat o in alta zona a antebratului, nicidecum acolo unde i a administrat picaturile. Bineinteles acolo unde a intepat o mai tare, s a inrosit, in vreo 4 locuri, ba alergica la animale, ba la polen, ba la .... etc, cand de fapt la al doilea test ea nu este alegica la nimic din ce zicea. Asa ca duceti copiii sanatosi la ea, daca i vreti nenorociti

..........
De Roxana pe 25 Aprilie 2018

Mi-a fost recomandata dr. Sosa Ioana dupa un episod de pneumonie si mai multe de laringita , crize de tuse chiar sufocare. Din septembrie fetita mea( de 2ani pe atunci ) a inceput sa tuseasca productiv fara a elimina vreodata(tin sa precizez ca am alaptat-o 1an si 2 luni apoi am inceput cu lapte slab de vaca1.5 si pe parcurs cu lapte gras de vaca3.5) , din cand in cand facea otite,am acuzat cresa si virusii de acolo pana in ianuarie ce am hotarat sa mergem la cj la dr. SOSA IOANA. 5 min a durat consultatia ne-a diagnosticat cu astm indus viral. Binentelez ne-a zis poezia (fara miere,polen,animalute ,umezeala,praf, exclus salina..etc..) tratament cu aerius, ketof, singulair si aerosoli (flixotide,ventolin si ser)2 luni. Dupa 2 luni mergem la control fara nici o ameliorare si propune internare pentru mai multe investigatii intr-un mediu steril fara factori care pot produce alergii, timp in care ar fi trebuit sa avem o evolutie favorabila . analizele au iesit bine in afara de iGe-urile totale care au fost triple. La externare, starea fetitei era la fel in conditiile in care fetita facuse aerosol 5 zile din ora in ora +aerius,ketof,singulair si azitromocina, si ne-a prescris acelasi tratament acasa doar cu baby haler pufuri cu ventolin . Vreau sa precizez ca la externare aveam pregatite cateva intrebari insa dansa m-a evitat ca avea de ajuns la congres si nu avea timp sa ne explice ce ,cat si cum sa-i administrez fetitei.
....Si ce credeti ...vorbind cu o mamica, din cluj internata si ea cu ficasa, ne intreaba daca nu e o alergie alimentara (LAPTE) care sa ii provoace toate astea(tusea sufocanta, bubite mici pe corp, otite, lacrimare a ochiilor, inclusiv pneumonie). Am ajuns acasa si am incetat sa ii mai dau lapte fetitei mele si nu va vine sa credeti ca in cateva zile fetita mea nu a mai avut crize de tuse, ochii nu-i mai curg am stopat tot tratamentul care ni l-a dat Sosa Ioana.........
Poate v-am plictisit insa ma transform in medic pentru copilul meu dupa 7 luni de investigatii in care nimeni nu a stiut sa-mi zica ce cauza tratam, ei tratau simptomele...deci cu parere de rau nu o recomand deloc pe dr. Sosa Ioana. nu iese din aria ei .
multumesc !

Feriti-va
De Meli pe 23 Iunie 2016

Am fost si eu la dansa cu un bebelus de 6 luni. Ne-a facut analize, ne-a intepat de mii de ori si rezultatul nu a fost nici una. A fost depasita de situatie ca nu ne-a vindecat. Ba mai mult am stat in spital 1 luna si am chinuit copilul cu 4 randuri de antibiotice. Nu recomand la nimeni!

atentie! vrea sa va vanda zahareluri si cand nu e cazu
De Raluca pe 06 Noiembrie 2015

Am fost si noi, la o sapt dupa externarea din spital cu bronsiolita, cand copilul isi revenise bine. Eram interesati de pdv al unui specialist. Dr fam recomandase Brincho Vaxom(un fel de vaccin oral). Dr Sosa a pus diagnosticul de astm bronsic instant. Chipurile, are antecedente in fam... De fapt miza pe ce scot oamenii ca suspiciune de alergie la o bunica, un bunic.. (Nediagnosticat la dansii) Aha! Deci da! Alergiile se mostenesc. "Tre facut tratamentu x, y, z." fara explicatii sau politeturi, ca parintii is prosti. Degeaba explicam. "Sau va internati in spital, facem teste." " Se aude harait la ascultat, dvs nu auziti cand doarme?". Zic nu! Dorm cu el la piept...
Clarificare in seara urmatoare... Mers la medic la clinica particulara, aceleasi competente la dl dr., minus Homeopatia vietii. "Nu se aude nimic" zice acesta. Trebuie sa faca 3 episoade de bronsiolita pt a fi pus diagnosticul, altfel nu are sens sa il indopam degeaba si sa il chinuim cu teste si luat sange! Nu ii dam nimic! :)zice domnul dr .( nu ii spusesem de Dr. Sosa ca am vizitat+o) Zic, ceva teste de alergie tre facute? "Nu, ele nu sunt concludente pana la 3 ani" ...concluziile le trageti voi, dar va rog, cautati de la orice dr. Pe care il platiti, sa va respecte!!! Mai ales ca e platit! Cautati clinici cu dr dedicati consultului, care se poarta prietenos cu copilul Acestia sunt si informati si interesati, au articole pe net de multe ori. Nu trebuie sa fii un "nume" ca sa fii etic in medicina.

mai multe păreri
De Ioana pe 13 Mai 2015

daxa ar scrie mai multa lume părerile ar fi superb. Asa ar putea fi evitați acei medici care nu sunt foarte buni și ar fi mai ușor pt fiecare sa optam pt cei mai buni medici. Ma interesează acest subiect pe aceasta tema și dna doctor pt ca vreau sa merg cu copilu la dansa. Mulțumesc pt părerile voastre.

Dr. Sosa Ioana Carmen
De Georgeta pe 06 Decembrie 2012

Buna, am fost si noi la dr. Sosa, consultatia a durat maxim 5 minute, am impresia ca dansa e bolnava, in momentul in care vede un copil ii vede scris Astm in frunte. Asadar, dupa ce a vazut copilul ne-a spus ca are astm (pentru ca sunt antecedente in familie) si tratamentul, ca la toata lumea Singuler, Aierius, Chetof! Un diagnostic de astm se pune in 5 minute si fara nicio investigatie? La un copil de 1.8 ani?

Dr. Sosa Ioana Carmen
De Anamaria pe 09 Februarie 2012

Si eu merg cu copilul, are 2 ani si 8 luni, are astm bronsic creat de alergii; i-a dat tratament si pt. astm si pt. alergii, dar se simte bine; problema ei este comunicarea; intr-adevar dansei ii lipseste, dar copilul este bine si la telefon raspunde si explica daca ai neintelegeri, dar este firea ei mai necomunicativa, dar totusi sa nu uitam "copii sunt bine dupa tratament" si asta conteaza cel mai mult.

Sceptica
De Diana pe 09 Octombrie 2011

Fetitei mele i-a facut analize si radiografie degeaba. Fetita nu avea nici o problema. Si ne-a mai si luat in suturi ca de ce ne ducem in fiecare dimineata, asta dupa ce ea ne-a purtat 3 zile degeaba prin spital.

Dr. Sosa Ioana Carmen
De Lacramioara pe 28 Ianuarie 2011

Buna, sincer parerea mea nu este prea buna, desi am copil nu mi l-as duce la dansa decat daca mai nu ar mai xista alti medici.

Dr. Sosa Ioana Carmen
De Angi pe 27 Noiembrie 2010

Si eu am fost la doamna dr. Sosa cu amandoi copii si am primit tratament pt. astm bronsic, diagnosticat in urma analizelor. Tratamentele au functionat copii sunt mai bine, dar in privinta atitudinii ei este adevarat. Nu sta de vorba cu nimeni, dar pe mine nu ma afecteaza atata timp cat copii sunt ok.

Contact Dr. Sosa Ioana Carmen

Adresa

Bogdan Petriceicu Hasdeu, 27, Cluj, Cluj Napoca

Site www.spitcocluj.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.