• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Socosan Dragos
18 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
clinica

Dr. Socosan Dragos

Dr. Socosan Dragos medic pediatru din cadrul Clinicii Lotus Medica Sud.

Dr. Socosan Dragos medic pediatru din cadrul Clinicii Lotus Medica Sud.

pediatrie

pediatrie

Clinica Lotus Medica Sud

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.332.31.41 / 021.332.27.89 / 021.332.63.75 / 021.332.63.76

Opinii utilizatori

Schimbare locație cabinet
De CRIstina pe 24 Martie 2020

Cabinetul medical CMI dr Socosan Dragos s-a mutat in str.Plugarilor nr.18 sect.4, clinica Lifemed Timpuri Noi.
Date contact: adresa mail : cabinet.socosandragos@gmail.com, programări clinica 0319981

OM DEOSEBIT-ADEVARAT SPECIALIST
De Domenico pe 07 Septembrie 2018

Am ajuns la dânsul în 2016 pe cand avea cabinetul in Titan l am urmat la Piata Sudului.Multumim lui Dumnezeu ca ni l a scos în cale in 2016 cand am revenit în țară.Este un om cu suflet mare si foarte bun specialist.Oricand am avut probleme am apelat la dânsul atat ca medic de familie cat si ca pediatru.Tinand cont si de disponibilitatea si profesionalismul doamnei asistente recomand acest cabinet medical tuturor celor care au nevoie de specialiști dar nu in ultimul rand de oameni(disponibili 24/24)Atunci când ai nevoie de un sfat medical ei sunt.

EXCEPTIONAL!!!
De Alina Alecu pe 09 Mai 2018

Este medicul batului meu de peste 16 ani si medicul nostru de familie. Impecabil profesional si ca om! Il iubim!!!

Nu pot crede asememea dezastre
De Dineci Andreea pe 20 Septembrie 2017

Imi pare sincer rau de ce cotesc aici. Chiar nu pot crede asemenea dezastre. Cateodata exista si lipsa de comunicatie din partea parintilor. Noi suntem cu zecile si dansul este 1. Nu credeti ca e mai bine sa reamintim la fiecare vizita ce dorinta sau durere avem? Este pediatrul fratiorului meu in varsta de 7 ani a um si se duce la dansul la vaccin cu mana intinsa. Il adora pe domn doctor. Acum si pediatrul fetitei mele in varsta de 2 luni jumate. Intotdeauna ne'a respectat dorintele si cererile. Dansul nu este obligat sa anunte pe nimeni ca di'a schimbat caninetul, cu toate ca a facut'o printr'un mesaj privat. Acum ca a ratat cativa nu mi se pare o crima. Si eu l'am sunat de atatea ori si u a raspuns, dar daca era ceva necesar am trimis mesaj si m'a sunat imediat ce putea. Hai sa fim oameni si sa incetam sa vedem doar partea goala a paharului.

Doua puncte de lucru
De Gabriel pe 29 Noiembrie 2016

Părerea mea este ca domnul doctor este un medic extraordinar și de câte ori am avut o problema medicală am fost ajutat. Nu înțeleg de unde abandon? Din câte știu domnul doctor are , de mai bine de 2 ani, doua puncte de lucru, și anume, unul in clinica Tinos și unul in clinica Lotus. Recent am fost informat, printr-un mesaj primit chiar de la dansul, ca acum oferă consultații doar intr-una din ele și anume, in Lotus! Și chiar dacă nu as fi primit mesaj, eu știam ca îl găsesc in Lotus pentru ca acolo ofera consultații 2 zile pe sapt.

Mutare cabinet
De Mihaela pe 29 Noiembrie 2016

Imi pare rau de ce citesc aici ,pentru ca il cunosc pe dr Socosan si stiu situatia plecarii din clinica Tinos in Lotus Medica.A fost o mutare fortata,nicidecum abandonarea pacientilor.Toti angajatii clinicii Tinos stiu unde s-a mutat cabinetul dr Socosan Dragos.Faptul ca nu comunica acest lucru,este o atitudine care da de gandit.
Dnul dr ne-a trimis mesaje cu noua adresa,raspunzand apelurilor in acesta perioada,chiar daca nu eram in agenda dansului telefonica.Frustrarea pacientilor in aceasta perioada a fost una motivata,dar din pacate,vinovatii sunt altii.Vinovati si inconstienti in opinia mea.

APEL CATRE PACIENTII DL DR SOCOSAN!!!!
De Andreea pe 29 Noiembrie 2016

nu imi vine sa cred ce am putut citi mai jos.... il cunosc pe dl dr de ani si niciodata nu si a tratat pacientii cu superficialitate! este o persoana care se implica si explica pe intelsul fiecaruia ce si cum. Iar doamnele asistente nu isi fac decat treaba lor! Si nu, nu cred ca dl dr si a abandonat pacientii. ati sunat la dansul sau la doamnele asistente(carora le suna apropo telefonul intr una) si nu vi s a raspuns? ati vazut vreodata cate persoane vin fara programare in timpul programului??? eu am stat la coada si am vazut... inclusiv cat de solicitata este toata echipa!!! poate ar trebui sa va intrebati cum poate face fata o singura persoana..... si apoi sa va ganditi sa mergeti la colegiul medicilor! hal de oameni.... de fapt nu suntem oameni, suntem roboti cu totii si avem. pretentii...

Apel catre pacientii CMI Socosan Dragos
De Catalin pe 15 Noiembrie 2016

Cabinetul domnului doctor Socosan a devenit doar un echipament de tiparit bilete de trimitere, nu consulta, nu examineaza, nu diagnosticheaza. Asistentele emit biletele de trimitere in baza solicitarii verbale fara ca pacientul sa fie consultat de catre medic.
Daca ati avut o experienta neplacuta cu medicul Socosan Dragos va invit sa ma contactati, impreuna putem depune o petitie la Colegiul Medicilor din Romania, domnul doctor si-a mutat peste noapte cabinetul din cadrul policlinicii Tinos fara a notifica pacientii, abandonandu-i, a limitat in mod constient dreptul pacientilor inscrisi la medicina de familie la serviciile medicale ce se cuvin asiguratilor, servicii pentru care fiecare contribuim luna de luna si pentru care domnul doctor Socosan prin intermediul cabinetului individual incaseaza sume importante de bani. Adresa de e-mail la care ma puteti contacta este catalin.stoica@gmail.com

Nu merita
De Alina C pe 09 August 2016

Cand ai cea mai mare nevoie de el, te lasa balta. Sa nu va asteptati sa va raspunda la telefon daca aveti vreo urgenta cu copilul.Ba mai mult, desi am sunat la cabinet in cursul saptamanii pt ca aveam o urgenta, asisteanta a avut tupeul sa-mi spuna ca domnul doctor este foarte ocupat si nu ne poate primi, sa ne ducem la spital la urgente.
Asa tupeu e greu de intalnit!
Se vede ca nu face aceasta meserie din pasiune.

Cel mai bun!
De Radu Marina pe 16 Mai 2016

Cel mai bun ! De cand eram micuta, si pana acum, mereu m a tratat corespunzator! Multumesc!

Contact Dr. Socosan Dragos

Adresa

Soseaua Oltenitei, 105, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.lotusmedica.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.