• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Scurtu Cristian
11 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
clinica
; spital de stat

Dr. Scurtu Cristian

Dr. Scurtu Cristian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

Dr. Scurtu Cristian de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie.

pediatrie

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Maria Sklodowska Curie

Opinii utilizatori

Un super doctor!
De ZELDEA ADRIANW pe 27 Iulie 2017

E un om minunat,pune diagnostic si tratament exact si pe deasupra da speranta ca va fi bine!Eu am avut ocazia sa fiu una din mamele care a avut copilul tratat de dânsul!Nu pot decât sa ma înclin în fata dumnealui!

pt mame
De Daniela pe 24 Septembrie 2015

imi cer scuze pt grseli sunt nervoasa pt ca nu doctori suntde vina sunt cei de la guvern si ministerul sanatati ca face viata un calva la doctori noi parinti cerm mult de la doct si pacienti dar nu au vina doc sistemul este gresit si bine sunt si doc incompetenti da nu e cazul pt doct scurtu greseli se fac dar sa nu exageram nu credeti ca si doctori meita o adoua sansa pt ca iei sunt cei care se streseaza zi de zi si se gandesc la sanatatea noastra imi cer scuze daca am scris ceva gresit dar trebuie sa tinem cont si de posibilitatiile care sunt in spital pt ca ajug iar la domni de la guvern care doarme in parlament ca totul mai depinde si de ei si de ministerul sanatati va multumesc si aveti grija sa fiti puternice si cu gandul la dumnezeu aveti incredere si credinta ca demult sa pierdut increderea in tot

din partea mea
De Daniela pe 24 Septembrie 2015

buna ziua sunt daniela am fost tratata in spit dum in ani 1988 ,1989 am fost tratata de leucemie de dr scurtu cristian si operata de ganglioni de dr pesamosca pe atunci nu erau conditi cum sunt acum dar cu putinul ce se afla in spital doctori faceau fata mai mult sau mai putin din pacate pt mamele care le -am cunoscut in ani acceia pot spune imi pare foarte rau pt ingerasi lor uni au avut norocul sa traiasca alti nu dar vreau sa spun ca medici sunt buni si isi da tot interesul pt copii care sufera stiu ca sunt si parinti care nu sunt de acord sunt suparati pt situatile care sunt la ora actuala,, eu am avut noroc sa traiesc pana acum la 40 ani o minune pot spune pe atunci se prindea pastile cu pumnu se faceau perfuzi 24 din 24 ore chimio terapia etc acum sunt posibilitati de tratare cancerul in alt fel si cu usurinta dar pt cine are bani vreau sa fac apel la guvernu romaniei si la ministerul sanatati ar fi cazul sa se trateze cancerul gratis pt or cine pt ca viitorul romaniei este in mainile copiilor si copii pt noi este a doua viata pacat ca se uita trecutu cand se murea de foame si se manca cu portia ,,, si inca ceva am vazut intr -un comentariu de dr scurtu cristian ca sunt probleme prin saloane cu igiena si cuatenia lor fac apel la mame care sunt internate acolo in spital cu copilasi lor nu credeti ca este bine sa fie salonul curat si plin de aer ca destul miroase medicamente in salon copilul are nevoie de oxigen curat nu de mancare si rufe intinse pe calorifere inteleg ca poate sunteti de departe si nu este posibilitate pt vizite mai dese dar tineti cont totusi ca sunteti in spital de copii si aveti alaturi copii vostri eu m-am facut bine cu aerul de munte si de cate ori am posibilitatea merg la munte faceti si voi pt copii vostri la fel aerul conteaza dati libertate la copii in aer liber e bine de stiut va rog am trecut si eu prin ce trece copii vostri si stiu ce inseamna suferinta asa ca nu trebuie sa va suparati daca lucrurile nu merg asa vrea dumn ,,va urez nu mai bine si speranta pt copii dum va pup pe toti copilasi din spital si aveti incredere in voi chiar daca se inchide o usa e deschisa alta pt toti ,,,nu uitati domni din guvern copii sunt la putere nu cei care ced ca are lumea la picioare si bani in conturi sanatatea conteaza pt fiecare nu este sanatate degeaba bani si averi si faceti sa fie tratati copii gratis ca asa veti avea satisfacti in suflet si veti pune capul pe perna linitit si u sufletul impaca ca ati facut bine pt copii ce ce sufera si va spun ca stiu cu adevarat ca sufera dar ma bucur pt ei ca mai gasec forta sa aive srasul pe buze si sa faca fericita mama ce sta linga el zi si noapte deci domni trezitiva si faceti romania sa infloreasca ca destul sunteti pe lista neagra

In fata lui Dumnezeu toti vom da socoteala pentru greselile noastre.
De Mariana Mitrache pe 26 Iunie 2013

Din pacate eu nu pot spune acelasi lucru despre dr Scurtu. Pentru copilul meu nu a facut nimici din ceea ce trebuia facut. Din cauza lui era sa imi pierd copilul, dar exista bunul Dumnezeu care ii ocroteste pe acesti copii. Dr. Scurtu va da socoteala in fata lui Dumnezeu, eu nu il judec, sa il judece El!

Este al doilea Dumnezeu!
De Stancu tatiana pe 20 Martie 2013

Adevarat, dr. Scurtu Cristian este al doilea Dumnezeu! Este inainte de toate un suflet mare, o inima mare, un om deosebit de bland si bun. L-amcunoscut in urma cu 15 ani cand cu mare durere am aflat ca fiul meu sufera de o boala ocologica. Dr. Scurtu a fost langa mine si copilul meu de atunci si pana in prezent, se intelege desigur ca impreuna cu Dumnezeu, dansul a salvat viata fiului meu. Nu am sa reusesc niciodata sa ii multumesc indeajuns. Ii doresc sanatate multa si sa ne traiti domnule doctor Cristian Scurtu. Multa recunostinta si respect, domnule doctor!

Dr. Scurtu Cristian
De Rinica Barbalau pe 12 Ianuarie 2012

Al doilea dumnezeu pentru copii suferinzi. Ii dorim toata sanatatea din lume domniei sale. Un om de mare talie nationala si internationala. Inainte de a fi medic este un mare om. Omenia si profesionalismul il caracterizeaza. Cu multa stima, Fam. Rinica Barbalau, Dragasani.

Pareri despre titanicul doctor Cristian Scurtu
De Barbalau Marin pe 12 Ianuarie 2012

Pentru copilul meu si familia mea este un al doilea dumnezeu, face minuni. Dumnezeu sa-l ocrotesca si sa-i dea tot binele din lume si sa primeasca sanatatea inglobata de la cei pe care i-a salvat cu profesionalismul sau. Este cel mai mare diamant al Romaniei.

Dr. Scurtu Cristian
De Mrosek marius pe 23 Aprilie 2011

Esti mare doctor si am incredere in tine.

Dr. Scurtu Cristian
De Nu conteaza pe 22 Noiembrie 2010

Datorita lui copilul meu traieste.

Dr. Scurtu Cristian
De Ciocirlan lenuta pe 03 Mai 2010

Stie sa asculte problemele, aveti incredere, copilul meu traieste si e bine datorita lui.

Contact Dr. Scurtu Cristian

Adresa

Constantin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.