• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Radulescu Adela
18 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
institut

Dr. Radulescu Adela

Dr. Radulescu Adela medic specialist pediatrie in cadrul Institutului pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Al. Rusescu.

Dr. Radulescu Adela medic specialist pediatrie in cadrul Institutului pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Al. Rusescu.

pediatrie

pediatrie

Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Al. Rusescu

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.242.2713

Opinii utilizatori

Suuper doctor!!!!
De Nikole_nkl pe 21 Martie 2019

Nu pot avea decat cuvinte de lauda la adresa dansei !!! De cand ne-am internat am fost tratate impecabil! Atat de dna dr cat si de tot personalul spitalului! Multumim frumos !

Buni Adela = un doctor si un om extraordinar
De Mihai pe 22 Februarie 2018

Am ajuns la buni Adela pentru un control de rutina si ochiul de specialist a identificat o problema grava, care in urma investigatiilor a necesitat internarea bebelusului - bilirubina 30- a fost o interventie salvatoare. Un medic pe care l-am recomandat tuturor prietenilor cu incredere. Mii de multumiri!

Dr. Radulescu
De Andrei pe 23 Decembrie 2016

Pe cuvantul meu de onoare asemenea specimen de doctor e specific pe Romania. Am ajuns la asa zisa " doamna doctor " ca daca te adresezi catre dansa cu doamna Radulescu...ai pus-o...trebuie musai sa pronunti doctor..de parca maicasa a facut-o direct doctor...in fine....copilul meu la fel nu ii scadea febra , facea scaun moale, voma si nu ii dadeam de cap...si am ajuns la dansa....ce credeti .. mi-a intors frumusel spatele si a spus ca sa ma duc la un spital alocat zonei mele...ca nu ma poate ajuta...pai va spun eu ceva doamna "doctor" ...iti doresc sa ai parte in viata fix de acelasi tratament care l-ai acordat copilului meu. A-ti depus un juramant cand va-ti facut "doctor", dar tind sa cred ca acel juramant se numeste spaga...ca daca ii fluturam 200-300lei in fata lucrurile stateau altfel

Dr Acadela!
De Velescu Roxana pe 20 Iunie 2014

Dr. Acadela, dupa cum i se mai spune, este din punctul meu de vedere cel mai bun medic pediatru, fata de toate clinicile particulare. Am stat cu fata la Medlife internata 14 zile si nu au facut nimic sa constate ce are copilul dupa care am cerut externarea la cerere pentru ca copilul meu continua sa faca febra 40 si nu depistau de unde provine infectia atata timp.

Am plecat prin o cunostinta la dr. Adela fara sa ai spun absolut nimic ce avea copilul, iar dansa a spus internare. Va dau cuvantul meu de onoare ca in maxim o zi, fata avea diagnosticul pus - hepatita toxica cu transaminaze 1000 exagerat de mari, valoarea maxima era de 50.

Asa ca am dat peste un medic de care eu una nu ma pot despartii, indiferent de situatie ma ajuta si la orice ora ne indruma ce sa facem. Va multumim din suflet, doamna doctor.

Dr. Radulescu Adela
De Daniela Prelipcean pe 29 Aprilie 2014

Am cunoscut-o astazi pe celebra dna doctor. Nu -mi dau seama motivul pentru care ceilalti parinti au parere buna despre dansa. Pe mine personal nu m-a lamurit cu nimic, nu este la curent cu terminologia noua folosita de colegii pediatri mai avizati (s eu sunt medic, si am tot umblat sa aflu mai multe despre boala copilasului meu). Iar consultatille de pe bancheta din hol mi se par total lipsite de profesionalism!

Pe scurt: gasiti oameni buni niste doctori mai tineri! Apelativul de "buni" folosit si tonul apropiat sunt mai putin importante.

Un dr. extraordinar si un om cu suflet rar intalnit
De Pauna pe 01 Noiembrie 2012

Un medic foarte bun, o mama buna si o bunica adorata. Noi o iubim din tot sufletul pentru tot ce a facut pentru Andrei.

Dr. Radulescu Adela
De Simona grozea pe 09 Iunie 2012

Doctorita Radulescu, "Buni", cum le spune copiilor este o persoana extraordinara! Om bun, dr. bun, sufletista, nu te lasa pana nu e totul in regula. Nu administreaza orice copiilor, fara analize, radiografii, ecografii, de toate am facut la IOMC, la d-na doctor! Nota 100!

Pediatra copiilor
De Florescu Catalina pe 24 Mai 2012

Si noi o iubim pe doamna dr. este un adevarat profesionist, o recomand cu incredere!

Excelent
De ANDREEA PETRE pe 04 Martie 2012

D-na doctor este pentru mine excelenta in domeniu. Mi-a trata ambii copii cu maxim profesionalism. Este o fire dezinvolta, comunicativa, plina de umor, cu o experienta impresionanta, foarte apropiata de mama si de copii. Ii multumesc ca exista si ca ne-a permis sa o cunostem. Sanatate multa ii dorim si tot binele din lume!

Dr. Radulescu Adela
De Aura paun pe 18 Septembrie 2011

Asa este doctora Radulescu este minunata, mi-e mi-a pus baietelul pe picioare in 3 zile.

Contact Dr. Radulescu Adela

Adresa

Bulevardul Lacul Tei, 120, Bucuresti, Sectorul 2

{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.