• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Popa Lenuta
10 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Popa Lenuta

Dr. Popa Lenuta conferentiar universitar, medic primar pediatrie, medic specialist endocrinologie, genetica medicala, doctor in medicina in cadrul Spitalului Clinic de Copii Cluj.

Dr. Popa Lenuta conferentiar universitar, medic primar pediatrie, medic specialist endocrinologie, genetica medicala, doctor in medicina in cadrul Spitalului Clinic de Copii Cluj.

endocrinologie, genetica medicala

sectia clinica pediatrie I

Spitalul Clinic de Copii Cluj

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0264.597.706

Opinii utilizatori

Un medic extraordinar
De Prejmereanu Ana pe 20 Ianuarie 2017

Am ajuns la doamna conferențiar cu fetita mea de 1an și 9 luni și am fost tratați extraordinar. Este un medic deosebit care da dovada de un profesionalism extrem. Ii mulțumim din suflet și ii dorim multa sănătate! O recomand cu toată încrederea!

De evitat!!!
De Nicoleta pe 26 Septembrie 2016

Dragi părinți,
Dacă doriți să apelați la serviciile "doamnei conferentiar" Lenuta Popa, ca niște simpli cetățeni care cotizează lunar la sistemul asigurărilor de sănătate publică, GÂNDIŢI-VĂ bine înainte. "Tratamentul" verbal, doar acela, că altul nu există, poate să rezulte traumatizant pentru un adult,darămite pentru un copil.
"Doamna" conferențiar pare a fi la târg unde se măsoară și se cântăresc animale nu la un spital clujean de pediatrie.
Experiență mea a fost jalnică încă de la intrare. Mint, portarul s-a purtat onorabil.
Cu programare anticipată am așteptat minute în șir. Ca oriunde "cunoștințele" au prioritate și tratament preferențial:informație detaliată pe ton adecvat, trimitere la alt conferențiar, ca da...de la conferențiar la conferențiar se poate...
La ecografie nu e nimeni...O urgență personală!
O zi pierdută, o experiență negativă, nu singura din păcate, legată de sistemul medical...
În concluzie, ferește-ne, Doamne de boli, că putem muri cu zile!

Consultatii
De Toth Erika pe 24 Iunie 2015

Am fost si eu cu fetita mea de 10 ani la aceasta d-na dr dezamagire totala o umilinta a copilului a parintelui asa ceva nu am mai intalnit vorbeste foarte scarbos nu-ti zice mare lucru te intraba ceva ceva si atat nu analize nu indicatii nu nimic nu stiu cum poate fii conferentiar o asemenea persoana?????? asa cadru medical nu am mai intalnit am 4 copiii cu care am umblat de-a randul anilor la doctor dar asa ceva nu am mai intalnit sa mearga in pensie si sa lase pe cei tineri care au rabdare si sant competenti nu se poate asa ceva a depus un juramant ce dracu!!!!!

Respect!
De Marta pe 03 Iulie 2014

Respect pentru tot ceea ce face doamna doctor!

Dr. Popa Lenuta
De Barabulica simona pe 30 Ianuarie 2013

Este un medic de nota 100. Il recomandcu incredere.

Dr. Popa Lenuta
De POPESCU pe 14 Noiembrie 2012

M-am dus cu mult entuziasm la "doamna" doctor dar am plecat plangand de la ea. Fetita mea e grasuta si am zis sa ma duc la un endocrinolog sa o vada. Aveam atatea intrebari. De cand ne-a primit nu a interactionat deloc cu copilul. A intrebat cate kg si ce inaltime are, desi nu stiu de ce ca apoi oricum a cantarit-o si a masurat-o si s-a dovedit ca informatia era corecta. M-a pus sa o dezbrac, a ascultat-o. Fetita a inceput sa se foiasaca ca doar era rece stetoscopul, dar ea deloc nu a incercat sa vorbeasca cu ea sa-i explice ce si cum. M-a intrebat ce-i dau de mancare, i-am zis lapte, fructe, supa, lapte, iaurt, lapte. Mi-a zis ca ii dau prea mult lapte. M-a intrebat daca ii dau cartofi si am zis ca de 2 ori pe saptamana cu ficat, banane rar si pufu rar. A zis ca cartofii ingrasa, bananele la fel si pufu nu-s buni. Toate astea le-a zis uitandu-se numai la sotul meu. Nu stiu ce a avut cu mine. Deci nu i-a facut nicio analiza a zis ca ea isi da seama din experienta ca nu are nimic si ca este grasa doar din alimentatie. Apoi mi-a scris scrisoare medicala si mi-a dat-o mie. Am intrebat-o daca nu-mi zice cum sa fac sa slabeasca si mi-a zis asa: "Eu v-am explicat 40 de minute ce sa faceti si daca o sa aveti decenta sa cititi scrisoarea medicala o sa vad de acolo" si a mai zis sa vb cu medicul de familie ca o sa-mi zica ea. Pai daca vroiam sa vb cu medicul de familie nu mai mergeam la ea, nu? Si nu am stat 40 minute, ci cam 20-30 minute timp in care a primit si un telefon si a vorbit cam 5-10 minute. Eu am citit numai comentarii bune despre aceasta doctorita si de aia am vrut neaparat sa-mi zic parerea ca poate o sa se ragandeasca ceva mamica sa mai mearga la ea. Nu zic ca nu e doctorita buna, poate a avut ceva in acea zi, dar eu nu o recomand nimanui. Sa iesi plangand de la medic pentru ca "dansa" nu stie vb cu pacinetii mi se pare ciudat. Mi se pare ca a fost foarte nesimtita, dar eu cum am cei 7 ani de acasa i-am dat pace si nu am zis nimica.
Mie mi-a fost recomandata aceasta "doamna" de o alta mamica cu copil grasut, dar a zis ca ei i-a facut analize, i-a zis ce regim sa tina, i-a scris pe foaie ce si cum sa-i dea si eu am mers cu sperante mari si cu o gramada de intrebri. Nu m-a lasat sa-i pun nicio intrebare plus ca scrisoare medicala mi-a inmanat-o doar, fara sa mi-o citeasca. Nesimtire.

Dr. Popa Lenuta
De Ioana Pop pe 01 August 2012

D-na doctor Popa este un profesionist desavarsit, dedicata meseriei; Baietelul meu a scapat de operatii datorita profesionalismului d-nei doctor si o recomand cu cea mai mare incredere.

Dr Popa Lenuta
De Ramona Lazar pe 16 Aprilie 2012

Niciodata nu am intalnit atata daruire, profesionalism si altruism la vreun medic. Nu numai ca practic a salvat viata copilului meu, dupa aceea ne-a fost alaturi ani de zile, vesnic dispusa sa ne ajute neconditionat. Pacat ca punctajul maxim este de 5 stele, eu i-as fi dat 20.

Dr. Popa Lenuta
De Marc Ramona pe 07 Iunie 2011

Un doctor si un om foarte bun. Un om care isi iubeste meseria si pe care chiar o intereseaza soarta unui copil bolnav. Am apelat de multe ori la dansa si ne-a ajutat de fiecare data. Pe langa faptul ca mi-a tratat copilul m-a invatat cum sa am grija de el, si cum sa trec mai usor peste nenumaratele boli ale copilariei.

Dr. Popa Lenuta
De Isza zoltan pe 10 Martie 2011

Fetele mele au avut parte doar de ce e mai bun fara spaga! Un medic pentru noi.

Contact Dr. Popa Lenuta

Adresa

Motilor, 68, Cluj, Cluj Napoca

Site www.spitcocluj.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.