• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Plesca Doina Anca
13 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Plesca Doina Anca

Dr. Plesca Doina Anca medic primar pediatru, medic primar neurologie pediatrica, supraspecializare in pneumologie pediatrica, doctor în stiinte medicale, sef sectie pediatrie in cadrul Spitalului clinic de urgenta pentru copii dr. Victor Gomoiu.

Dr. Plesca Doina Anca medic primar pediatru, medic primar neurologie pediatrica, supraspecializare in pneumologie pediatrica, doctor în stiinte medicale, sef sectie pediatrie in cadrul Spitalului clinic de urgenta pentru copii dr. Victor Gomoiu.

neurologie pediatrica, supraspecializare in pneumologie pediatrica

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii dr. Victor Gomoiu

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.323.2230

Opinii utilizatori

Medic si om exceptional
De Isabela.Dabu678 pe 22 Noiembrie 2018

Doamna prof. Dr. Plesca este cel mai dedicat si bun medic pe care l-am intalnit. Este un profesionist desavarsit si, cel mai important, o persoana de exceptie care nu ezita sa te ajute oricand cu caldura, apelez cu incredere oricand am nevoie pentru copilul meu. Rar intalnesti la noi o persoana asa implicata, care ajuta oamenii cu pasiune pentru ceea ce face, care prin devotament fata de profesia sa reuseste sa faca lucruri marete. Are tot respectul meu!

Medic de exceptie
De Stefan pe 15 Noiembrie 2018

Doamna Profesor Doctor Plesca a reusit prin profesionalismul sau desavarsit si calitatea umana deosebita sa o ajute pe fetita mea. Pentru acest lucru ii multumesc si o recomand cu incredere si caldura.

Profesor
De Dumitru1960 pe 06 Noiembrie 2018

Dna prof.dr. Plesca Doina Anca
Ar fi asa de bine daca cei care se numesc profesori si-ar onora aceasta calitate prin tinuta morala, profesionala. Din pacate nu e cazul. "Procedez asa pentru ca pot !" asta e deviza." Viata ta ? Nu conteaza ! Viitorul tau profesional e in mainile mele. M-ai enervat !" si adaug ... ghinion sa o intilnesti in viata si mai mare ghinion sa depinzi de crizele ei.

Buna
De Dumitru pe 25 Noiembrie 2017

Buna ziua am si eu o întrebare la dvs copii mei are 2 ani si 6 luni daca folosesc o soba pentru caldura pe kerosen sau motorina este vrun pericol pentru sanatate copilului am nevoie de parerea dvs va Multumesc o zi buna

Dr. Plesca Doina Anca
De Roxana pe 06 Noiembrie 2014

Dna prof.dr.Plesca este un profesionist admirabil, o doamna de o delicatete uluitoare. M-a impresionat felul cum s-a purtat cu baiatul meu in calitate de medic. Atenta si riguroasa. O recomand oricarei mame.

Cel mai bun medic pediatru
De Corina Petcu pe 28 Octombrie 2014

Dr. Doina Anca Plesca este cel mai bun medic pediatru din Romania. Copilul meu a avut nevoie de ajutorul ei de nenumarate ori de-a lungul timpului, iar dna. doctor nu a ezitat sa-l ajute, chiar si in momentele in care era dupa o noapte grea de garda a ramas la spital sa ma astepte cu fiul meu cand varsa neintrerupt.

Cu alta ocazie, atunci cand fiul meu a cazut si si-a rupt urechea, cu toate ca era in plina colica biliara, dna. doctor s-a urcat in masina si a venit la spitalul Gr. Alexandrescu sa fie alaturi de mine si de baiatul meu. Un medic si un om minunat!

II datorez sanatatea copilului meu.

Unde o gasesc
De Anca pe 02 Mai 2014

Am o mare rugaminte daca se poate sa imi spune-ti si mie unde o pot gasi pe Doamna Dr. in afara de Spitalul Gomoiu? Vreau sa ajung si eu cu fetita neaparat! Va multumesc si astept un raspuns daca se poate!

Un medic pentru oameni
De B.A pe 23 Martie 2014

Intradevar un medic adevarat, asa cum ar trebui sa fie multi dintre medicii din Romania! Un om cu un suflet mare, cu un devotament fata de meseria dansei cum rar intalnesti. Ma bucur ca D-zeu ne-a ajutat sa o cunoastem, pacat insa ca personalul din subordine nu este la fel.

Am cunoscut acolo la spitalul unde isi desfasoara activitatea anumite doctorite extrem de mandre, increzute, care nu au nicio legatura cu meseria pe care o practica, care te trateaza ca pe ultimul om, pe care nu le intereseaza absolut deloc suferinta unei mame, mai rau este ca sunt si medici rezidenti care din pacate le urmeaza exemplul, care nu au copii si habar nu au ce inseamna durerea unei mame sa-si vada copilul internat!

Dr.Plesca Doina Anca: norocosi cei care o cunosc!
De Tamasanu Cozmina pe 07 Decembrie 2011

Un om si un profesionist cum rar gasesti in domeniul medical si nu numai. Pentru mine -ca mama a doi copii de 8,respectiv 5 ani - d-na doctor Plesca a insemnat "luminita de la capatul tunelului" de cate ori am avut copiii bolnavi! Toata stima si tot respectul pentru dumneaei .Sunt aproape opt ani de cand mergem la d-na doctor si toate diagnosticele au fost corecte,tratamentele punctuale si eficiente,iar fetele mele o percep ca pe o buna si veche prietena - vizita la doctor este precum vizita la prieteni.

Dr. Plesca Doina Anca
De L.m pe 12 Ianuarie 2011

Dr. Plesca Doina, un medic extraordinar. Este foarte calda si cand iti explica pune suflet in tot ceea ce face, sa ii dea Dumnezeu multa sanatate si multa putere ca rar mai gasim in ziua de astazi si mai ales la copii sa fie un medic ca dansa.

Contact Dr. Plesca Doina Anca

Adresa

Bulevardul Basarabia, 21, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.spitalgomoiu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.