• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Petrescu Luciana
43 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Petrescu Luciana

Dr. Petrescu Luciana medic primar pediatru, doctor in medicina, in cadrul Spitalului Clinic de Copii Brasov.

Dr. Petrescu Luciana medic primar pediatru, doctor in medicina, in cadrul Spitalului Clinic de Copii Brasov.

pediatrie

pediatrie III nefrologie, diabet si boli de nutritie, hemato - oncologie;

Spitalul Clinic de Copii Brasov

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0268.415.130

Opinii utilizatori

Dr. Luciana Petrescu, un medic dedicat
De Silvia pe 16 Februarie 2018

Doamna doctor Luciana Petrescu este un medic dedicat, cu multa experienta si trateaza cele mai dificile cazuri din Spitalul de Copii Brasov cu un mare profesionalism. Noi ii multumim si o recomandam!

Dr. Luciana Petrescu, un medic extraordinar
De Roxana pe 31 Ianuarie 2018

Doamna doctor Petrescu Luciana are o foarte buna judecata clinica, o experienta vasta si, in acelasi timp, stie cum sa se apropie de micii pacienti, care o adora si uita efectiv sa mai iasa din cabinetul dansei. O recomand cu sinceritate.

Consultatie-raspuns pentru Nicoleta
De Andreea pe 31 Ianuarie 2018

Buna ziua! Da, se poate merge cu bilet de trimitere. Consultatia este 100 ron. O recomand cu incredere!

Consultatie
De Nicoleta pe 31 Ianuarie 2018

Buna ziua,
Imi puteti spune care este pretul unei consultatii la d-na dr Petrescu?Se poate merge si cu bilet de trimitere?
Multumesc

Date contact
De Dana pe 29 Ianuarie 2018

Buna! Am incercat sa va raspund direct la intrebare (Vlad si Ana), insa nu exista aceasta optiune pe site. Numarul de telefon al cabinetului este 0268-470632, strada Cuza Voda nr. 50 . Are program luni (de la ora 17), miercuri (de la ora 17) si sambata de la ora 10. Pt programari sunati dupa masa.

Medic de exceptie
De Flavia pe 29 Ianuarie 2018

Dna dr. Luciana Petrescu din Brasov este un medic deosebit, a dat dovata de multa rabdare, calm, prietenie, seriozitate, profesionalism. II multumim si o recomandam!

Putin ajutor va rog!
De Vlad pe 12 Ianuarie 2018

Bună seara! Am o mare rugaminte la dv., cei prezenti pe acest forum. As vrea daca se poate sa ma ajutati cu un nr.de tel personal al d-nei Petrescu sau cu o pagina de Facebook. Locuiesc la cateva sute de km de Brasov si as vrea sa iau mai intai legatura cu domnia ei. Multumesc mul.

Dr. Petrescu Luciana, un medic exceptional
De Georgiana C. pe 08 Ianuarie 2018

Faptul ca doamna doctor Petrescu Luciana din Brasov este in topul clasamentului spune tot. Va multumim doamna doctor si va dorim tot binele!

Dr. Luciana Petrescu, un medic extraordinar
De Bob C. pe 22 Noiembrie 2017

Doamna dr. Petrescu Luciana din Brasov a tratat-o pe fiica mea inca de la varsta de 8 luni. A dat dovada de mult profesionalism, devotament, iubire fata de semeni si rabdare. II suntem mereu recunoscatori si o recomandam tuturor copiilor.

Dr petrescu
De Ana pe 27 Septembrie 2017

Bună ziua. Mereu sun la cabinet dar nu răspunde nimeni. Cum are programul? Sau știe cineva nrde tel al doamnei?

Contact Dr. Petrescu Luciana

Adresa

Nicopole, 45, Brasov, Brasov

Site www.spitalcopiibrasov.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.