• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Petcov Marlen
7 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Petcov Marlen

Dr. Petcov Marlen medic primar pediatru, sectia chirurgie si ortopedie pediatrica in cadrul Spitalului de Pediatrie Pitesti.

Dr. Petcov Marlen medic primar pediatru, sectia chirurgie si ortopedie pediatrica in cadrul Spitalului de Pediatrie Pitesti.

chirurgie si ortopedie pediatrica

chirurgie

Spitalul de Pediatrie Pitesti

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0248.220.800

Opinii utilizatori

dr. slab
De Olteanu pe 21 Martie 2018

ascultati si a doua parere,un doctor foarte chirurg din pacate si mai putin om.ar opera orice.evitati

Respect, Domnule Doctor Petcov.
De Ivascu Gheorghe pe 08 Noiembrie 2015

Multumim domnului doctor pentru resita unei operatii la un baietel de un an si 10 luni, baietel ce avea degetelul fracturat aproape complet, se mai tinea doar intro pielita. Acum dupa aproape doua luni de la operatie nu se mai cunoaste ca a fost operat fiind vindecat complet.
Inca odata mii de multumiri, domnule doctor Petcov, atat din partea noastra ca bunici cat si a nepotelului meu, David - Valentin .

dr petcov
De Duluman pe 13 Martie 2015

NU REOMAND NIMANUI SI CAND SPUN NU RECOMAND ACESTE CUVINTE AU O GREUTAE MARE,HABAR NU ARE CUM SA-SI TRATEZE PACIENTI SI CUM SA LE VORBEASCA PARINTILOR, O FI FOST ODATA BUN DAR ACUM.... EU AM AJUNS LA MARIE CURIE UNDE AU DOCTORI FOARTE BUNI RECOMAND TUTUROR CARE AVETI PROBLEME CU COPII NUMAI STATI PE GANDURI, BUCURESTI DIRECT MAI ALES CAND ESTE VORBA DE COPIL

Daruire de sine
De Angela Oglan pe 04 Februarie 2014

Te felicit, ca ti-ai implinit visul, acela de a fi unul din cei mai buni medici!

Un medic care nu ar mai trebui sa profeseze!
De Anonim pe 01 Noiembrie 2012

Am fost cu baietelul meu in varsta de 5 luni la acest asa-numit medic, care i-a pus diagnosticul de "talus valgus", urmand sa ii puna ghips la inceput pentru o saptamana de acomodare, apoi 2 sapt, 3, si tot asa, in prima faza pana "se va corecta pozitia piciorului", apoi iarasi nu stiu cate reprize de ghips pentru sustinerea piciorului. Mi-a invocat faptul ca muschiul dinspre interiorul gambei este mai putin dezvoltat (cand de fapt asa e fiziologic) si ca acest copil "va avea grave probleme cand va merge", aratandu-mi chiar dumnealui cum va merge, cu piciarele orientate ff mult catre interior, in X de la genunchi, ca in loc de scobul acela din talpa la el se va umfla si se va face ca o gogoasa...Si pentru ca nu m-a multumit acest diagnostic, am mers la Prof.Dr. Jianu mihai ( medic primar ortopedie pediatrica doctor in stiinte medicale, seful clinicii ortopedie pediatrica spitalul clinic "Grigore Alexandrescu") care mi-a spus / scris "picior ortopedic normal". Cum, domnule doctor Petcov va puteti insela int-un hal atat de grav? Plus ca mi s-a spus de la Bucuresti ca ghipsul i-ar fi facut numai rau copilului meu, atrofiidu-i muschii piciorului. Cati copii ati nenorocit cu metedodele dumneavoastra invechite de tratament? Sau la cati ati pus astfel de diagnostice total gresite? Compatimesc bietii parinti care din lipsa de informatie, lipsa de bani sau mare incredere in renumele Domnului Doctor Petcov si-au chinui si poate nenorocit copii! Nu se poate ca in secolul 21 sa se intample astfel de erori, si mai ales, sa existe astfel de medici neprofesionisti, cum este cazul dr Petcov Marlen! Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a indrumat pasii catre o alta opinie, a unui medic cu adevarat profesionist si ca nu a trebuit sa imi supun copilul la urgentul "tratament" ghipsat pe care mi-l recomanda cu mare fermitate acest incompetent de medic! Dragi parinti, ganditi-va de 2 ori inainte de a pune in practica recomandarile acestui medic! Multa sanatate tuturor copiilor, si poate ii lumineaza Dumnezeu mintea dl-ui dr Petcov sa se pensioneze si sa lase locul altor medici cu mai mult talent si daruire.

Dr. Petcov Marlen
De MariaCatalina pe 25 August 2011

Un doctor minunat. Si prin asta am spus tot. Cel mai bun!

Dr. Petcov Marlen
De Angela Oglan pe 05 Aprilie 2011

Mii de felicitari si toate stelele posibile! Cand totul porneste din pasiune, e daruire totala. E tot ce pot spune de Marlen si ma mandresc sa am un astfel de coleg, drag mie, din anii de liceu. Mult noroc Marlen, iti doresc, de pe insoritul tarm al Marii Mediterane! Angela.

Contact Dr. Petcov Marlen

Adresa

Dacia, 1, Arges, Pitesti

Site www.pediatriepitesti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.