• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Milanovici Elisabeta
8 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Milanovici Elisabeta

Dr. Milanovici Elisabeta medic primar pediatru integrat din ambulator in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara.

Dr. Milanovici Elisabeta medic primar pediatru integrat din ambulator in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara.

Compartiment de pediatrie sectia 4

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Louis Turcanu Timisoara

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0256.203.303

Opinii utilizatori

Un medic grozav
De Andrea pe 20 Noiembrie 2014

Baiatul meu avea 2 ani cand am mers pentru prima data la ea, avea bronsite repetate care nici cu injectii nu-i treceau. Cu multa rabdare si tratamente naturiste a inceput baietelul meu sa-si revina. Vreau sa va zic ca acum are 11 ani si nu mai am probleme cu el. Eu o recomand tuturor. Este un medic extraordinar.

Dr. Milanovici Elisabeta
De Delia pe 03 Septembrie 2014

Buna ziua,

Suntem pacientii doamnei dr. de aproximativ 3 ani. Copilul meu avea bronsite repetate, nu avea pofta de mancare, era anemic, avea manifestari alergice, etc. Medicul de familie ne recomanda antibiotic lunar.

Dr. Milanovici este cea care l-a facut bine pe baietelul meu. Nu a mai luat antibiotice de 3 ani, nu mai este anemic, are pofta de mancare, este mai mult decat ok. Eu o recomand cu drag pe dr. Milanovici.

Dr. Milanovici Elisabeta
De Mimi pe 05 Februarie 2014

Doamna doctor ne-a asigurat ca fetita de doua saptamani are stomacul anormal pozitionat doar dupa o palpare si dupa simptomatologie. De asemenea ne-a "citit" un sumar de urina din care a concluzionat ca are infectie urinara.

Am inceput sa dam fetei tratamentele pe baza de alcool (tincturi, extracte) prescrise si copilul a inceput sa nu mai manance, sa urle rau de tot. Am ajuns in spital unde i s-a descoperit fetitei ca avea de fapt reflux gastro-esofagian, iar in urma radiografiei cu bariu s-a vazut clar ca stomacul este perfect normal si unde trebuie. Sa nu mai spun ca fata nu avusese infectie urinara!

Dansa traieste intro lume a iei si nici macar nu stie sa citeasca niste analize simple de laborator!

Concluzia poate sa o traga fiecare! Dar nu va irositi banii mergand la ea!

Dr. Milanovici Elisabeta
De Miha pe 10 Decembrie 2013

Cred ca este singur doctor ramas pe aceasta planeta care e in stare sa recomande unei femei care alapteaza ca si remediu pentru colicile bebelusului, laptele. Asta in vreme ce toti doctorii si toate studiile de specialitate recomanda ca laptele de vaca sa fie primul aliment scos din alimentatie. Ei bine, eu nu am mancat niciodata lactate, dar aceasta persoana m-a asigurat ca daca nu o sa mananc lapte o sa nenorocesc copilul. Am facut asta pana cand toate cercetarile pe care le-am facut intre timp prin carti si reviste de specialitate (care sunt la dispozitia tuturor, dar cel mai adesea in limbi straine) m-au convins sa il scot din dieta si dupa vreo 2 zile copilul a devenit mult mai linistit - nu mai avea nici periodicele episoade de nervozitate care probabil ca ii erau date de durerile pe care ea voia sa le evite.

Mi se pare impardonabil ca un doctor sa nu mai puna mana pe o carte de ani de zile si sa ii fie ingaduit sa trateze copii. Slava domnului ca nu a luat-o vreun doctor pe la vreun cabinet particular sa trebuiasca sa mai si platiti sa o intalniti. Nu stiu de ce, dar am un feeling ca nici nu o sa o ia vreodata cineva.

Da, este un doctor de care ar trebui sa va feriti, oricand puteti gasi pe cineva mai bine pregatit.

Dr. Milanovici Elisabeta
De Elena pe 13 Noiembrie 2013

Daca as putea sa nu ii dau nici o stea, as face-o fara rezerve. Ne-a asigurat ca bebelusul de o luna este grav bolnav, cu o dezvoltare proasta, cu probleme psihice care vor duce sigur la autism si cu multe alte deficiente anormale pentru un bebelus de varsta lui. Ei bine, dupa ce am facut toate analizele detaliate care trebuiau sa iasa prost dupa cum ne-a asigurat ea, sotul meu a vrut sa mearga sa o stranga de gat. Copilul era si este perfect sanatos si s-a dezvoltat grozav.

Ganditi-va ce efect au avut previziunile ei stupide asupra unei mama care abia nascuse.
Mai mult, din CV-ul sau si din tratamentul prescris inteleg ca e unul din acei doctori care trebuie sa se vindece mai intai de bolile pe care le vad mereu. Ne-a garantat ca bebelusul are colici datorati alimentatiei mamei (aceasi mama care tocmai nascuse si nu se simtea extraordinar pentru ca deja i se spusese ca ii provocase copilului sechele pentru toata viata), desi niciodata nu am avut probleme care sa ne semnaleze asa ceva. Suntem una dintre familiile fericite din acest punct de vedere - copilul a dormit intotdeauna noaptea asa cum trebuie, cu pauze de alaptat, nu a plans prea mult, nu a fost agitat, ci doar s-a dezvoltat frumos.

Am consultat 5 alti medici pediatri dupa aceea si toti au fost uimiti de cele spuse ea.
Totusi, ca disponibilitate ii dau 5, pentru ca ne-a spus ca ne asteapta cu rezultatele ca sa ne dea miraculoasele tratamente, dar cum nu a mai fost nevoie de asa ceva nu am mai mers la ea si ar fi minunat daca nu ar mai merge nimeni.

Va recomand si chiar va rog sa va feriti de acest asa-zis doctor pediatru. Aveti foarte multe alte optiuni si nu merita sa riscati.

Dr. Milanovici Elisabeta
De Corina pe 17 Februarie 2011

Un medic care stie cum sa se comporte cu cei mici, este o persoana care merita toata stima din partea mea, nu sunt cuvinte care sa pot descrie devotamentul dumneaei pentru meseria pe care o practica,baietelul meu merge cu drag la ea, mereu se gandeste ca v-a primi bombonica dupa ce se va uita la el in gat, apoi are de lucru cu aranjatul locomotivelor pe planseta amenajata pt copii, astfel d-na doctor poate conversa cu parintii linistita, am mers de foarte multe ori la d-na doctor si de fiecare data mi l-a pus pe picioare , deja din a doua zi de tratament copilul se simtea super bine, am incredere deplina in ea si in tot ceea ce-mi prescrie...am recomandat-o intotdeauna si celor apropiati mie care au avut probleme cu copii si la randul lor parintii, sunt foarte multumiti.Nu stiu cum as putea descrie multumirile mele legate de d-na doctor.Sa-i dea D-zeu sanatate si putere de munca ca sa ne poata ajuta si in viitor. Multumim acestor oameni care exista.

Dr. Milanovici Elisabeta
De Les petronela angela pe 28 Noiembrie 2010

Am un baietel de 1 an si 3 luni si are o problema de la nastere, cand oboseste si plange rasufla foate greu si ii haraie pieptul,am fost la mai multi medici si toti mi-au dat diagnosticul-stridor laringian, insa cand am ajuns la doamna doctor, ea mi-a dat alt diagnostic total diferit rahitism foarte usor, si copilasul meu in 3 saptamani nu mai haraia si se simte foarte bine. Ii multumesc din suflet si sper ca Dumnezeu sa o rasplateasca pentru tot binele pe care il face. Eu o recomand la toate mamele care au copii bolnavi si nu numai. Va multumesc din suflet.

Dr. Milanovici Elisabeta
De Claudia pe 25 Octombrie 2010

Un medic rabdator, are capacitatea de a se apropia si de cei mai speriati copii. Disponibila si rabdatoare, se intereseaza de toate bolile copilului de la nastere si pana in momentul consultului incercand sa stabileasca diagnosticul corect si tratamentul adecvat. De trei ani datorita tratamentelor naturiste practicate de dr. Milanovici, copilul meu nu a mai inghitit antibiotice si se dezvolta foarte bine. Este incantat cand trebuie sa mergem la "doctarita mea cu tractorasul", cum spune fiul meu. Intr-un cuvant un medic exceptional.

Contact Dr. Milanovici Elisabeta

Adresa

Dr. Iosif Nemoianu, 2, Timis, Timisoara

Site www.spital-copii-timisoara.info
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.