• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Marcu Cristescu Mihaela
11 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital particular

Dr. Marcu Cristescu Mihaela

Dr. Marcu Cristescu Mihaela medic primar, doctorand in stiinte medicale in cadrul Hyperclinicii MedLife Grivita.

Dr. Marcu Cristescu Mihaela medic primar, doctorand in stiinte medicale in cadrul Hyperclinicii MedLife Grivita.

pediatrie

pediatrie

Hyperclinica MedLife Grivita

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.9646 / 021.209.40.30

Opinii utilizatori

Nu poate fi numita medic-nu recomand
De Ana pe 12 Iunie 2016

O singura data am fost la dansa, din intamplare, nici n-am stiut cine este. Am cautat un medic la spitalul de pediatrie Medlife intr-o sambata ca cel mic avea o afta mare si nu putea manca, pe fondul unei viroze (De obicei mergeam la Medlife Grivita la Dna dr Fanea Alina-foarte ok de fiecare data).
In viata mea nu m-am simtit mai umilita si mai jignita decat de aceasta doamna care se crede mare medic pediatru. Am plecat aproape plangand de la ea din cabinet, foarte furioasa din cauza tuturor jignirilor pe care mi le aducea. Spunea despre copil ca e rau de tot, ca e slab insinuand ca nu stiu sa hranesc copilul. I-a spus asistentei (pe care o trata ca pe o sclava si ii vorbea rastit si i-a smuls chiar fisa de analiza din mana) sa-mi scrie meniul copilului. Sa-i dau supa si carne si ou de parca eu nu aia ii dadeam. Intr-adevar copilul meu este slab, i-am spus ca mai are o surioara geamana si ca el a fost geamanul care a avut greutate mica la nastere si s-au nascut prematuri. Nici nu a ascultat. A zis ca face distrofie si ca o sa fie retardat. M-a lasat fara cuvinte. Cu un nod in gat i-am spus ca este un copil foarte inteligent (chiar este - de la un an si sase luni stia cum face fiecare animal- catel, gasca, rata etc) si vorbeste si se joaca. E chiar poznas si hiperactiv. Vorbeste doar ea si iti taie vorba, nu ai voie sa spui nimic. M-a intrebat de doua ori ce lapte mananca, uita ce iti spune sau se contrazice singura. I-a dat analize cu plata bineinteles (538 lei) desi ambii copii au abonamente Medlife de cand s-au nascut. Am uitat sa mentionez ca toata discutia se desfasura cu usa deschisa si alti parinti cu copiii in brate asistau cum imi spunea ca nu stiu sa ingrijesc copilul, ca nu ma uit la el cum e.
O situatie provocata de aceasta doamna care numai medic nu este, care nu poate fi descrisa in doar cateva randuri...diagnostic gresit, cu antibiotic dat fara macar sa astepte rezultatul analizalor.
Poate altii au avut mai mult noroc cu ea, dar mie asta mi s-a intamplat. Lipsa de profesionalism si de cei 7 ani de acasa. A tinut sa-mi mentioneze ca a fundat Medlife. De parca aia ma interesa pe mine dupa o noapte nedormita si cu copilul plangand in brate. Chiar si asa, doamna doctor Marcu (poate cititi acest comment) a avea simtul afacerilor nu este egal cu a fi un medic bun, mai ales pediatru.

Dna dr Marcu - un medic mai scump decat pare
De Oana Stanculescu pe 01 Aprilie 2015

Este un medic cu foarte multa experienta insa consultatia la dansa inseamna cel putin inca doua consultatii si analize suplimentare pentru confirmarea diagnosticului. Ceea ce nu este un lucru rau, insa destul de costisitor si nu mereu necesar. Problema este ca parintele copilului nu are dreptul la opinie in fata dansei, iar toate aceste investigatii se fac fara ca parintele sa fie intrebat daca isi permite sau nu sa le plateasca la final. La fel se exagereaza cu masurile de internare, in aceeasi maniera in care se face si cu investigatiile: fara ca pacientul sa aiba dreptul sa aleaga sau sa se informeze asupra costurilor. Odata ce ajungeti in cabinetul dansei se presupune ca acceptati fara niciun comentariu oricare dintre deciziile doamnei dr, chiar daca nu considerati necesare anumite investigatii/masuri. Este de asteptat avand in vedere ca doamna dr este patronul acestui spital, dar consider ca e important ca viitorii pacienti sa cunoasca abordarea acestui medic-afacerist. Ultima mea experienta cu doamna dr va ramane ultima intrucat m-am simtit umilita si jignita pentru ca am refuzat internarea copilului fara ca aceasta sa fie necesara, lucru pe care mi l-au confirmat inca doi medici pediatri. Mai mult doamna doctor a apelat la trucuri destul de urate pentru ca am indraznit sa-i refuzam decizia, incercand sa ne sperie si sa ne insulte capacitatea de a decide pentru propriul copil. In concluzie nu contest profesionalismul doamnei dr insa daca vreti un medic cu care sa comunicati si care sa va arate minimum de respect, nu l-ati gasit in persoana doamnei dr.

Dr. Marcu Cristescu Mihaela
De Un pacient oarecare pe 23 Martie 2015

Nici nu stiu cum sa incep, dar am ajuns la Dr. Marcu, oarecum de urgenta, fiind recomandata de o prietena ca fiind "the best" in Bucuresti, un fel de Dr. House al copiilor. Am sunat la prima ora a diminetii dupa ce bebe a urlat o noapte intreaga si am gasit loc pt programare in aceeasi. Bebe avea atunci 3 sapt, iarceu credeam ca are colici. Impachetez repede copilul si plec la Medlife. Inca de la receptie simti teama receptionistelor cand ai o progamare la Marcu. Asistentele ei sunt desfigurate de frica, efectiv tremura in fata ei. Mi se pare si normal, d-na dr matura cu ele pe jos intr-un stil total aparte. Ca sa "cut the story short", in 3 saptamani mi-a dat peste cap copilul peste cap complet, schimbandu-i laptele cu unul care nu i-a priit, iar copilul a facut 9 zile diaree. I-am spus din ziua 3 ca nu e ok si a insistat sa ii dau in continuare acel lapte. Am fost sinla consult in ziua 5 si pe langa faptul ca doamna vorbeste ca la TV fara sa asculte si pacientul, fara sa aiba timp sa iti dea o explicatie, iar atunci cand o ceri ridica tonul, m-a mai facut sa ma simt si ultimul om, cum ca am facut eu o greseala in alimentatie si de-asta a scazut copilul in greutate. Incerc sa ii spun ca bebe are 8 scaune moi pe zi dupa fiecare masa si asta de cand am schimbat laptele si acesta e motivul pt care scade in greutate. Evident ca nu asculta si imi zice sa continui cu laptele. In final cere asistentei sa faca o coprocultura, rezultat care a iesit in 30 minute, negativ (30 de minute doar????). Ajung acasa, copilul in vontinuare avea diaree si devenise palid si apatic, normal - se deshidrata. Iau primul pampers cu scaun si il duc si la Babes sa ii mai fac o analiza, analiza care a iesit in 5 zile, nu 30 min. Evident ca rezultatul era infectie cu Klebsiella, un bacil periculos si rezistent la antibiotice. mentionez ca la Babes coprocultura a fost de 3-4 ori mai ieftina ca la Medlife, unde am dat si banii si nici nu mi-au dat un rezultat corect. Am pierdut o saptamana de tratament din cauza acestei erori si asta nu e ok.
D-na Marcu e un mit, a fost un doctor f bun se pare, dar pe vremuri, cand era doar doctor la policlinica Titan. Acum este om de afaceri, sef, mai putin doctor. Lasa de dorit si atitidinea: eu sunt o mamica proaspata, la primul copil, nu stiu nici medicina, insa sunt destul de desteapta sa inteleg, iar atunci cand nu inteleg pun intrebari si pe banii mei astept raspunsuri clare. Pe banii mei nu vreau nici sa fiu repezita, nici jignita si nici sa fiu facuta sa ma simt ultimul om ca nu stiu sa imi ingrijesc copilul. Mai mult decat atat, nici macar diagnosticul nu a fost bun si asta ar putea sa ne coste mai mult. Si aici nu ma refer la bani, ci la sanatatea copilului meu.

Recomand
De Adriana A pe 27 Decembrie 2014

Noua, doamna doctor ne-a salvat copilul (vazut, anterior, de trei medici pediatri care mi-au spus ca nu are nimic, iar unul chiar mi-a recomandat sa nu mai fiu asa stresata), a avut nevoie de exact 5 minute ca sa-l diagnosticheze corect si sa ii dea tratamentul adecvat. Ii dorim sanatate multa si putere de munca in continuare! Daca toti medicii ar fi ca dumneaei, sistemul de sanatate din Romania ar fi total diferit.

Recomand
De Ok pe 20 Mai 2014

Buna ziua,

Eu merg cu copilul la D-na dr Marcu de 9 ani. Prima programare a fost la ora 21.00, am ramas uimit ca la acea ora pot sa merg la pediatru.

Sunt super multumit. Am sunat-o noaptea, mi-a raspus, mi-a dat indicatii cu foarte multa rabdare.

Eu apreciez ca este un fel de "Maica Tereza" ( munceste zi si noapte in fiecare zi).

Sa o tina Dumnezeu cat mai mult in putere.

Toata stima.

Dna Dr.Marcu
De Maia Georgescu pe 05 Decembrie 2013

M-am mutat de curand in Bucuresti si eram in cauarea unui medic pediatru. Mi-a recomandat-o cineva pe doamna dr. Marcu si am mers cu copii la dansa. Mi-a placut foarte mult atmosfera de acolo si mi-a placut foarte mult de doaman doctor. Este o persoana care are o mare experienta de medic, experienta cu copii si suntem foarte multumiti. Copii mei, nu stiu cum, dar sunt mai sensibili si mergem destul de des la dansa si mereu am plecat cu tratamentul corect si o vorba buna. In plus, faptul ca imi pot interna copilul si la un spital privat cu conditii foarte bune ma face sa aleg mereu Medlife.

Dr. Marcu Cristescu Mihaela
De Speranta21 pe 03 Septembrie 2012

Mie imi place de doamna doctor Marcu. Nu tin neaparat sa petreaca 30 minute cu mine si copilul. Vreau ca timpul alocat sa fie unul de calitate, adica 5 minute, dar problema rezolvata, decat cineva care sa imi bibileasca copilul 1 ora mai bine cineva care in 5 minute i-a pus diagnostic, tratament si problema se rezolva. Doamna doctor Marcu are o mare experienta in spate si eu am mereu incredere in sfaturile dansei.

Super
De Carmen pe 09 Februarie 2012

Este un adevarat profesionist jos palaria! Da, te tine 5 minute, dar in alea 5 minute iti pune diagnostic; la ce sa te tina o ora, sa bei si o cafea?! E super; daca ar sta cu fiecare ore in sir cand ar mai pleca acasa? Si asa casa ei este la spital avand in vedere ca sta 10-12 ore in clinica.

Dr. Marcu Cristescu Mihaela
De Horodniceanu cristina pe 18 Iulie 2011

Este un medic extraordinar. Aici isi spun cuvantul experienta, priceperea, talentul.

Dr. Marcu Cristescu Mihaela
De Ralukutzza pe 15 Decembrie 2010

Foarte expeditiva, nu este atenta la ce ii spui cu privire la copil, vorbeste singura ca televizorul, consultatia dureaza maxim 5 minute, abia asteapta sa iesi din cabinet sa iti incaseze banii.

Contact Dr. Marcu Cristescu Mihaela

Adresa

Calea Grivitei, 365, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.