• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Manda Andreea
12 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
clinica

Dr. Manda Andreea

Dr. Manda Andreea medic specialist pediatrie in cadrul Euroclinic Olympia.

Dr. Manda Andreea medic specialist pediatrie in cadrul Euroclinic Olympia.

pediatrie

pediatrie

Euroclinic Olympia

luni vineri: 08:00 - 15:00

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.322.0611 / 021.9220

Opinii utilizatori

Profesionista, blanda, un om deosebit
De Oana pe 16 Ianuarie 2016

Dna Andreea Manda o trateaza pe fetita mea de aproape 5 ani. Si asta inseamna ca o vede chiar si de 3 ori intr-o luna uneori. Am vazut-o di obosita dupa 24ore de garda, am vazut-o si dimineata la prima ora, si in timpul unor zile pline de haos, dar NICIODATA nu ama vazut-o suparata sau agresiva. Iubeste copiii si meseria pe care o face. Am ajuns la ea dupa ce schimbasem 5 medici pediatri. Este pusa la curent cu noutatile in domeniu, se consulta cu medicii de specialitate atunci cand este nevoie. Respect doamna doctor!!!

Nu cred
De Cristina pe 16 Aprilie 2015

Buna ziua,
Nu pot sa cred ca ultimele comentarii sunt bazate pe realitate.
Am 2 fetite de 3 ani jumatate si dna. doctor Manda este pediatra lor de cand aveau 1 luna. Nu s-a comportat niciodata agresiv sau sa fi fortat vreodata copilele. Niciodata! Sigur vorbim despre acelasi dr?
Ba dimpotriva, este calma si blanda cu copiii, incearca sa le distraga atentia prin joc si le vorbeste intotdeuna explicandu-le ce urmeaza sa faca... Si tin sa mentionez ca pana acum jumatate de an fetitele erau destul de dificile in a colabora la consultatie.
Astea fiind zise, ceva e putred in ratingul si ultimele comentarii.

Numai bine,
Cristina

Cautati orice alt pediatru
De Robert pe 12 Ianuarie 2015

Buna seara,

am mers in luna noiembrie cu fata la Sanador in urma unei raceli serioase.
Trebuia sa ma fi interesat dinainte despre medicul la care vom merge sau sa fi mers altundeva decat la sanador.
Doctorita Manda Andreea ne-a tratat de sus si s-a rastit la copil in timpul consultatiei.
Fata s-a speriat destul de rau, ne este greu s-o mai convingem sa mergem la doctor (in niciun caz nu mai calcam pe la Sanador).
Si diagosticul pus de Manda este gresit!

Doctor jalnic
De Traian pe 02 Ianuarie 2015

Nu recomand, trateaza foarte rau copii si este nepriceputa. (acum este la Sanador)

Un dezastru de femeie, nu este medic
De George pe 01 Ianuarie 2015

Am fost la Sanador cu fetita si programarea (din nefericire) a fost la Manda Andreea. A fost un dezastru. Dupa ce am asteptat o jumatate de ora nejustificat (nu erau pacienti inaintea noastra, eram doar noi doar ca am fost pusi sa asteptam), fetita mea a fost bruscata de dr. Manda Andreea in timpul consultatiei. Pur si simplu a tras de ea si a fortat-o fara sa vorbeasca cu copilul sau sa-i spuna ce face. Feriti-va, parerea mea este ca nu este stabila psihic.

Oare?!?
De Alexandra pe 01 Octombrie 2014

O cunosc pe dna. Doctor. Oare chiar aÈ?a s-a comportat sau este vorba de alta problema!?!

Dr. Manda Andreea
De Mihaelas pe 06 August 2014

Copilul meu a fost consultat in Spitalul Sanador din Str. Sevastopol, la camera de garda copii de catre Dr. Manda Andreea. Era de fapt alt medic de garda, insa datorita aglomeratiei, am fost preluati de dansa. Nu am fost deloc multumiti de atitudinea dansei din timpul consultatiei, se comporta de parca ii solicitam ceva exagerat in acea seara.

Am solicitat noi, ca parinti, analizele necesare pentru a putea discuta pe un suport concret. A acceptat acest lucru. Nu imi vine sa cred ca mergand intr-un spital cu pretentii ne-am simtit umiliti de-a dreptul, ca intr-un spital comunist, acum 30 de ani cand doar cu anumite atentii erai tratat ca un om. Cu atat mai mult cu cat eram cu un copil. A intervenit la un moment dat dr. Petrescu care a avut o atitudine onorabila.

Un medic exelent
De Simona pe 17 Septembrie 2013

Un adevarat profesionist!

Date contact
De Simona pe 27 Septembrie 2011

Andreea, datele de contact le gasesti mai sus in pagina, in partea din dreapta.
Telefon: 021.322.0611
Email: office@spitaluleuroclinic.ro

Contact
De Andreea pe 26 Septembrie 2011

Imi puteti da un nr. de contact al dnei dr., va rog?
Sau o adresa de mail?

Contact Dr. Manda Andreea

Adresa

Bulevardul Decebal, 25-29, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitaluleuroclinic.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.