• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Lupu Rodica
15 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Lupu Rodica

Dr. Lupu Rodica medic primar pediatru, supraspecializare diabet si boli de nutritie, gastroenterologie pediatrica, competenta management sanitar.

Dr. Lupu Rodica medic primar pediatru, supraspecializare diabet si boli de nutritie, gastroenterologie pediatrica, competenta management sanitar.

supraspecializare diabet si boli de nutritie, gastroenterologie pediatrica;

Pediatrie 2 Pediatrie digestiva - Gastroenterologie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.316.93.66 / 021.316.52.83

Opinii utilizatori

Dr. Lupu Rodica
De Sanda manica pe 19 Aprilie 2011

Mii de multumiri. Datorita d-nei doctor copilul meu este sanatos. Inainte de a fi medic este un om deosebit, foarte blanda, calma si un deosebit profesionalsm.

Dr. Lupu Rodica
De Radu adina pe 24 Ianuarie 2011

Un medic extraordinar. Un medic care a avut grija de copilul meu si care are in continuare. Ii multumesc si acum lui Dumnezeu ca am ajuns pe mainile unui asemenea medic. Un om cu Dumnezeu in suflet. Adevarat cand mergeti la dansa, mergeti cu un buchet de flori, nu primeste bani. Stiu ca are un cabinet Rosana pe la Aurel Vlaicu.

Dr. Lupu Rodica
De Neacsu mirela pe 12 Decembrie 2010

Am fost internata cu fetita de 7 luni la dansa, super om, super doctor, toate la superlativ si cred ca am spus totul! O profesa oare si pe la vreo clinica privata? Daca da, unde?

Dr. Lupu Rodica
De Denisa Radulescu pe 07 Septembrie 2010

Si eu si baietii mei o iubim. Dansa este ingerul nostru pazitor, la bine si la rau. Un om de exceptie si un medic cum rar iti este dat sa intalnesti. O vorba buna pentru fiecare, comunicare cu copiii de nota 20. Daca dansa citeste acest lucru, stie de ce. Jos palaria.
Va iubim! Denisa, Luca si Alexandru

Dr. Lupu Rodica
De Voicu tatiana pe 01 August 2010

O iubesc si o voi stimez toata viata pentru ca mi-a salvat copilul. Apelati cu incredere la dansa si inca ceva sa-i duceti flori si nu bani ca nu primeste spaga. Rar intalnesti asa om, sa-i dea Dumnezeu sanatate sa mai salveze multe vieti asa cum a facut cu baietelul meu de numai 11 luni.

Contact Dr. Lupu Rodica

Adresa

Bulevardul Iancu de Hunedoara, 30-32, Bucuresti, Sectorul 2

Site www.spitaluldecopii.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.