• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Limoncu Ovidiu
9 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
clinica
; spital de stat

Dr. Limoncu Ovidiu

Dr. Limoncu Ovidiu - medic primar pediatru, medic specialist Nefrologie in cadrul Clinicii de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni, sectia Nefrologie Pediatrica.

Pozitie actuala: medic primar pediatru, specialist nefrologie, competenta de dializa, competenta de ecografie generala in cadrul Clinicii de Pediatrie a Institutului Clinic...

Dr. Limoncu Ovidiu - medic primar pediatru, medic specialist Nefrologie in cadrul Clinicii de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni, sectia Nefrologie Pediatrica.

Pozitie actuala: medic primar pediatru, specialist nefrologie, competenta de dializa, competenta de ecografie generala in cadrul Clinicii de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni, sectia Nefrologie Pediatrica. Consultatii de pediatrie si nefrologie pediatrica, precum si ecografie se acorda si in cadrul Family Clinic Pipera (www.familyclinic.ro).

pediatrie

sectia Nefrologie Pediatrica

Clinica de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni, sectia Nefrologie Pediatrica

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0745.765.887

Opinii utilizatori

Insuficienta renala
De Violeta pe 26 Martie 2014

Buna ziua. Am citit mesajul d-voastra si as dori sa va pun cateva intrebari deoarece si copilul meu a fost diagnosticat cu irc. Multumesc mult!

Dr. Limoncu Ovidiu
De Constantin Georgiana pe 21 Februarie 2014

Pentru a lua legatura cu dr. Limoncu puteti accesa: https://www.facebook.com/dr.ovidiu.limoncu

Dr. Limoncu Ovidiu
De Bach pe 25 Mai 2013

Chiar daca au trecut ceva ani de cand l-am gsit pe domnul doctor Limoncu care mi-a gasit problema pe care o am si care datorita dansului pana la varsta adolescentiei am tinut-o sub control, spun pana la adolescenta pentru ca acuma sunt persoana adulta si din pacate, nu mai sunt de pediatrie, dar pe aceasta cale tin sa ii multumesc ca m-a ajutat enorm de mult. Am insuficienta renala cronica care datorita dansului si tratamentului prescris de dansul boala mea a ramas tot in aceeasi faza nu am ajuns sa fac dializa si am incredere si sper ca nu voi ajunge la dializa. Multumesc inca o data si respectele mele.

Multumim dr. Ovidiu Limoncu
De Fam. Tareanu pe 16 Februarie 2012

Va multumim ca existati!

Viata salvata in ultim moment
De Glevan Anca - Buzau pe 06 August 2011

In luna martie 2008 am ajuns, spre norocul meu, cu copilul de urgenta la Spitalul Grigore Alexandrescu. Si ca norocul sa fie pe deplin am gasit la camera de garda pe Dl dr. Ovidiu Limoncu. Nu aveam sa stiu ca acest om va reusi sa-mi scape fetita din ghearele mortii. Nu exagerez cu nimic deoarece copilul a fost diagnosticat in scurt timp cu sindrom hemolitic uremic ( pentru necunoscatori o insuficienta renala grava), diagnostic ce n-a fost pus in evidenta de nici un medic din Buzau de la spitalul in care fusese internata cateva zile. Pe acest om, chiar si acum dupa acel episod trist, dar cu final fericit, il sun pentru a-l consulta cu privire la starea de sanatate a fetitei mele. Uneori cuvintele sunt de prisos si cine l-a cunoscut personal stie ca nu exagerez cu nimic. Ii doresc acestui om multa sanatate si un parcurs profesional pe masura aptitudinilor sale.

Dr. Limoncu Ovidiu
De Ambarcioglu alina pe 20 Iulie 2010

Ce sa va zic fiul meu la 8 luni a luat un microb care ia intrat in sange, nimeni nu-mi mai dadea sanse pentru baiat. Din momentul cand a venit dl dr. Limoncu i-a facut 3 zile de dializa si dupa care a urmat tratament inca 1 luna in spital si mi l-a facut bine. Acum are 5 ani baiatul meu si singurul doctor la care ma duc si stie exact ce diagnostic are este dl dr. Limoncu, pe care il apreciez pentru ce a facut.

Dr. Limoncu Ovidiu
De NU CONTEAZA pe 21 Iunie 2010

Multumesc doctorului Limoncu, un bun profesionist, bine ca nu a plecat din Romania. Am avut probleme cu fetita mea cand avea 5 ani, acum are 11, dupa un tratament de o luna copilul era sanatos tun, probleme de urologie, singurul ce a pus diagnostic si tratament potrivit .

Dr. Limoncu Ovidiu
De Pavalache pe 08 Mai 2010

Noi il cunoastem de cand am iesit din maternitate. Baiatul implineste in iulie 10 ani si orice problema am avut cu el, domnul dr. Limoncu, ne-a ajutat si ne-a vindecat.
Sa-i dea Dumnezeu numai bine dansului si familiei!

Dr. Limoncu Ovidiu
De Catalina pe 07 Aprilie 2010

Am fost cu fetita mea de 2 ani si 10 luni de curand (aprilie 2010) la dumnealui si diagnosticul pus a fost corect (mentionez ca mai consultasem vreo 3 medici la urgenta in sp. Alexandrescu si unul acasa). Ii multumim dlui doctor ca ne-a facut bine: pneumonie interstitiala acuta a fost diagnosticul final.

Contact Dr. Limoncu Ovidiu

Adresa

Soseaua Fundeni, 258, Bucuresti, Sectorul 2

Reper Corp A - cladirea veche, etaj 7
Site www.nefrologiepediatrica.ro
www.facebook.com/dr.ovidiu.limoncu
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.