• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ivascu Cristina
10 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
cabinet individual

Dr. Ivascu Cristina

Dr. Ivascu Cristina medic pediatru, medic specialist medicina de familie in cadrul Cabinetului Medical Individual Dr. Ivascu Cristina.

Dr. Ivascu Cristina medic pediatru, medic specialist medicina de familie in cadrul Cabinetului Medical Individual Dr. Ivascu Cristina.

pediatrie

Cabinet Medical Individual Dr. Ivascu Cristina

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.233.40.40 / 0722.823.703 / 0788.355.728

Opinii utilizatori

Medic pediatru
De Ghita Adriana pe 06 Mai 2017

A fost medicul celor 3 baieti ai mei acum 30 de ani si acum este medicul celor trei nepotele.Un medic si un om mminunat!

Multumiri
De Madalina Dinu pe 26 Septembrie 2016

D-na Cristina Ivascu este medicul meu de familie de cand eram mica (acum am 36 de ani) si al intregii mele familii: parinti, surori, sot si COPIL. Am numai cuvinte de multumire pentru doamna doctor. E adevarat ca se asteapta mult pana iti vine randul la consultatie, iar daca nu ai programare te cam uita sfintii in sala de asteptare, dar cel putin pentru baietelul meu de 6 ani si 9 luni in prezent a facut minuni de fiecare data. Raspunde la telefon oricand, iar daca nu a putut raspunde m-a sunat dumneaei inapoi cand s-a eliberat. Si nu are numarul meu in agenda telefonica!!!! Niciodata nu am simtit ca ar fi nevoie sa ii las bani si nici nu am facut-o. Nici cadouri nu i-am dus mai mult de clasicele flori sau banalele bomboane. Din punctul meu de vedere este un medic pediadru excelent.

Afacerist nu medic, m-am retras
De Emil D. pe 05 Septembrie 2016

Medic? Mai mult afacerist si are si mult tupeu.
Am fost sa cer concediu ptr sotia care a stat cu fata in spital si m-a certat ca nu stiam ca spitalul acorda concediu, dar nu stie ca doar ptr parintii cu copii sub 7 ani se acorda de la spital. A spus ca medicul verifica si tratează pacientul, nu sa dea concediu. Dar acest medic pediatru si medic de familie NU a venit deloc sa vada fetele când erau mici, de ce oare?, ba mai mult, 3 săptămâni ne-am dus cu fetita ca nu se simte bine si mereu ne spunea dupa ce asteptam c peste o ora si junate chiar daca aveam programare, ca este racita si deci nurofen, ca la mai putin de 24 ore sa internez copilul la spital cu bronsiolota .... Medic pediatru ? Nu.
Se supara ca o deranjam, dar chiar pe 01.09.2016 a venit cineva cu pachet cu fundita, mama !!!... ce pacient cuminte.
Am solicitat si o trimitere si nu vrut sa elibereze documentul pe motiv ca nu am programare, sa fac programate si sa vin in alta zi chiar daca eram acolo.
Iar ptr reteta ptr copilul care l-am externat din spital cu tratament la domiciliu, cu 3 medicamente, am stat 2 ore.Medic nu ?
Din August 2013 pana azi, in 3 ani, personal nu am solicitat decât o adeverinta si s-a plâns ca ii creez deranj ...
La orice programare asteptai cel Putin o ora si jumate, daca nu ai pachet....
Orice problema avea copilul, nurofen ptr răceală.
Si nici asistentele nu sunt altfel, la fel de tupeiste.

Dr . Ivascu Cristina
De Stanescu Pena pe 22 Martie 2016

Un om minunat si un medic foarte bun.Gemeneii mei ,au acum 27 de ani ,dna dr .Ivascu este medicul lor de cand au venit pe lume.Noi locuim in cartierul Aviatiei,unde dna dr Ivascu a lucrat ca medic ,la unul din cabinetele din acest carier (vb.de anul 1989),acum cabinetul dansei este in Str Popa Tatu,nu mai este in cartierul Aviatiei,dar copii mei ,gemeneii de 27 de ani ,merg tot la dna Dr.Ivascu.Toata fam.mea are o deosebita consideratie pt.Omul si Medicul Ivascu Cristina.Multumim !

Dr. Ivascu Cristina
De Alta pacienta pe 05 Februarie 2016

S-a schimbat mult in ultimii ani. In rau, dupa parerea mea. Mi se pare ca a devenit un doctor - bancomat. Nu bagi banul, astepti ca proasta si-ti baga in fata asa-zisele urgente. Comentezi, te revolti...atata iti trebuie...copilul primeste supramedicatie si tu "recomandarea" sa-ti gasesti in alta parte doctor. A trecut copilul de 2 ani si a facut marea majoritate a vaccinurilor, atentia acordata scade simtitor.. Nu mai e profitabil.

Un doctori minunat
De Irina pe 15 Octombrie 2015

Deste doamna doctor am numai cuvinte de lauda.Este un doctor dedicat,foarte priceputa,prietenoasa si calda cu copii.
Sunt foarte multumita pentru ca este acel gen de doctor care iti raspunde la orice ora din zi si din noapte,care te asculta,are rabdare.
Asa este,toti doctorii foarte buni sunt suprasolicitati si da se intampla sa mai astepti si cate jumatate de ora la usa cabinetului.
Insa acest lucru compenseaza cu linisteape pe care o am cand stiu ca pot oricand sa dau un telefon in caz de o problema sau pur si simplu vreau o parere avizata.Q

Dr. Ivascu Cristina
De Pacient pe 13 Octombrie 2015

Te trateaza cu spatele

Dr. Ivascu Cristina
De Vali pe 28 Ianuarie 2015

Din cauza numarului foarte mare de pacienti este extrem de expeditiva, nu raspunde la telefon, nu respecta programarile si este extrem de artagoasa daca indraznesti sa-i faci vreun repros.

Dr. Ivascu Cristina
De Bogdan pe 06 Ianuarie 2015

Pentru ceea ce ai descris tu aici, trebuia facuta o sesizare la colegiul medicilor.

Dr. Ivascu Cristina
De Barbalata Marina pe 10 Noiembrie 2014

De 3 ani de cand mergeam la cabinetul d-nei dr. Cristina Ivascu (initial in Aviatiei, apoi in zona Garii de Nord unde s-a mutat) am fost mereu cu programare si, desi asteptam cel putin 30 min (pana la o ora sau mai mult) pentru a intra.

Nu am comentat niciodata nimic (am fost mereu joviali). In ultima vreme, marindu-se copii si avand si eu deja experienta fetitei mai mari, nu mai m-am panicat si am tratat acasa tot ce s-a putut trata, fara a o mai deranja nici macar telefonic pe domnia sa.

Cum fetita merge la gradinita acum, a inceput sa adune tot ce poate de pe acolo in materie de boli si sa le dea si celui mic si am tratat tot ce am putut singura pana intr-o zi de vineri, cand am considerat ca ma depaseste si am solicitat ajutorul telefonic (si ulterior si sambata si duminica) al medicului de familie (autointitulat pediatru, caci domnia sa este medic de familie in fapt nu medic pediatru, caci o specializare de cateva luni nu iti da titulatura unui rezidentiat in pediatrie ), in persoana dansei, urmand sa mergem de ani de zile) luni si la cabinet unde aveam deja programare la ora 18.15.

Cum starea baietelului continua sa se agraveze (febra mare+rosu in gat+refuz hrana + eruptii cutanate generalizate, cu agravare de la o ora la alta), am hotarat sa ajungem acolo inca de la inceputul programului (ora 15.00), sotul plecand de la serviciu pentru asta.

Ajunsi acolo am fost poftiti sa asteptam intr-o camera separata, in eventualitatea de a nu fi contagiosi, si acolo am ramas asteptand 2 ore, moment in care m-am suparat si am cerut explicatii asistentelor.

Mi s-a reprosat ca nu am venit la ora programata, moment in care am comentat: "nu sunt o cretina, stiu bine cand aveam programare, dar avem o urgenta si au intrat si iesit o gramada de pacienti si noi inca asteptam". Dupa INCA o ora si jumatate de asteptat, m-am dus iar la asistenta si i-am spus ca a trecut pana si ora la care eram programatiâ?¦ne mai primeste azi dna doctor sau nu?

Cand in sfarsit a venit doamna doctor Cristina Ivascu sa ne consulte copii, PRIMUL lucru pe care l-a facut a fost acela de a imi tine mie MORALA pentru felul in care m-am comportat eu (desi nu am vorbit nerespectuoas cu nimeni si nu am injurat pe nimeni, doar am vorbit pe un ton mai ridicat, ca orice parinte aflat poate in situatia mea SI CU COPII NEMANCATI), iar daca am incercat sa ma explic (ca a plecat sotul de la serviciu si am venit speriati cu o urgenta si ca nu ne baga nimeni in seama ) mi-a taiat-o scurt: "vreti sa va consult copii sau nu?". In maxim 5 minute a "consultat" 2 copii. Nici cand erau sanatosi nu a stat atat de putin timp.

A comentat ca: "nu am venit mai devreme pentru ca nu era o urgenta"(lucru stabilit de catre asistenta dansei) iar ea a avut de consultat pana la noi NUMAI urgente (m-am simtit de parca cineva te face bou in fata, intrucat era imposibil ca cele 3 serii de pacienti sa fie TOTI urgenta, dar nu si copii mei, mai ales ca nu era nimeni panicat si nici lesinat).

Daca nu era urgenta atunci de ce nu ne-a spus si noua cineva sa nu mai ne panicam? Am fost lasati ca niste prosti, desi sotul meu a avut MEREU grija sa-i lase de cate ori am venit MINIM 50 LEI in buzunar. Nu a fost multumita?

concluzionat ca amandoi copii au raceala, cu rosu in gat, concomitent cu alergie alimentara (desi am spus ca nu le-am dat nimic nou, mai ales la amandoi odata, plus ca baietelului deja ma pusese de 2 zile sa-i dau medicatie antialergica cu aerius concomitant cu ketof).

Pentru ca â??NUâ?? era o urgenta, si pentru ca baietelul meu arata prea "bine", a hotarat sa le faca la amandoi (desi fetita nu era grav) injectie cu dexametazona, corticosteroid la care nu te arunci daca nu e grav, mai ales la copii.

2 zile mai tarziu ne-am dus ia pentru a re-evalua starea copiilor, Bineinteles ca AM INTRAT ULTIMII intrucat nu eram nici urgenta si nici programare din timp nu am avut.

In loc sa-mi consulte copii, mai intai mi-a facut iar MORALA, si ne-a explicat iar ca â??DACA NU ARE BUZELE SI OCHII UMFLATI NU E URGENTAâ??. Deci copilul meu trebuie sa fie in soc anafilactic (practic sa moara in 10 minute daca nu este tratat) pentru a constitui o urgenta pentru aceasta doamna doctor. Doar copilul meu, caci nu am vazut pe nimeni din cei denumiti de dansa urgente ca avand ceva umflat sau lesinati etc. Ceilalti au fost urgente pentru ca lasa mai multi bani?

A ramas si de aceasta data pe diagnosticul initial de raceala concomitant cu alergie alimentara la ambii copii, si ne-a spus sa le dam ambele medicamente antialergice pana se vindeca pielea, iar restrictia alimentara (FARA: ou, lapte, unt si smantana, nuci si alune, telina, banana, ciocolata si altele) TIMP DE O LUNA.

Surpriza adevarata a venit atunci cand, aflati la consultatie la un MEDIC PEDIATRU (NU alt medic de familie autointitulat pediatru), dupa ce medicul s-a oprit din ras, ne-a spus:

1. Diagnosticul: EXANTEM VIRAL; BOALA MANA-GURA-PICIOR, des intalnita in gradinite â?? deci nu raceala

2. Nu este si nu a fost vorba de nici o alergie, ci doar exprimarea cutanata a bolii virale si atat

3. Corticoizii (dexametazona facuta), prin scaderea imunitatii, au fost un impact negativ in tratament, un tratament gresit unde mai pui ca nici nu era alergie

4. doza prescrisa de medicament (antialergice) a fost prea mare si ca este suficient unul (exceptie cazurile foarte grave), dar ca doamna doctor nu si-a pus problema ca poate nu functioneaza tratamentul pentru ca totusi nu e alergie

5. se scoate alimentul alergen incriminatâ?¦nu toate; iar daca vrei sa faci o restrictie de proteine animale pentru a ajuta in tratamentul alergiei, nu o faci pentru o luna de zile.

6. nici la control doamna doctor nu si-a revizuit diagnosticul si a tinut-o pe a ei in continuare, desi era evident pentru oricine ca nu era si nu a fost o alergie, motiv pentru care am si consultat un alt medic, pediatru de data aceasta (nu de familie), ca sa ne confirme ceea ce banuiam deja. Am dat copiilor apoi tot ce nu aveau voie sa manance si nu au patit nimic.

Faptul ca: o singura data in 3 ani de zile am venit si noi mai devreme de ORA programarii pentru ca eram speriati de starea copilului, nu altceva, si am fost tratati asaâ?¦ Ca nu constituim nici macar in cazuri dâ??astea o urgenta pentru doamna doctor (urgenta suntem doar daca suferim un soc anafilactic); ca prioritara e lectia de morala inaintea consultatiei (desi nu am lovit, nu am injurat si nici macar nu am vorbit urat cu nimeni, doar am avut un ton mai ridicat ca orice mama frustrata de circumstante identice); ca imi conditioneaza dreptul la replica cu consultatia copiilor; ca nu a acordat un minim de timp pentru a face o consultatie bunaâ?¦nu bataia de joc pe care a denumit-o consultatie; ca a gresit diagnosticul si a facut steroizi injectabil copiilor fara sa fie cazul si le-a prescris doze mari de medicament; ca a avut ocazia sa isi revizuiasca atat comportamentul cat si diagnosticul si nu a facut nici una nici alta, ma face sa ma indoiesc serios de diagnosticurile dansei de pana acum si de tratamentul aplicat si nu mai am incredere in ea.

Vom inscrie copii la un alt medic de familie. Poate nu va fi mai competent, dar speram ca va fi macar mai cu bun simt si ca imi va considera copii urgenta chiar daca nu sunt in soc anafilactic.

Contact Dr. Ivascu Cristina

Adresa

Smaranda Braescu, 2, Bucuresti, Sectorul 1

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.