• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Iurian Sorin
22 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Iurian Sorin

Dr. Iurian Sorin medic primar pediatru, doctorand sef sectie clinica pediatrie I in cadrul Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu.

Dr. Iurian Sorin medic primar pediatru, doctorand sef sectie clinica pediatrie I in cadrul Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu.

pediatrie

Sectia Clinica Pediatrie I

Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0269.217.927

Opinii utilizatori

Am uitat
De Andreea pe 27 Aprilie 2018

Sa va spun ca am sunatbla clinica si mi sa spus ca nu exita nici un doctor cu acest nume...

Buna
De Andreea pe 27 Aprilie 2018

cum il pot gasi pe domnu doctor??

Dedicat numitei Delia
De Alexander Zailer pe 07 Decembrie 2016

În tot ce-ați scris, distinsă mamă, ați avut dreptate... Dar într-o singură privință (restul e noroi împroșcat de o mamă cuprinsă de-o supărare specifică anumitor mame): copiii nu se îmbolnăvesc programat. Cum să te anunțe copilul că utmează să tușească, să strănute, să facă febră, un căcălici mai moale sau o erupție pe piele. Dar ceea ce nu știți este că domnul doctor își sacrifică uneori și duminicile pentru copii, pentru că-i iubește. La fel n-ați înțeles nici motivul pentru care nu răspunde la telefon. SIMPLU! Dacă ar răspunde tuturor apelurilor telefonice de pe parcursul unei zile, nu ar mai avea timp să consulte și să trateze copiii. Este pediatru, nu serviciu de relații cu clienții! De când ați scris mocirla aia de comentariu, ați mai încercat să-l contactați și să-l cunoașteți? Probabil că nu... Dacă totuși l-ați întâlnit, nu credeți că ar trebui să luați legătura cu cei cate administrează acest site și să-i rugați să vă șteargă "supărarea"?
P.S.: "promt" se scrie de fapt "prompt"...na...din grabă v-a scăpat, nu?

Nu există pediatru mai bun!
De Alexander Zailer pe 07 Decembrie 2016

Este părerea mea, ca părinte preocupat de sănătatea și dezvoltarea normală și armonioasă a propriului copil. Nu am intrat aici ca să-i fac reclamă...că n-are nevoie, credeți-mă, ci am intrat aici ca să-l recomand ca fiind un medic de înaltă calitate morală, cu SUFLET, oameni buni, cu dăruire și cu un mod de abordare extrem de temeinic a problemelor cu care te duci la el. Nu "fușărește" niciodată și, mai presus de orice, iubește copiii. Nu cred că e nimic mai important în activitatea unui pediatru!
S-a întors la Pediatrie, din câte știu. Dumnezeu așa a vrut: să rămână în continuare "îngerul păzitor al copiilor", cum spunea atât de frumos despre el pe un forum...

unde il gasesc?
De Andreea pe 30 Noiembrie 2016

nu sunt din Sibiu, si as dori sa aflu cum il pot gasi pe dr. Iurian? Am auzit ca nu mai este in spitalul de Pediatrie.

Dr.iurian
De Cristache pe 20 Noiembrie 2016

Este un medic excepțional de câte ori am avut probleme cu copii doar la dânsul am apelat este un medic de nota 100.multumim din suflet

Dr.iurian
De Cristache pe 20 Noiembrie 2016

Este un medic excepțional de câte ori am avut probleme cu copii doar la dânsul am apelat este un medic de nota 100.multumim din suflet

mahnire la prostie
De Andreea pe 23 Noiembrie 2015

Ma adresez numitei delia cu foarte mare mahnire la citirea comentariului.Doamna Delia d-voastra stiti ca domnul doctor Iurian pleaca de la cabinet la orele 22,23? D-voastra stiti ca o consultatie la dansul dureaza poate si 45 de min?Domnul doctor primeste si fara programare copii doar ca ma gandesc ca orice om cu o judecata normala ar intelege ca la cati parinti suna pt programare,omul acesta ar trebui sa plece la 2 noaptea.Asa ca rusine pt acest comentariu,zero pe langa multe de nota 20 despre dl dr iurian.In ziua in care o sa ajungeti la el cu o problema,o sa va aduceti aminte de ce ati scris si sunt siura ca o sa va uitati cu greu un ochii lui.RUSINE

suparare
De Delia pe 10 Noiembrie 2015

Nu am ajuns sa-l cunosc pe dr Iurian, desi, am incercat sa-l contactez prin circa 10 apeluri telefonice, fara sa mi se raspunda. Am dorit o consultatie pentru baietelul meu, bolnav de 7 zile de o tuse care nu a cedat nici ziua, nici noaptea. Nu am stiut ca dl doctor nu primeste pacienti "fara programare" . Nici nu mai puteam astepta inca 10 zile cand m-a programat asistenta dumnealui , cu copilul bolnav si de neodihna de atata timp, asa incat m-am indreptat intr-o alta directie, unde am fost primita promt de un medic extrem de competent si responsabil.
Regret ca totusi, copiii nostri se imbolnavesc “fara programare” , stimate domnule doctor sau in perioade insisponibile orarului dumneavoastra. Regret ca dupa atatea aprecieri cate ati primit pe forum (lucrul acesta fiind si motivatia mea de a-mi consulta copilul), ma declar total nemultumita si indignata pentru ca la solicitarea mea de a gasi o portita pentru copilul meu, singurul raspuns pe care l-am primit din partea asistentei dvs. a fost scurt si sec:”Va rog sa nu veniti fara programare”.
Domnule doctor, sunt situatii cand …. urgentele sar randurile programarilor. Dvs cred ca stiti cel mai bine lucrul acesta. Sunt situatii cand “cat avem ocazia, trebuie sa facem bine tuturor”, macar pentru meseria pe care ne-am ales-o.Mi-am pus in van sperantele intr-un medic care, desi am gasit public telefonul dumnealui, nu a avut nici o curiozitate la atatea apeluri telefonice primite. Pentru dumnealui, desigur, cazul meu nu a fost o urgenta, atat timp, cat eram o necunoscuta.
Supararea mea doresc sa o finalizez cu un citat din Proverbe:
“Nu opri o binefacere celui ce are nevoie de ea, când poţi să o faci! Sufletul binefăcător va fi săturat şi cel ce udă pe alţii va fi udat şi el!”

Medic de nota 20
De Ghergu Geraldina pe 27 Octombrie 2013

Este un medic de nota 20 din toate punctele de vedere. Rar asa medic! E un inger pe pamant!

Contact Dr. Iurian Sorin

Adresa

Pompeiu Onofreiu, 2-4, Sibiu, Sibiu

Site www.pediatriesibiu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.