• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Iagaru Nicolae
6 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
institut

Dr. Iagaru Nicolae

Dr. Iagaru Nicolae medic specialist pediatrie in cadrul Institutului pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Al. Rusescu.

Dr. Iagaru Nicolae medic specialist pediatrie in cadrul Institutului pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Al. Rusescu.

pediatrie

pediatrie

Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Al. Rusescu

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.242.2713

Opinii utilizatori

Dr. Iagaru Nicolae
De Florin pe 26 August 2015

As dori si eu nr. de telefon al domnului doctor .Am un baietel care de curand i s-au umflat articulatiile si am auzit despre dumnealui .Daca cineva ne poate ajuta 0764956075 .Multumesc !

Mulumiri Dl. Dr. Iagaru!
De Alexandrescu IonuĊ£ Bogdan pe 13 August 2015

Multumita Domnului Dr. Iagaru, astazi sunt bine mersi dupa ce am scapat de Lupus Cutanat Acut . Este un medic grozav . Daca aveti probleme nu ezitati sa il contactati.

Dr. Iagaru Nicolae
De Nicoleta vintu pe 04 Aprilie 2012

Va rog urgent daca ma poate ajuta cineva cu nr. de telefon sau adresa a domnului doctor, pentru o consultatie. Daca are cumva si cabinet particular si care este adresa, nu sunt din Bucuresti si nu stiu cum sa ajung la dansul. Va multumesc din suflet.

Dr. Iagaru Nicolae
De Bondrea veronica pe 23 Mai 2011

Daca poate sa ma ajute cineva am nevoie urgenta de nr. de mobil al domnului prof Iagaru, l-am avut si l-am pierdut. Trebuie sa iau urgent legatura cu dansul daca il aveti, nu il scrieti aici, nu cred ca dnul prof ar vrea. Sunati-ma va rog la nr 0786.114.700. Multumesc!

Dr. Iagaru Nicolae
De POPA ELENA, Panciu, VRANCEA pe 07 Mai 2011

Sunt mama unei fetite de 4 anisori, si-l cunosc pe D-l Doctor de vreo 3 ani, cand printr-o minune fetita mea a trecut peste o boala care pentru alti copii s-a dovedit a fi fatala (Sindromul Kawasaki)si acea minune a fost Dl Dr. Iagaru Nicolae! Un doctor extraordinar, si-n primul rand un om cu suflet de milioane. Trateaza bolile, stiind in acelasi timp sa trateze si sufletele. Merita mii de multumiri, si cred ca multi oameni de prin toate colturile tarii aprind cate o lumanare si se roaga pentru sanatatea sa. E meritul dansului. Trateaza multi copii cu afectiuni reumatice grave, si formeaza viitori medici extraordinari. Milioane de multumiri, domnule doctor!

Dr. Iagaru Nicolae
De DEO pe 17 Aprilie 2011

Noi chiar Vineri ne-am externat din spital. Am fost IOMC, unde isi desfasoara activititatea d-nul doctor. Dupa ce ne-am plimbat timp de o saptamana cu copilul in varsta de 4 ani, prin toate spitalele din Buc. si toti medicii spuneau ca nu stiu ce are, printr-o intamplare fericita am ajuns la d-nul doctor. Nu pot decat sa spun, in primul rand ca este un om extraordinar si un medic in adevaratul sens al cuvantului! Am auzit numai lucruri minunate despre domnia sa, pentru care am tot respectul din lume! A reusit sa salveze si sa trateze copilasi veniti din toata tara si asta fara sa primeasca "spaga" cu care suntem obsinuiti cu totii din pacate. Daca nu am fi ajuns la domnia sa, sicer va spun ca nu stiu ce s-ar fi intamplat cu ingerasul meu.

Contact Dr. Iagaru Nicolae

Adresa

Bulevardul Lacul Tei, 120, Bucuresti, Sectorul 2

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.