• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Husac Camelia Ileana
8 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Husac Camelia Ileana

Dr. Husac Camelia Ileana medic primar neonatologie, Spitalul Judetean de Urgenta Bacau.

Dr. Husac Camelia Ileana medic primar neonatologie, Spitalul Judetean de Urgenta Bacau.

neonatologie

neonatologie

Spitalul Judetean de Urgenta Bacau

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0234.534.000

Opinii utilizatori

Numar de telefon
De Oana pe 03 Mai 2018

Aveti cuma numarul dumneaei de mobil?
Multumesc

Un doctor deosebit!
De Afloarei ioana pe 13 Martie 2017

O persoana minunata un doctor deosebit calma , explica fara graba tot ce o intrebi! O recomand cu drag!

Doar multumiri
De Nastasiu Gabriela pe 15 Aprilie 2014

Un medic de un mare profesionalism. Sper sa ajung sa-i multumesc personal pentru tot ce a facut cu puiul meu de 1100gr si care acum are 10 ani si e perfect sanatos. Cred ca e tot ce conteaza, sa ii stim sanatosi. Mii de multumuri doamna doctor, sa va dea Dumnezeu sanatate. Sarbatori fericite!

Este doctorul in care am cea mai mare incredere
De Apalaghiei Mihaela pe 08 Iunie 2013

In august 2011 am nascut prematur (la 7 luni) o fetita cu mari probleme si cu riscul ca ea sa nu reuseasca sa traisca. Datorita profesionalismului si strictei supravegherii a doamnei doctor si multumita totodata si lui Dumnezeu, in ziua de azi fetita mea traieste si este un copil absolut normal. Am uitat sa mentionez ca fetita mea avea plamanii slab dezvoltatii si in faza urmatoare ea a dezvoltat si un icter prelungit. Nu am cuvinte suficiente si zile sa-i multumesc doamnei doctor pentru ca mi-a salvat ingerasul. Sa-i dea dumnezeu sanatate si viata lunga dansei si tuturor celor dragi, cel putin pe masura vietilor salvate. Aveti incredere in dansa ca eu v-o recomand cu mana pe inima.

Cu respect
De BOSTAN DANIELA pe 08 Februarie 2012

Este un medic foarte bun in profesia dumneaei si un om cu suflet.

Aveti un numar de telefon?
De MIHALACHE pe 07 Februarie 2012

Aveti un numar de telefon?

Cel mai bun doctor
De Adriana pe 16 Noiembrie 2011

Eu o iubesc pe doamna doctor, a facut om din copilul meu si v-o recomand cu cea mai mare caldura.

Dr. Husac Camelia Ileana
De Alina pe 09 Martie 2011

Un doctor foarte bun!

Contact Dr. Husac Camelia Ileana

Adresa

Spiru Haret, 2, Bacau, Bacau

Site www.spitaljudbc.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.