• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Gutu Diana
11 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Gutu Diana

Dr. Gutu Diana medic specialist neonatologie la sectia de neonatologie din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara.

Dr. Gutu Diana medic specialist neonatologie la sectia de neonatologie din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara.

neonatologie

neonatologie

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0356.463.001, int. 285 / 0356.491.748 / 0356.491.749 / 0356.491.750

Opinii utilizatori

Numai cuvinte de lauda !
De Rista Adelina pe 23 Aprilie 2016

Numai cuvinte de lauda am pt Dr. Diana Gutu ! Da , într-adevăr nu e cea mai calma si înceată persoana dar e un doctor bun ! Vine își face meseria si pleaca ! Dar si-o face bine , 100% ! Asa ca o recomand din suflet !

Un medic si o persoana excelenta
De Codila andreea pe 20 Martie 2014

Noi suntem tare fericiti ca e pediatrul fetitei noastre, cand o solicitam e langa noi. Va multumim!

Foarte buna
De Magdalin pe 05 Februarie 2014

Sunt foarte multumit de Doamna Dr. Diana Gutu! A raspuns la toate solicitarile mele, stapana pe meserie!

Un medic si un om de nota 10
De Sublimu pe 01 Noiembrie 2013

Un medic si un om extraordinar.

Dr. Gutu Diana
De Un om traumatizat pe 16 Aprilie 2013

Am ramas cu traume in urma unei consultatii la domiciliu din partea d-nei doctor Gutu Diana. Copilul meu avea 1 saptamana si o contactasem pentru a ne cunoaste, fiindca ne fusese recomandata pentru a inscrie copilul la ea. A dat navala in casa noastra fara sa salute, si s-a repezit la copilul care dormea linistit, l-a trezit brusc si a inceput sa ne faca o demonstratie despre cum trebuie sterse urechile si nasul, pe copilul care se sufoca de plans, cu toate rugamintile noastre de a-l lasa in pace.

Primul lucru pe care ni l-a zis a fost ca prea plange mult micutul si ca ar trebui sa am ceai in casa sau suzeta ca sa il linistesc. Pe urma, ca plange fiindca i-ar fi foame si ca ar trebui sa ii dau lapte praf (eu alaptam la san) nimic despre faptul ca ea l-a trezit brusc din somn.

Sotul meu i-a luat copilul din brate si a plecat in alta incapere, iar eu am intrebat-o cat face "consultatia" fiind clar ca nu mai voiam sa o vad in vecii vecilor! Ne-a luat 150 de RON fara jena si fireste a plecat tot fara sa salute. Un om care trateaza copiii fara respect, nu mi se pare ca ar trebui sa fie pediatri.

Excelenta
De Ramona Baran pe 16 Aprilie 2013

Este o pediatra buna, nu am decat cuvinte de laude la adresa dansei!

Intrebare
De Iovanescu claudia pe 22 Februarie 2012

Buna mamicilor, eu mai am cateva zile pana sa nasc si-mi trebuie un medic pediatru pentru bebe. Ce trebuie sa fac pentru a ma inscrie la doamna dr.?

O femeie deosebita si un bun profesionist
De GIULIA pe 08 Iulie 2011

D-na Diana a fost si este ca un inger pentru fetita mea Jasmine, de fiecare datÄ? fetiÅ£a mea a raspuns cu bine si rapid la tratamentele prescrise de dânsa. O recomand tuturor mÄ?micilor cu încredere.

Dr. Gutu Diana
De Diana kulcsar pe 03 Martie 2011

O doamna deosebita. O recomand cu toate increderea.

Dr. Gutu Diana
De Mari pe 07 Ianuarie 2011

E super ok.

Contact Dr. Gutu Diana

Adresa

Bulevardul Victor Babes, 12, Timis, Timisoara

Site www.hosptm.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.