• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Gocan Horatiu
10 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Gocan Horatiu

Dr. Gocan Horatiu sef lucrari, doctor in medicina, medic primar chirurgie si ortopedie pediatrica din cadrul Spitalului de Copii Cluj Napoca.

Dr. Gocan Horatiu sef lucrari, doctor in medicina, medic primar chirurgie si ortopedie pediatrica din cadrul Spitalului de Copii Cluj Napoca.

chirurgie si ortopedie pediatrica

Clinica de Chirurgie si Ortopedie

Spitalul de Copii Cluj Napoca

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0264.597.706 / 0264.591.488

Opinii utilizatori

Casanova
De Cristian pe 12 Octombrie 2017

Nu contest calitatile profesionale ale doctroului Horatiu Gocan, insa calitatile morale lasa mult de dorit. Sotia mea a trait un cosmar cat timp a fost internata cu fetita acolo. Avansuri, apropos-uri, invitatii la cafea sau ceai, invitatii in cabinet pe timpul garzilor, vizite la miezul noptii in salon, cand fetita dormea...s-a intors acasa in depresie. Din putinele mele cunostinte juridice stiu ca asta se numeste HARTUIRE SEXUALA. Oare sa fie un caz izolat?

Nu sint multumit
De Cristi pe 18 Iulie 2017

Foarte superficial in discutii, nu sta deloc sa explice si nu are rabdare.
Profesional a gresit de 3 ori opeatia la un copil, la un brat...dar nu are remuscari sau ceva, e ft indiferent.
Ar fi trebuit sa fie pensionat deja, parerea mea.

numar de telefon
De Andreea pe 27 Octombrie 2015

Se poate sa imi dea cineva un numar de telefon sa iau legatura cu dansul?Multumesc

Medic bun dar comportament sub orice critica
De Laura pe 10 August 2015

Nu contest ca domnul dr. Gocan e un medic bun, dar felul in care vorbeste si se comporta cu parintii care ajung la spital lasa de dorit. Dupa ce mi-a spus ca diagnosticul copilului meu stabilit de pediatru de la alt spital e o "porcarie" , m-a facut sa ma simt ca ultimul om din dorinta de a avea mereu ultimul cuvant. Nici macar nu s-a uitat peste documentele medicale, nu m-a lasat sa spun ce aveam de spus. Mi-a spus ca doamna dr medic de familie e nebuna, si alte observatii de duh in momentul in care aveam nevoie de o vorba buna si o explicatie la ce ni se intampla.

E adevarat, e foarte accesibil, ajungi usor pentru consult si iti da personal nr de telefon. Sper sa nu mai am nevoie niciodata sa ajung la dumnealui.

Sunteți un OM de valoare!
De Prokop pe 28 Iunie 2015

Vă mulțumim dl.doctor Gocan.

Dr. Gocan Horatiu
De Beldean etelka pe 02 Aprilie 2013

Multumim mult pentru tot. Nu am cuvinte indestulatoare de multumire pentru toate serviciile de care am avut parte, inca nu suntem ok si nu din cauza interventiei, ci a organismul micutului, dar putem apela la orice ora la dl dr. si nu am fost refuzati niciodata. Ceea ce conteaza foarte mult pentru noi. Multumim!

Va multumesc din inima!
De CRISTNA NEAGU pe 22 Februarie 2013

Am ajuns intr-o garda la Dr. Gocan si a intrat in urgenta in sala era cu ruptura de splina si cu fracturi multiple, din fericire, acum Mara este un copil sanatos, a vorbit foarte frumos cu noi, tot timpul venea la vizita, la contravizita. Este genul de om care nu se incurca in povesti, vorbeste esentialul, dar poti sa il abordezi oricand. Va multumim din suflet Cristina, Mara si Cristi!

Dr. Gocan Horatiu
De Ramona buza pe 05 August 2011

Este intradevar un om si un medic extraordinar. Mi-a operat copilul de 2 ori si desi nu-l cunosteam nu m-a refuzat cand l-am sunat si ne-a facut bine. Suntem din Petrosani si o sa-i multumim toata viata.

Dr. Gocan Horatiu
De Bonta liana pe 22 Martie 2011

Fetita mea cea mare s-a nascut cu malformatie congenitala-atrezie anala cu deschidere a rectului in vagin. Dr.Gocan a fost omul care i-a redat normalitatea. Un om cu suflet mare, cu mana de exceptie, invatat la scoala marelui profesor Pesamosca. Un om care are rabdare sa-ti explice ce va face, care sunt riscurile si beneficiile interventiei. Putini o fac.
Din partea noastra tot respectul si gratitudinea.

Dr. Gocan Horatiu
De Mimapatry pe 08 Ianuarie 2011

Mi-am operat copilul la clinica unde lucreaza dansul, sunt o persoana cu venituri mici, dar m-am simtit ca cea mai bogata femeie de pe planeta, nici nu pot exprima in cuvinte cat de bun, onorabil si profesionist e omul acesta. Mi-as dori ca macar 10 % din medici romani sa fie ca el. Ii multumesc din suflet si sa il tina D-zeu o mie de ani. Mirela din Oradea.

Contact Dr. Gocan Horatiu

Adresa

Motilor, 68, Cluj, Cluj Napoca

Site www.spitcocluj.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.