• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Gheorghita Mare Veronica
7 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
cabinet individual

Dr. Gheorghita Mare Veronica

Dr. Gheorghita Mare Veronica medic pediatru in cadrul Cabinetului Medical Individual Dr. Gheorghita Mare Veronica Dispensarul Bujoreni Bucuresti.

Dr. Gheorghita Mare Veronica medic pediatru in cadrul Cabinetului Medical Individual Dr. Gheorghita Mare Veronica Dispensarul Bujoreni Bucuresti.

pediatrie

pediatrie

Cabinetul Medical Individual Dr. Gheorghita Mare Veronica Dispensarul Bujoreni Bucuresti

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0722.569.443

Opinii utilizatori

Medic de exceptie
De DianaTomescu pe 12 August 2019

Dna Dr Gheorghita este medicul de familie al intregii familii. O recomand cu caldura si incredere - diagnosticul pus de dansa a fost mereu rapid si bun, iar tratamentul explicat in detaliu intotdeauna ne-a ajutat pe mine si ai mei. S-au vazut imbunatatiri rapide de fiecare data dupa ce ne-a consultat.

Va multumim
De Niculescu pe 07 Octombrie 2016

Multumim ca aveti grije de noi.

Un medic de încredere
De Luciana pe 29 Iulie 2015

Din prima zi de viata a fetiței noastre doamna doctor s-a purtat remarcabil cu noi și întotdeauna ne-a oferit cele mai bune sfaturi. Iar dacă dansa era depășită de situație, ne recomanda alți medici buni. Tot timpul ne-a răspuns la telefon și, cu multa răbdare, ne-a ajutat în orice situație. Avem încredere mare în dansa. Ii dorim multa sănătate!

Doctor devotat pacientilor
De Nicoleta Dumitru pe 11 Decembrie 2014

In curand (ianaurie 2015) se implinesc 24 de ani de cand o cunosc pe dna doctor. Este medicul fetelor mele si al meu si sunt foarte multumite de profesionalismul de care da dovada, Nu am ce sa-i reprosez. S-o tina Dumnezeu sanatoasa si rabdatoare cu pacientii sai. Pentru cei care nu o cunosc o recomand cu mare placere si incredere sa-i faca o vizita si nu vor fi dezamagiti.

Calm si rabdator
De Aida pe 27 Februarie 2013

Tin minte ziua in care doamna doctor a intrat in casa noastra. In luna mai a anului 1992. Copilul meu a fost tratat cu blandete si profesionalism. Am mers la dansa cu incredere si de fiecare data am plecat linistita si multumita de sfaturile si tratamentul prescris. Niciodata nu a dezamagit pe niciun membru al familie. Este si medicul nostru de familie. Un medic cu usa permanet deschisa pentru pacientii sai. Ii doresc sanatate!!

Un medic de incredere pentru copilul tau
De Marilena Iovu pe 07 Februarie 2013

O cunosc pe doamna doctor de mai bine de 14 ani, din ziua in care am venit cu copilul acasa de la maternitate. De-a lungul acestor ani mi-a oferit cele mai bune sfaturi si tratamente. Este la curent cu cele mai not practici medicale si noutati in domeniu. Un profesionist desavarsit. O recomand cu caldura.

Dr. Gheorghita Mare Veronica
De GABRIELA ANGHEL pe 26 Mai 2011

Medic integru, profesionist, amabil, rabdator.

Contact Dr. Gheorghita Mare Veronica

Adresa

Bulevardul Timisoara, 15, Bucuresti, Sectorul 6

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.