• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
15 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Gheorghe Dan Cristian

Dr. Gheorghe Dan Cristian, conferentiar universitar, medic primar, sef sectie ORL in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

Dr. Gheorghe Dan Cristian, conferentiar universitar, medic primar, sef sectie ORL in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

ORL

Sectia ORL

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.460.42.60, 021.460.30.26

Opinii utilizatori

Mucocel
De Mihaela pe 05 Septembrie 2017

Buna ziua,d nul dr.
Fetitei mele de 12 ani in urma unui ex rmn I am descoperit un mucocel si as dori sa stiu ce ar trebui sa fac.
Cum ajung la d voastra?
Multumesc frumos!

Multumita !
De Dana pe 15 Decembrie 2016

Am fata cu stenoza esofagiana si dnu.Doctor Gheorghe ne- a ajutat 17 ani .Va multumesc din suflet dnu. Doctor .si multa sanatate va dorim .:) .

mulțumiri
De Gabriela Valcea pe 08 Octombrie 2016

Am operat băiețelul de 3ani acum 2 zile la dr Dan Gheorghe.Doar vegetatii adenoide.Totul a decurs fără probleme,dl dr este un adevărat profesionist.Mergeti cu toată încrederea, nu veți regreta.În ceea ce privește pregătirea copilului;nu treb sa dați mâncare sau apa copilului cu 12 ore înainte de intervenție.Conteaza f.mult!Nu dați Algin sau Nurofen inainte cu 12 ore.

Multumita
De Georgiana B pe 12 Mai 2016

Este a 3-a oara cand merg cu baiatul la domnul doctor si plec multumita.

Foarte multumiti
De Amalia pe 17 Octombrie 2015

Operatie amigdale nov 2014 la budimex.

foarte multumiti
De Serbanescu Larisa pe 11 August 2015

baietelul nostrum in varsta de 4 ani a fost operat de domnul doctor de polipi si am fost foarte multumiti; baietelul a reactionat foarte bine dupa operatie, in 3 ore am plecat acasa si fara nici o complicatie sau repercursiune dupa; am fost foarte incantati ca am ajuns "pe mana" dlui doctor; ii suntem profund recunoscatori si ii dorim multi ani de activitate profesionala.

Foarte multumiti
De Amalia pe 13 Martie 2015

Băiețelul nostru de 3 ani a fost operat de amigdale în mov 2014 și suntem extrem de încântați ca operația a fost realizata de prof dr gheorghe dan.

Cauterizare vase
De Popescu pe 07 Noiembrie 2013

Desi am ajuns cu toata increderea la Dr. Gheorghe Dan Cristian, venind din provincie, am plecam total dezamagiti de dumnealui din urmatoarele motive:

- discuta cu tine gen "eu doctor tu restul";
- uita sa vada copii dupa operatie;
- uita sa cauterizeze vase;
- nu mai raspunde la telefon cand este cautat de colegi dupa program, avand un caz special nerezolvat de-al dansului.

Deci, parerea mea este negativa total fata de Dr. Gheorghe Dan Cristian.

Foarte bun
De Codescu Ruxandra pe 06 Septembrie 2013

Este cel mai bun doctor ORL pe care l-am cunoscut! Si credeti-ma am umblat pe la multi. Am ajuns la spitalul Budimex cu fractura de piramida nazala veche de o saptamana si mi-a spus in felul urmator: "vrei sa te operam acum si sa ai un nas frumos si se numeste interventie chirurgicala sau vrei sa ramai asa si sa faci operatie estetica la 18 ani". Acum am nasul la fel ca inainte si nu am absolut nicio problema! Este un doctor minunat!

Dr. Gheorghe Dan Cristian
De Raluca Mircea pe 12 Aprilie 2013

Am citit toate comentariile si parerile postate pana acum. Nu pot nici sa le dau dreptate nici sa-i contrazic foarte mult. Eu mi-am operat baietelul de polipi si de amigdale la dl dr. Gheorghe. Prima operatie, cea de polipi, am facut-o in noiembrie 2011, cand baietelul meu avea 3 ani si 2 luni, iar operatia de amigdale am facut-o de o saptamana, joi pe 04.04.2013.

Ce pot sa va spun este ca baietelul meu s-a simtit si se simte extraordinar de bine dupa fiecare interventie. Nu stie ce i s-a intamplat, stie doar ca a avut o mascuta pe fata, pe care i-a pus-o doamna asistenta si apoi s-a trezit in salon langa mami.

In ceea ce priveste atitudinea dl doctor, in mare masura mamicile au dreptate, este rece cu copiii, nu comunica cu ei decat strict profesional (ex: deschide gura, spune: unu-doi etc), dar din punct de vedere profesional eu nu am decat cuvinte de lauda despre dumnealui. Am auzit mii si mii de pareri, cum ca n-ar opera dumnealui, ci rezidentii dansului, nimic mai fals, eu m-am convins in urma cu o saptamana ca dl doctor opereaza copiii, chiar daca sunt si rezidentii in preajma. Cat despre bani, asta e, traim in Romania, oriunde te duci trebuie sa dai daca vrei sa fii bine primit si servit, de la asistente pana la doctori, de la portar, pana la ingrijitoare si femei de serviciu. Da, si eu am dat bani, nu ca mi-au fost ceruti, ci pentru ca asa am vrut eu, oarecum sa ma asigur ca va fi bine ingrijit copilul meu. Sunt de acord cu ce a spus mai jos, Paul Li, intr-adevar este cam sobru, dar stie sa se faca inteles, raspunde nelamuririlor parintilor chiar daca o face la fel de rece si strict la subiect, si ca sa fiu sincera...pana una alta, ne ducem acolo la un medic specialist, nu la piata sa stam la barfa, zic eu, asa ca, o concluzie de final. Mii de multumiri dl doctor pentru "mana" cu care opereaza si aveti incredere ca este un profesionsit desavarsit, eu una asa il vad dupa doua interventii pe care i le-a facut copilului meu. Doua interventii ca la carte, fara o picatura de sange cursa pe nas sau pe gurita, fara dureri groaznice, cel putin la polipi nu a zis o data AU, la amigdale putin mai durereos, vreo doua ore dupa interventie, dar s-a rezolvat totul cu 5 ml nurofen si calmant pe branula. Il recomand pe dl conf dr. Gheorghe Dan cu toata inima.

Contact Dr. Gheorghe Dan Cristian

Adresa

Constantin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.