• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Frecus Corina
9 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
cabinet individual

Dr. Frecus Corina

Dr. Frecus Corina medic specialist pediatrie, Cabinet Medical Pedriatrie Medic Primar Dr. Frecus Corina.

Dr. Frecus Corina medic specialist pediatrie, Cabinet Medical Pedriatrie Medic Primar Dr. Frecus Corina.

pediatrie

pediatrie

Cabinet Medical Pedriatrie Medic Primar Dr. Frecus Corina

program: marti - joi: 14:00 – 17:00;

programari: zilnic - luni - vineri intre orele 11:00 - 14.00
telefon programari: 0721.270.270

Opinii utilizatori

Boala celiaca
De Grejdanescu Margareta Daniela pe 13 Decembrie 2016

Imi suntem extrem de recunoscatori doamnei doctor, intrucat ne-a ajutat sa descoperim cu ce probleme se confrunta fetita noastra. La varsta de 11 luni( ale fetitei), d-na doctor a decoperit faptul ca sufera de boala celiaca. Nici un medic din Tulcea nu a putut descoperi acest lucru. Suntem recunoscatori pentru totdeauna! Multumim!

Consultatie reusita
De Grejdanescu Daniela pe 28 Iunie 2016

Este singurul medic din 10 care a reusit sa depisteze boala celiaca a fetitei mele. Nu a avut nici o ezitare in a da verdictul, analaizele cerute de ea au ajutat la rezolvarea problemelor de sanatate a copilului nostru. A fost foarte atenta cu fetita noastra si pretul pe care l-am achitat a fost sub preturile achitate la Tulcea. Nu am nimic negativ de spus la adresa acestui medic. O recomand tuturor parintilor care sunt disperanti ca nu gasesc o rezolvare pentru problemele de sanatate a copiilor lor.

Romania
De Nicu pe 29 Martie 2016

Este o mare tepara, e obisnuita sa ia bani pe degeaba. Se crede buricul targului, din lipsa de pediatri, lumea e multumita si asa.

De incredere
De Lica george pe 14 Noiembrie 2012

Nu i-as face prea multa reclama, "de teama" sa nu devina mai aglomerata decat este! :)
Insa, trebuie spus aici ca doamna doctor este un medic priceput, fin cunoscator al psihologiei copilului, experimentat, de omenie, care pune suflet in ceea ce face.
Pacat ca nu este inca in "familia CAS", sa o avem ca medic de familie. Altfel, toata stima!

Dr. Frecus Corina
De Olina pe 17 Mai 2011

Are cabinet in Constanta pe Mircea cel Batran nr. 145 program: marti si joi orele 14.00 â?? 17.00 si in Eforie Nord str. Republicii nr. 2, Policlinica, etaj 1, program: luni si miercuri orele 15:00 â?? 18:00. Programari se pot face pe 0721.270.270 zilnic (luni-vineri) 11.00-14.00! Am un flyer de la gradinita cu datele cele noi!

Dr. Frecus Corina
De Oana scarlatescu pe 14 Mai 2011

A, da, dna Frecus, da, este un pediatru foarte bun! Si nici nu e scumpa! Dar e meseriasa si foarte ok ca persoana, si te bazezi pe ea, stie ce face!

Dr. Frecus Corina
De Simona pe 13 Mai 2011

Am fost si eu la dna dr. Frecus cu fetita mea! Foarte multumita, ca eu mergeam inainte la medicul de familie si mie acum mi-e clar ca n-ai ce cauta cu copilul la medicul de familie - cine s-o mai duce, ca mine sa pateasca!

Dr. Frecus Corina
De Anca Marinescu pe 13 Mai 2011

Cam ocupata, ca lucreaza si in spitalul judetean si este si asistenta universitara, dar merita sa-ti faci timp sa-ti duci copii la ea ca are mare experienta clinica si stie de toate. Consulta cu multa atentie, sunt foarte incantata de ea! Dar s-a mutat de la Medcenter, e acum undeva pe Mircea c. Batran, pe langa Asirom.

Dr. Frecus Corina
De Simionescu monica pe 13 Ianuarie 2011

Este un medic foarte bine pregatit, extrem de atent in investigarea diagnosticului si in prescrierea tratamentului. Urmareste cu dedicatie efectele tratamentului prescris. Mi-a tratat copilul de nenumarate ori, cu rezultate excelente. Sincere multumiri!

Contact Dr. Frecus Corina

Adresa

Mircea cel Batran, 145, Constanta, Constanta

Reper Langa Asirom si in Eforie Sud la Policlinica din centru.
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.