• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Cristea Alexandru
4 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Cristea Alexandru

Dr. Cristea Alexandru seful clinicii de Neurologie din cadrul Spitalului de Copii Cluj Napoca.

Dr. Cristea Alexandru seful clinicii de Neurologie din cadrul Spitalului de Copii Cluj Napoca.

Clinica de Neurologie

Spitalul de Copii Cluj Napoca

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0264.599.334 / 0264.598.523

Opinii utilizatori

buna ziua
De Dobren.Adian pe 31 August 2019

buna ziua oameni , sunt in prezent internat pt a 2 a oara la Conf. Doc. Alexandru Cristea pt a 2 a oara anul asta prima data am fost in luna aprilie la un moment greun din viata mea dupa 2 ani de internari si tratari pt o semi pareza dreapta sechelara in urma careia a ramas cu forme de epilepsie si retard pe vorbire , adhd , si multe altele am spus cam cele mai grave in urma ei a ramas cu 12 dignostice ....TIN SA VA ANUNT CA SOPITALUL DE NEUROLOGIE TIMISOARA NA FOST IN STARE SAMI OPREASCA CRIZELE IN 24 DE LUNI AVEA CRIZA SEARA DE SEARA .... DE LA INTERNARREA LA DOMNUL Conf. Doc. Alexandru Cristea la clinica de neurologie Cluj-Napoca in 24 de ore copili na mai facut nici o criza pana in prezent .... trageti si voi singuri concluzie ce poate face acesti OM MINUNAT SI DEVOTAT MESERIEI SALE ...in prezent lucra asupra sindromului adhd si am optinut si tratamentu pt sindrom ... un om foarte Devotat Si Foarte foarte foarte bun in meseria lui ...... nu mai stati cu copii pin tara omul asta VINDECA EPILEPSIA nu mai credeti zvonurile ca nu se trateaza veniti la Cluj-Napoca Str. Victor Babes 43 Neurologie Pediatrica ... si veti ramane muti de uimire in urma investigatilor si tratamentelor facute de el ..... DAR TINETI MINTE UITATIVA MUSCHI CUNOSTITELE DE NEUROLOGIE SI TOT ACASA LASATIL SASI FACA TREABA , LA EL TRATAMENTELE NU SE INCEARCA SE ADMINISTRAZA IN URMA ANALIZELOR ... VA MULTUMESC ANTICIPAT SI SA VA DEA DNZ MULTE ZILE DOMNULE CONFERENTIAL PT CA VETI VINDECA INCA FOARTE MULTI OAMENI #RESPECT

Dr.Conf.Cristea Alexandru
De Bunea Dorin pe 27 Aprilie 2018

Eu sunt din Aiud jud.Alba...actualmente baietelul meu este internat la Cluj la Domnu Conf. Cristea.Alexandru..desi am venit de la Aiud...la sosirea la clinica a consultat copilul,a fost trimis de urgenta la un examen de specialitate in cadrul Clinici..s-a ocupat de internare ...ce sa mai spun un UN MEDIC DEOSEBIT... Doresc pe aceasta cale sa aduc mii de multumiri..

Lombosciatica Ls
De Denisa Tabita pe 20 Iunie 2016

Recomand cu încredere acest medic. Este forte bun din toate punctele de vedere

Dr. Cristea Alexandru
De B M pe 03 Februarie 2012

Buna ziua! Doresc sa aduc mii de multumiri Dr. Cristea Alexandru care este medicul neurolog al fiului meu de 4 ani si pentru care a facut multe lucruri bune! Este un medic deosebit, explica foarte clar, pe intelesul tuturor orice problema, are rabdare cu pacientii si insotitorii acestuia. BM - Iasi

Contact Dr. Cristea Alexandru

Adresa

Victor Babes, 43, Cluj, Cluj Napoca

Site www.spitcocluj.ro
{if $smarty.const.ALL_ADVERTISE_ENABLED && !$noAds} {* if $smarty.const.CURRENT_DEVICE == 'desktop' *} {include file="$AMVC_ROOT_PATH/external/templates/CommonSections/ads_dfp/box_1.tpl"} {* /if *} {/if}
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.