• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Craiu Mihai
16 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
institut

Dr. Craiu Mihai

Dr. Craiu Mihai medic specialist pediatrie in cadrul Institutului pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Al. Rusescu.

Dr. Craiu Mihai medic specialist pediatrie in cadrul Institutului pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Al. Rusescu.

pediatrie

pediatrie

Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Al. Rusescu

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.242.2713

Opinii utilizatori

Cel mai bun medic
De Ella pe 24 August 2017

Intre timp acest medic "cu multa răbdare"cum spune el a devenit si psiholog. Stiati?Un copil de 9 ani a reușit să il enerveze neputand face bine spirometria.Domnule doctor cati pac. Adulti o duc pina la capăt după doua zile de când au avut criza de insuficienta respiratorie dată de un astm alergic. Dacă dumneavoastră sunteți ok din toate punctele de vedere de ce nu priviti persoanelor cu care aveți dialog in ochi?Ar fi multe de spus dar mă abțin. Menționez că am o experiență de peste 13 ani de când lucrez cu medici din Italia dar ca dumneavoastră nu am întâlnit. O.k trăim in România si asta.....

Va multumesc
De Cristina pe 04 Ianuarie 2017

Dr.Craiu este pt mine tot.Datorita lui copilul meu de 11 ani traieste.Dupa ce am pierdut un copil din cauza unui microb luat din Municipal am ajuns la acest doctor minunat cu al 2-lea.Cand nimeni nu mai imi dadea nici o sansa ,cand alti doctori nu stiau cum sa plece deoarece era revelionul 2005,d-nul doctot a stat in spital fiind in concediu pt a supraveghea starea copilului meu.Nu a primit nici un ban.Au trecut 11 ani si nu am uitat nici o clipa ce a facut acest doctor.

nu am intalnit pana acum
De Cifra antoneta pe 31 Martie 2016

am ramas uimita ,nu am cuvinte sa l descriu ,un super doctor

va multumesc
De Mihai pe 31 Mai 2015

buna ziua numai aberati sa insinuati ca nu este un doctor bun pe mine ma salvat de la moarte cand aveam doar 11 ani pericardita a fost singuru doctor din bucuresti care a stiut ce am si pe aceasta care ii multumesc mult si sa ii dea dumnezeu multa sanatate asa ca celor nevoiasi de un doctor bun chiarva recomand

Dr. Craiu Mihai
De Simona pe 20 Iunie 2014

Doar numele este de el. Am ajuns la el dupa 3 luni de asteptari ne-a dat o galagie de analize de facut ca are astm bronsic copilul si cand am ajuns cu analizele la el in Medlife a zis ca am copilul sanatos, ce caut la el, parca nu a dat el analizele si nu trebuia el sa le citeasca.

Mai vorbea si de sus, parca era cine stie ce personalitate si noi ulimii oameni, si se vaita tot timpul ca lucreaza 14 ore pe zi parca noi care ajungem la el, nu lucram tot atatea sa ne permitem sa-i platim consultatia si analizele pe care le da (si nu sunt putine).

Nu are niciun respect pentru cei care stau dupa el si il asteapta cu orele. Se crede cel nai bun si i s-a urcat la cap.

Dr. Craiu Mihai
De Raluca pe 13 Noiembrie 2013

Am facut progamare cu 2 luni inainte si dupa o ora jumate de asteptare la MedLife (mai rau ca la un spital de stat), pe un hol de 6 m2, cu doi copii mici, distinsul Domn Doctor m-a informat foarte scurt ca nu ne poate vedea intrucat are o teleconferinta cu medici din SUA si ca dupa ora 19.00 nu mai da consultatii. Pacat, ar fi putut macar sa ceara scuze in numele MedLife, spital pe care-l reprezenta.

Dr.Craiu Mihai
De Cristina pe 23 Octombrie 2013

Eu nu l-am vazut niciodata, insa am conversat cu dumnealui, pe e-mail, in legatura cu starea sanatatii fetitei mele si pentru ca nu stateam in Bucuresti si, probabil stiind cat de ocupat este, m-a ajutat cu toate informatiile de care aveam nevoie in acel mod.
Si a avut foarte mare rabdare cu noi. Intrucat fetita avea 2-3 luni si ne trezeam de mai multe ori pe noapte, ii scriam si in acele ore si cu placuta surprindere constatam ca ne raspunde inclusiv la ora 2, 3, 4 noaptea. Probabil era de garda sau nu stiu, dar ne raspundea, ne incuraja, ii trimiteam poze cu problema respectiva si imi dadea informatii scurte, dar la obiect. Nu l-am simtit niciodata nervos sau iritat ca nu eram in stare sa fac o poza corecta, la o rezolutie buna. Imi explica ce trebuie si cum trebuie sa fac pentru ca el sa vada mai bine despre ce e vorba.

Ii multumesc din tot sufletul si credeti-ma ca este un om extraordinar. Nu stiu ce s-a intamplat si de ce a reactionat asa cum citesc mai sus, sunt perioade si perioade in viata oamenilor. Poate nu s-au exprimat tocmai ok persoanele respective, desi in astfel de momente, cand copilul iti este bolnav, treci peste orice politete si e de inteles. Totul pana la copil.

Imi pare rau sa aud asta. Eu nu am decat cuvinte frumoase despre dumnealui.

Extraordinar
De Paunescu marinel pe 18 Iulie 2013

Am fost de curand la IOMC la camera de garda cu baietelul de 5 ani care acuza dureri acute de cap, care nu cedau la niciun fel de antiinflamator. A fost tratat de dr. Craiu, care, timp de 4 ore, i-a facut toate investigatiile posibile pentru a inlatura riscurile unei meningite bacteriene, iar diagnosticul final a fost de meningita virala. A refuzat primirea oricarei sume de bani, de aceea, va rog, nu acuzati in necunostinta de cauza un medic dedicat profesiei sale. Intrucat citisem pe net despre dansul numai lucruri extradordinare, anterior, am fost la dansul o singura data cu cel mic, la Gral, tocmai pentru ca la Medlife nu gaseam liber decat abia peste 4 luni. Asa sta cu toata lumea si peste tot, privat sau stat, intrucat abordeaza problema sub toate aspectele, explicand parintelui procedurile, cauzele, efectele etc. Il puteti gasi, in afara de IOMC (Alfred Rusescu) si Medlife, la Gral (str. Unitatii) si la Novomedica (Cotroceni).

Dr. Craiu Mihai
De Victor pe 10 Ianuarie 2013

Se pare ca nu sunt singurul patit cu Dl Doctor. La fel ca Mihaela am patit si eu. Am facut progamare cu 3 luni inainte si dupa doua ore jumate de asteptare la MedLife (mai rau ca la un spital de stat), pe un hol de 6 m2 cu un copil de aproape doi ani, am avut nesimtirea sa-l deranjez pe distinsul Domn Doctor si sa-l intreb cum e posibil sa se intample asta la o clinica privata (si foarte scumpa). Banuiesc ca va dati seama ca in timpul asta au tot intrat altii fara programare care nu au asteptat mai mult de 3-4 minute (decat vreo 5-6 familii) pe hol, dar binenteles ca am fost intelegator cu Domnul Doctor Craiu care i-a primit doar din pasiune pentru meseria dansului. Recunosc ca greseala e a mea ca am considerat ca la o clinica privata nu e ca la stat sa trebuiasca sa dai spaga. Poate cei care il apreciati atata, la finalul mesajului sa treceti si suma necesara a i se baga impaturita in buzunarul halatului. Am sa finalizez cu raspunsul Domnului Doctor la intrebarea "cum e posibil" (intrebare pusa dupa mai mult de doua ore de asteptare): "daca n-aveti rabdare puteti sa plecati". Pacat..ar fi putut macar sa ceara scuze in numele MedLife, spital pe care-l reprezenta (banuiesc ca totusi nu e plantatia lui sau a lui tasu).

Lipsa de respect fata de pacienti
De Mihaela pe 24 Noiembrie 2012

Dupa ce l-am asteptat pe acest domn doctor Craiu aproximativ 2 ore la Medlife, eu avand programare, cand, in sfarsit mi-a venit randul, dansul s-a imbracat si a plecat pur si simplu fara macar sa -si ceara scuze, sa dea o explicatie sau sa ne priveasca in ochi.Rusine!

Contact Dr. Craiu Mihai

Adresa

Bulevardul Lacul Tei, 120, Bucuresti, Sectorul 2

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.