• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Cotrut Iuliana
11 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
clinica

Dr. Cotrut Iuliana

Dr. Iuliana Cotrut, medic pediatru, Ioana Medical Center, Bucuresti.

Dr. Iuliana Cotrut, medic pediatru, Ioana Medical Center, Bucuresti.

pediatrie

pediatrie

Ioana Medical Center

Bucuresti, Sector 1
Bulevardul Nicolae Titulescu nr. 80,
Bloc 1A, scara 1, etaj 1, apart. 4
Interfon 04

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.223.3810

Opinii utilizatori

nota 10
De Stefan pe 11 Noiembrie 2016

nota 10

Dr. Iuliana Cotrut
De Stuparu Daniela pe 20 Octombrie 2016

Este un medic deosebit de bine pregatit, profesionistul la care poti apela oricand cu incredere. O recomand cu caldura.
Va multumim, doamna doctor

Dr. Iuliana Cotrut
De Simona Codrea pe 28 Ianuarie 2014

Un medic de exceptie, puteti apela cu cea mai mare incredere la dansa! Fetitele mele gemene de 6 ani si jum. sunt urmarite de dansa ( au fost de la nastere ), au avut diverse boli ( nu putine ) si niciodata nu a gresit diagnosticul. In situatia in care nu tine de dansa, va recomanda specialist! Si exact asa cum mai mentiona cineva: toti prietenii nostri au devenit pacientii dansei!

Rugaminte
De Andrada pe 26 Iulie 2013

Buna seara,
O caut si nu o gasesc pe aceasta doctorita. Va rog sa imi dati informatii despre ea si unde lucreaza. Un numar de telefon, orice. Auzisem ca lucreaza in zona Banu Manta.

Multumesc mult!

Dr. Cotrut Iuliana
De Stefanescu Raluca pe 23 Noiembrie 2010

Buna ziua, ma numesc Stefanescu Raluca si sunt o mamica a unui baietel de 1 an si 4 luni care inca nu vrea sa mearga singurel in picioruse, tinut de maini sau de o mana doar merge, sta si singurel chiar si 2 minutele fara sa se tina de nimic, in casa, dar nu paseste singur, dupa jucarii sau cand il chemi vine de-a busilea. Nu stiu ce sa ma mai fac, imi doresc foarte tare sa inceapa sa mearga si el ca ceilalti copii si de aceea as dori o programare la doamna doctor dc ma poate primi si ajuta, sau cel mai bine un nr. de telefon de al dansei sa o pot contacta eu sa ii povestesc sa vedem ce zice si dansa. Va multumesc frumos si astept raspuns dvs cu nr. de telefon al doamnei doctor cine il are si mi-l poate da.

Dr. Cotrut Iuliana
De Ruxandra acsinte pe 06 Noiembrie 2010

Dansa este doctorul copiilor mei de cativa ani; las la o parte faptul ca micutii o indragesc maxim, intra si ies de la dansa zambind, dar este o super profesionista, iti explica, iti raspunde la orice intrebare (eu ma duceam cu lista de intrebari si tot timpul avea disponibilitatea sa-ti raspunda)ce mai o indragim maxim plus ca toti prietenii nostri i-au devenit intre timp pacienti si-mi impartasesc parerea.

Dr. Cotrut Iuliana
De Ioana petrea pe 05 Septembrie 2010

Un doctor excelent iti explica pe intelesul tau, nu in termeni medicali sa nu intelegi nimic, este foarte calma si totodata foarte priceputa. Tot ce vrei pentru puiutul tau.

Dr. Cotrut Iuliana
De Ionescu Emma pe 23 August 2010

Nu pot sa nu o recomand cu caldura. E profesionistul la care poti apela oricand cu incredere.

Dr. Cotrut Iuliana
De Ioana pe 03 Iunie 2010

Doamna doctora este un medic excelent, asculta problema si trateaza eficient. Din pacate nu poate fii disponibila telefonic oricand, insa atunci cand are timp, revine dansa cu un telefon, asa ca mai rar asa medici!

Dr. Cotrut Iuliana
De Ianculescu denisa pe 14 Martie 2010

Este o doctorita foarte buna. Merita sa aveti incredere in ea, nu greseste diagnosticul. Mergeti cu incredere la ea.

Contact Dr. Cotrut Iuliana

Adresa

Bulevardul Nicolae Titulescu, 80, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.medikid.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.