• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Cobac Luminita
22 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital particular

Dr. Cobac Luminita

Dr. Cobac Luminita, medic primar neonatologie, sef departament neonatologie, Spital Sanador.

Dr. Cobac Luminita, medic primar neonatologie, sef departament neonatologie, Spital Sanador.

neonatologie

neonatologie

Spital Sanador

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9699

Opinii utilizatori

Cel mai bun dr💞
De Georgi pe 13 Februarie 2018

Cel mai bun dr pediatru! Se vede ca iubește ceea ce face

Un supraom!
De Simona Profire pe 22 Ianuarie 2018

Un medic extraordinar cum rar exista in România....cuvintele de apreciere ar fi prea putine, o găsiți la Medicover Victoriei!

O doctora care nu își respecta programul
De Lucia pe 20 Septembrie 2016

Nu cred ca e posibil asa ceva de care ori am fost la ea de cel puțin 6-7 ori mereu întârzie care 1 ora peste ora care ai programare nu mi se pare ok când mergi cu un copil mai ales mic de nuci un an de zile sa ma duc sa stau sa plângă pe acolo ca se decolează ea ca își ia pacienți care întârzie o ora

Minunata
De Alina pe 06 Iulie 2016

Astazi am fost la doamna doctor. A fost extraordinara. Consultatia a durat o ora si putin si a discutat cu mine tot ce ma ingrijora. Nu s-a grabit sa il trateze pe bebe cu antibiotic, ci mi-a recomandat analize suplimentare pentru a fii sigura ce tratament sa ne dea. Sunt increzatoare ca vom reusi sa scapam de problema cu ajutorul dansei. Se poarta incredibil cu copiii si este foarte comunicativa cu parintii.

excelent
De Cristina pe 11 Martie 2015

Un adevarat profesionist

Intrebare pentru Alina
De Simona pe 16 Decembrie 2014

Cu aceeasi problema ma confrunt cu fiica mea de 4 ani. Tuseste de cateva luni, desi i s-au administrat diverse siropuri. Cauza mi s-a spus ca sunt secretiile care de altfel nu se vad.<br>Ati reusit sa mergeti la dna dr. Cobac? Daca da, care a fost rezulatutul?

Dr. Cobac Luminita
De Alina pe 16 Octombrie 2014

Am un bebelus de 2 luni si nu mai stiu cum sa scap de mucisori din nasuc si din cauza lor tuseste foarte rau se ineaca-n noaptea in somn. Va rog, daca aveti un nr sau o adresa de e-mail a doamnei doctor Luminita Cobac. Am foat la alti doctori dar, nu avem niciun rezultat. De o luna de zile ne tot chinuim sa scapam de tuse si mucisori si niciin rezultat. Va rog sa-mi raspundeti, daca ma puteti ajuta.

Din dragoste pentru copiii
De Jeciu oana pe 16 Iunie 2014

De 6 luni mergem cu baietelul nostru la dna dr.Cobac. Este un medic profesionist, foarte pregatit, dar si un om deosebit. Ori de cate ori avem o problema cu puiul nostru, ii trimirem mail si ne raspunde foarte prompt. Cu copiii se poarta bland, le vorbeste frumos, ii mangaie, ii strange la piept, se joaca cu ei, si, din cate am vazut, toti copiii o adora.

Este foarte meticuloasa si dovedeste un maxim de seriozitate cand consulta micutii pacienti, desi bebelusul meu percepe consultatia ca pe o joaca. Suntem foarte bucurosi ca exista medici ca dna dr.!

Pentru toti cei care au nevoie de Dna Dr. Cobac
De Veronica pe 27 Noiembrie 2013

Acum e la Medicover. E pediatrul familiei de 3 ani, acum 2 luni am mai nascut un copil si daca nu era Dumneai, pe veci as fi ramas cu impresia ca sistemul romanesc de sanatate atat de stat cat si cel privat este de 2 lei. Este singurul doctor pe care l-as recomanda cu un drag enorm unei mamici pentru puiul ei. Sunt profund recunoscatoare sansei ca am cunoscut-o. Un doctor adevarat, un specialist fara exceptie, un om extraordinar!

Dr Cobac Luminita
De Elena pe 29 Iulie 2013

Multumesc Ada, pentru aceasta veste buna. Este foarte greu sa gasesti un doctor sufletist, cu har si daruire pentru aceasta meserie, aproape imposibil. Si nici nu cred ca mai exista vreun doctor care sa iubeasca copii atat de mult ca doamna dr. Cobac.
Tot respectul pentru dansa!

Contact Dr. Cobac Luminita

Adresa

Sevastopol, 9, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.sanador.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.