• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
9 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
clinica

Dr. Ciaus Raluca Mihaela

Dr. Ciaus Raluca Mihaela medic specialist pediatru.

Dr. Ciaus Raluca Mihaela medic specialist pediatru.

pediatrie

pediatrie

Hyperclinica MedLife Unirii

pentru programari puteti suna la urmatoarele numare de telefon: 021.9646 / 0372.185.100

Opinii utilizatori

Sub nici o forma
De Nicoleta 40 pe 05 Iunie 2019

Nici eu nu recomand, am fost la consult cu baietelul in varsta de 3 ani, doctorita noastra era plecata si cum se apropiau sarbatorile pascale am vrut sa il vada un medic pentru ca era un pic racit. La fel cum descria o mamica, ne-a spus ca are suflu sistolic si ne-a recomandat eco cardiaca, la testicule ca nu le are coborate, eco testiculara si eco abdominala!!! Nu e rau sa faci investigatii copilului dar referitor la eco cardiaca stiind ca nici un medic pana la dansa nu ne-a spus ca ar fi ceva in neregula cu copilul, plus ca in maternitate ii facuse eco cardiaca si fusese ok, am crezut ca lesin de spaima. Am facut ulterior toate ecografiile recomandate si slava Domnului, au iesit bine, dar ce emotie am avut si cata ingrijorare, numai cei care au fost in situatia mea pot intelege. Nu recomand nimanui!

Sub nicio forma:(
De Cristina pe 01 Septembrie 2016

Nu recomand sub nicio formă, am fost la un control de rutină și ne-a spus ca fetița are un suflu sistolic de gradul1,în condițiile în care fetita are trei luni și oricum i se făcuse la naștere ecografie, totul fiind perfect! am mers val vârtej la un doctor prin excelență pe pediatrie cardiologica, spunându-ne ca nu are nimic fetița. E de groaza femeia asta, nu mai dormi nopțile din cauza crezamintelor ei...

O doctorita total neptietenoasa
De George pe 08 Aprilie 2016

A refuzat sa ne mai consulte copilul doar pentru ca nu am vrut sa trec la noua schema de vaccinare desi incepusem pe vechea schema. In plus pentru o usoara opareala a lui bebe ne a recomandat crema pe baza de cortizon. Un medic pe care nu l recomand nici pentru copii dusmanilor. 100% antipatica

Dr. Ciaus Raluca Mihaela
De Daniela pe 13 Februarie 2014

Mie mi-a sugerat sa nu mai vin cu copilul la cabinetul dansei, cand am decis sa nu il mai vaccinez. A zis ca "ii e greu sa urmareasca un copil nevaccinat". Nu inteleg ce inseamna explicatia asta exact din partea unui medic ce se vrea profesionist mai ales ca vaccinurile sunt recomandate, nu obligatorii. In plus, medicii astia nu depun un juramant? Au ajuns sa isi selecteze clientela ca pub-urile?

Exceptionala
De Bigan Gina pe 07 Octombrie 2012

Un medic extraordinar! Un medic foarte bun care se implica si practica cu multa pasiune aceasta meserie. Comunica foarte bine cu pacientul si parintii. Si ce este, mai important are rabdare, asculta tot ce avem noi parintii de spus si ne ajuta extraordinar de mult prin raspunsurile dumneaiei!multumim d-na doctor.

Dr. Ciaus Raluca Mihaela
De Catalina Spatiru pe 23 Martie 2011

Sunt foarte multumita de medicatia prescrisa si de modul in care relationeaza cu copiii si parintii acestora. Pentru mine este foarte important ca medicul sa asculte tot ceea ce are de spus pacientul inainte de a stabili un diagnostic si d-na doctor are acest dar.

Dr. Ciaus Raluca Mihaela
De Deleanu maria pe 01 Martie 2011

Nu contest impresiile celorlalte mame care au ajuns cu copiii la dansa, dar eu cel putin am avut parte de o surpriza foarte neplacuta. Si, credeti-ma pe cuvant, nu sunt singura. Pacat de mama ei!

Dr. Ciaus Raluca Mihaela
De Ramona Miruta pe 02 Ianuarie 2011

D-na doctor pediatru Ciaus Raluca Mihaela este extraordinara din toate punctele de vedere. Aceasi parere o am si despre sora ei Ciaus Andreea, la mama inca nu am ajuns!

Dr. Ciaus Raluca Mihaela
De Maria Serb pe 14 Decembrie 2010

E un doctor minunat, extrem de implicat, sufletista, serioasa. Isi face meseria cu o mare mare pasiune. E un doctor de nota 10.

Contact Dr. Ciaus Raluca Mihaela

Adresa

Hans Cristian Andersen, 1, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.