• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Chiriac Babei Gheorghe
27 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Chiriac Babei Gheorghe

Dr. Chiriac Babei Gheorghe medic primar pediatru, sef de lucrari UMF "Carol Davila" Bucuresti.

Dr. Chiriac Babei Gheorghe medic primar pediatru, sef de lucrari UMF "Carol Davila" Bucuresti.

pediatrie

pediatrie

Institutul Clinic Fundeni

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0040.21318.04.24. / 1101, 1102, 1107, 1150, 1178

Opinii utilizatori

model
De Raluca pe 22 Mai 2018

Am fost pacienta lui in urma cu multi ani. Acum am devenit medic datorită dumnealui. A fost totdeauna modelul meu desi nu l-am mai văzut de mult timp.

Foarte bun! Specialist!
De Tudor Ana Maria pe 19 Ianuarie 2018

Îl știu pe domnul doctor de foarte mult timp din 2004 am venit la dânsul in ultima faza a boli Insuficienta renala cronica.Dansul a avut mare grija de mine și pt că aveam o situație mai precară îmi cumpăra pastile de tensiune din bani dansului și când era de gardă îmi dădea porția de mâncare a dansului data de spital.A fost pt mine îngerul meu păzitor deoarece dânsul a făcut tot ceea ce ia stat în putință să mă salveze de câteva ori sunt ghearele morții.Am multe de povestit deoarece am fost de la vârsta de 11 ani prin spitale și când am ajuns la dânsul la vârsta de 15 ani am simțit cum toate se îmbunătățesc și datorită domnului doctor trăiesc și în ziua de astazi.Il regret că a plecat de la spitalul Fundeni Pediatrie deoarece deșii am crescut și m-a transferat pe alta secție eu tot veneam la dânsul pt a mă ajuta cu sfaturi și recomandări.Are o privire nu prea blândă dar pot spune că are o inima de aur..și că iubește copiii. Sa ne trăiti,domnul doctor!

De incredere
De Emilia pe 09 August 2017

Dl. Doctor Chiriac Babei este un medic foarte bun. Mergem cu fetita la el de cand avea 3 luni. Inainte de a il cunoaste tineam copilul pe siropuri inutile (Debridat si altele) recomandate de un pediatru nepriceput care, tot in nepricepere imi recomandase sa intrerup alaptarea. Dl. Doctor ne-a risipit grijile si am intrerupt tratamentul inutil dat de celalalt pediatru. La fiecare control (periodic ori pe probleme medicale concrete) am beneficiat de sfaturi utile si de tratament medicamentos corect, cand s-a impus. Pentru urgente nr-a raspuns cu amabilitate si la telefon. In continuare este pediatrul la care apelam cu incredere.

NU e de recomandat, feriti-va de el
De Cristina Gherghina pe 12 Decembrie 2016

Am fost la el la medicover, si desi fiul meu nu avea secretii nazale, sau nu i-a luat temperatura, i-a scris in fisa ca are secretii, cat are temperatura, etc. Pe langa asta, glumele lui au fost extreme de nepoliticoase. ii voi face reclamatie, e inadmisibil ce a putut sa spuna de fata cu copilul meu. nu mai spun ca i-a dat tratament augmentin de 3 ori pe zi (ceea ce e f mult), fara sa dea si un probiotic sa il protejeze. NU RECOMAND! Nu merita nici o stea/nota!

Sa va feriti!
De Sorina pe 02 Martie 2015

Nu-l recomand nimanui! Este depasit acest Dl Doctor! Abordarile sunt din Evul Mediu! Mi-a maltratat copilul (fara sa intru prea mult in detalii - a facut o manevra dureroasa inutila si chiar daunatoare fara macar sa ne intrebe sau anunte in prealabil. Pe noi, parintii, ne-a tratat ca pe niste gunoaie (cu toate ca avem facultati si functii de conducere, deci nu suntem chiar prosti), chiar daca am platit o gramada de bani pe abonamentul de la Medicover! Se crede un zeu al pediatriei si-si permite nepermise! Inadmisibil asa ceva! Sa va feriti de dumnealui!

Cel mai bun
De Adriana pe 10 Septembrie 2014

Uite ca a venit timpul sa plang dupa un om care nu insemna decat doctorul copilului meu, acum realizez ca de fapt nu era doar un doctor, era un om care isi dadea toata silinta pentru toti copii. Nu stiu daca voi mai gasi asa doctor.

F ok medic
De Emilia pe 26 August 2013

E la spitalul Medicover.

Date de contact
De Tereza Feraru pe 14 August 2012

Doresc urgent date de contact pentru dr. Gh .Chiriac Babei. Un profesionist bun, pe care l-am cunoscut in urma cu peste 30 ani.

Un medic foarte bun
De Iuliana bercea pe 05 Iulie 2012

Un dr. foarte bun si sufleteste si ca profesie. Imi pare rau ca a plecat de la Fundeni.

Diagnostic dat de Dl Doctor Babei
De Cornelia pe 07 Iunie 2012

Vreau sa anunt ca experienta pe care am avut-o eu cu Dl Doctor e una nefericita in sensul ca de 1 an de zile copilul meu in varsta de 6 ani nu a fost investigat asa cum trebuia la Fundeni, respectiv totul a fost considerat ca nu e nimic grav. Incompetenta sau delasare nu stiu ce a fost, dar banii de la mine ii lua ca un bun de primit. Copilul meu a avut reflux vezico ureteral gr 3 si nu mi s-a spus ce investigatii trebuie facute pentru a vedea ce diagnostic are si ce trebuie facut si de ce, a considerat ca doar monitorizare de sumar urina si urocultura si cate o ecografie cand si cand sunt suficiente.

Nu recomand sa mergeti la acest medic pentru ca este depasit sau nu il mai intereseaza sa isi faca meseria.

Contact Dr. Chiriac Babei Gheorghe

Adresa

Soseaua Fundeni, 258, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Cladirea A, etaj 6 si 7
Site www.icfundeni.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.