• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ceuca Daniel
13 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Ceuca Daniel

Dr. Ceuca Daniel medic specialist chirurgie si ortopedie pediatrica in cadrul Spitalului de Pediatrie Bacau.

Dr. Ceuca Daniel medic specialist chirurgie si ortopedie pediatrica in cadrul Spitalului de Pediatrie Bacau.

pediatrie

sectia chirurgie si ortopedie pediatrica

Spitalul de Pediatrie Bacau

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0234.544.309

Opinii utilizatori

Recomand cu toata increderea!
De Stanciu Lucia pe 15 Aprilie 2017

L-am cunoscut fiindca fetita mea a fost diagnosticata cu displazie de sold de catre un alt doctor, tot din Bacau, care mi-a spus ca trebuie prinsa cu un ham special, poate chiar sa ajunga la operatie; fiindca nu mi-a inspirat multa incredere, am preferat sa cer o a doua opinie doctorului Ceuca, care mi-a explicat despre ce este vorba, mai exact o intarziere de dezvoltare a articulatiei care nu necesita vre-un tratament, ci doar urmarirea evolutiei.
In final, am plecat mai linistita, iar problema se pare ca s-a corectat intr-adevar fara nicio operatie; la 4 luni recuperarea era completa.

Profesionist adevarat
De Simona Paler pe 17 Octombrie 2016

Auzisem ca este un doctor foarte bun, asa ca am incercat sa-l gasesc. L-am contactat telefonic, mi-a oferit trei variante de program pentru saptamana in curs, iar eu am ales sa merg in Policlinica de copii, ca sa nu par fitzoasa... Mare greseala! La ora 8 erau deja 25 de persoane, fara nici o ordine ... Am plecat dupa vreo ora si m-am programat pt a doua zi, de data aceasta la privat; ma inarmasem cu rabdare, dar surpriza a fost sa intru exact la ora programarii!
Mi-a ascultat cu atentie toata povestea, apoi a discutat cu fetita, pe limba ei, asa de imprietenire si nu mi-am mai vazut fata la nici un doctor sa fie asa de entuziasmata... A examinat copilul, pentru chiar mai multe probleme decat mentionasem (coloana stramba) si mi-a spus ca de fapt spatele este in regula, dar copilul are un picior mai lung si unul mai scurt! Sa cada cerul pe mine, mai vazusem doi pediatri, doi kinetoterapeuti si un ortoped de copii si niciunul nu vazuse asta...
Apoi, s-a asezat si a inceput sa-mi explice, si sa-mi explice, si apoi sa repete ceea ce mi-a explicat, pana cand si-a dat seama ca am inteles. Si se pare ca nici nu e asa de grav pe cat mi-am imaginat.
Pe scurt, recomand cu incredere, e genul de doctor rar pe la noi care mai si explica, nu doar mazgaleste ceva pe o hartie si te cheama la control.

Super medic
De Mihai pe 29 Septembrie 2014

Este competent si mai ales inzestrat cu multa rabdare!

Toata stima
De Vasilica Maria pe 26 Iulie 2013

Am fost placut surprinsa de promptitudinea si profesionalismul domnului doctor.Ma bucur ca il avem in orasul nostru. Va doresc multa sanatate, domnule doctor! Toata admiratia si stima!

Super
De NASTASA FLORIN pe 29 Decembrie 2012

Un super om deschis si sincer spune si partea buna si partea rea pentru ca sa ajungi la fericire trebuie sa treci prin rele pentru ca altfel nu am ajunge la ei si pot sa spun ca am ajuns aproape la fericire. La multi ani! Pentru un super om.

Multumesc
De Claudiu pe 27 Decembrie 2011

Multumesc pentru recomandare. M-am hotarat sa merg dupa ce am vazut mesajul dvs. Recomand si eu cu toata increderea.

Dr. Daniel Ceuca
De Claudiu pe 27 Decembrie 2011

Nu am crezut ca pot exista la noi astfel de medici si, din pacate, am vazut destui din tara si din afara. Am fost la un control cu fetita cu diplegie spastica dupa ce pana acum fusese urmarita in Italia. De 2 ani de cand ne-am intors am cam neglijat problema si fata mergea din ce in ce mai rau. Tot ce ne-a explicat e la fel ca in Italia si Franta unde am fost, si poate face la Bacau aceleasi lucruri! Nota zece. Recomand din toata inima.

Dr. Ceuca Daniel
De Vasnic Nicole pe 29 Mai 2011

Ma bucur ca au inceput sa apara si la noi medici "occidentali"; se vede imediat diferenta de atitudine fata de pacient (sau parinti in cazul meu). Am gasit un CV al d-lui care m-a edificat: https://www.clinicapalade.ro/medici-ceuc%C4%83-daniel.html
Recomand din tot sufletul!

Dr. Ceuca Daniel
De Turcu Maria-Elena pe 30 Aprilie 2011

Profesionalism si medicina moderna, in ciuda conditiilor de la stat. Disponibilitate si comunicare excelenta, consultatii si seara si in weekend ceea ce ma scuteste de multa pierdere de timp. Sper sa ramana in Bacau!

Dr. Ceuca Daniel
De Monica pe 10 Aprilie 2011

Nimeni pana acum nu mi-a mai explicat cu atata rabdare despre boala copilului meu. Si are priza deosebita la copii, desi al meu este destul de dificil (parapareza spastica). Multumesc!

Contact Dr. Ceuca Daniel

Adresa

Marasesti, 20, Bacau, Bacau

Site www.spitalpediatriebacau.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.