• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
25 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Cernea Ion

Dr. Cernea Ion medic pediatru in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

Dr. Cernea Ion medic pediatru in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

pediatrie

Sectia Chirurgie Pediatrica II

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.460.42.60, 021.460.30.26

Opinii utilizatori

Foarte bun
De Voicu Ioana pe 17 Octombrie 2017

Un medic de excepție! Sa ii dea Dumnezeu sănătate!

RESPECT
De ARINA pe 23 Mai 2017

Toata stima pentru dl doctor

Peritonita generalizata
De Stancu marcela pe 28 Aprilie 2017

Ii multumesc din suflet domnuli dc Cernea Ion mai salvat copilul

Un doctor foarte bun
De Ionel pe 03 Martie 2017

Este un doctor foarte bun .Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si la familia dumnalui

doctor exceptional
De Argesanu dumitru pe 01 Martie 2017

este un octor exceptional

Un medic de excepție
De Cristina pe 09 Decembrie 2016

Un medic nemaipomenit,un adevărat profesionist și dedicat.

Un doctor si un om de exceptie!
De Nita Mihai pe 20 Septembrie 2016

Am avut o problema la buric la un bebelus de 2 sapt si dl dr Cernea s-a ocupat cu un profesionalism si cu o delicatete de exveptie! Multumim din suflet! Sa-i dea Dumnezeu sanatate!

dr.cernea
De DAN pe 22 Septembrie 2015

Este o mizerie de om.Daca nu-i dai bani nu se uita la copil.Spune cineva pe aici ca-i cu frica de D-zeu.Fals. El a facut un juramant pe care-l incalca in fiecare zi.Am fost cu o fetita in spital la Curie si ... Nu mi-a facut o impresie buna ci dimpotriva prin atitudinea lui si a personalului de la chirurgie .Ce pot sa spun este sa-i dea D-zeu si lui ce a facut cu fetita mea adica multa indiferenta.Cam atat ca nu merita sa mai stau sa pierd timpul in fata tastaturii.

Apendicita
De Marius pe 14 Februarie 2015

Hai sa nu mai ridicam medicii in slava cerului pentru operatii de apenticita, aceasta operatie o poate realiza cu succes si un rezident, si eu am fost operat de Dr. Cernea Ion de apenticita si sincer nu-l laud pentru asta, eu dupa 3 zile de la operatie alergam si ma suiam prin pomi, singurul inconvenient a fost o constipatie de 4 zile dar s-a rezolvat si asta de la sine, laudati si voi medicii pe operatii mult mai complexe nu apenticite.

Operatii
De Marius pe 14 Februarie 2015

Am fost si eu operat de domnu doctor Cernea Ion de 3 ori, 3 operatii deferite, in urma cu 14 ani si pana in prezent nu am nicio problema cu niciuna din operatii, e un medic bun apelati cu incredere la dumnealui, ma rog acu vad si pareri de rau mai sus (mi se pare penibil ca medic sa uiti cu cate fire ai cusut o operatie) da nu depinde numai de medic, mai depinde si de fiecare organism in parte, e adevarat si medicu mai poate face stangacii, si la mine a facut la una din operatii da am scapat totusi cu bine si--a dat tot interesu sa o repare, de aia am folosit mai sus calificativu medic bun a-s fi putut sa folosesec unu mai bun.

Contact Dr. Cernea Ion

Adresa

Constantin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.