• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Carasava Laura
14 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
clinica
; spital de stat

Dr. Carasava Laura

Asist. univ. Dr. Carasava Laura de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu.

Asist. univ. Dr. Carasava Laura de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu.

pediatrie

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Grigore Alexandrescu

Opinii utilizatori

Buna ziua
De Marioale pe 26 Octombrie 2018

Nu știu ce a putut să vă facă voua așa de bine,că sincer nu este buna nici de câini,copilul meu avea 2 săptămâni când am ajuns pe mâinile ei,in urma investigațiilor făcute de așa zisa 'doctora" copilul avea reflux gastroesofagian și culmea intoleranță la lactoză,really!????o săptămână eram acasă una la spital până la 2 luni cheltuielile au fost uriașe deoarece schimbam lapte de la cel mai cel până la cel mai maxim că preț,când nu amai suportat sa merg non stop la spital mi am băgat copilul singura pe Nan optipro nu aptamil ar nu pepti nu draci,și mulțumesc lui Dumnezeu copilul îl am sănătos dar nu datorita tutanei,datorita ei era sa mi pierd copilul...dar am avut grija sa și plateasca greșelile și am dat-o in judecata ptr malpraxis.. deoarece i am făcut igg urile și copilul nu suferea de nici un reflux și nici o intoleranță deci nu va recomand asemenea pediatra...mai ales daca ai un pui de om

Dr. Laura Carasava, multumiri din tot sufletul!
De PAPP MIHAELA pe 01 August 2014

Nu cred ca voi putea sa ii multumesc vreodata indeajuns doamei doctor pentru tot ce a facut pt fiul meu! Datorita dansei eu imi strang copilul in brate si in aceasta zi. Va multumesc din suflet pentru tot ce ati facut pt noi. Sa va ajute bunul Dumnezeu in cariera si in viata de zi cu zi si sa mai salvati vietile copilasilor in continuare! Va iubesc enorm si va apreciez pentru cum va faceti datoria de medic, va iubesc!

Dr. Carasava Laura
De Mihaela pe 01 Ianuarie 2013

Imi pare rau ca dl Traian a avut o experienta neplacuta cu copilul, insa aceasta, asa zisa dna doctor" cum o numeste, mi-a facut bine copilul care a facut numeroase complicatii de la un reflux gastro esofagian extrem de violent si care nu reactiona la tratament. De atunci la dumneaei apelez ori de cate este necesar si am cea mai mare incredere in capacitatile dumneaei medicale. In plus, daca domnul s-ar interesa, ar afla cati copii cu boli rare sau grave a tratat sau diagnosticat fara aparatura pe care o au clinicile din strainatate.

Dr. Carasava Laura
De NICA TRAIAN pe 23 Iulie 2012

Buna ziua, dupa experienta avuta cu asa zisa d-na doctor Carasava, va pot spune doar atat: nu merita sa fie numita medic. Ma duc la spital cu copilul suspect de bronsiolita, iar magnifica d-na "doctor " binevoieste a lua un exudat nazal, dupa rugamintile mele la aproape 48 de ore de la internare, in conditiile in care acel exudat se impune imediat (incitial parca se numeste procedura). Pe langa asta ii baga unui copil de 2 luni oxigen in nas fara sa faca macar o saturatie ( in conditiile in care copiilor sub 3 luni oxigenul li se administreaza in incubator sau "cort"); Antibioticul de preventie in cazul bronsiolitei il administreaza tot la rugamintile mele dupa 48 de ore. Nu mai spun ca in salon cu sotia mea ( cadru sanitar - asistenta medicala) a mai fost internata o alta asistenta medicala al carei copil seara pe garda acestei macelare de copii avea bronhopneumonie, iar dimineata era sanatos tun. Deci concluziile le trageti singuri.

Un inger
De Toma gabriela pe 13 Decembrie 2011

Este ingerul pazitor al fetitei mele. Un medic si un om deosebit care merita tot respectul.

Dr. Carasava Laura
De Luminita taranciuc pe 20 Mai 2011

Ii vom multumi de cate ori avem ocazia, o iubim pentru tot ce a facut pentru copii nostrii!

Dr. Carasava Laura
De Gabriela pe 27 Aprilie 2011

Cum pot lua legatura cu doamna doctor? Ma poate ajuta cineva?

Dr. Carasava Laura
De Iacobache pe 17 Septembrie 2010

Atunci cand ai un asa doctor dormi linistit. Un suflet mare si un profesionist de mare valoare.

Dr. Carasava Laura
De FELICIA pe 10 Septembrie 2010

Mii de multumiri d-nei dr. Carasava care s-a ocupat de fetita mea de 1 luna si care este de un profesionalism si devotament incredibil. Pact ca nu sunt mai multi doctori ca dansa.

Dr. Carasava Laura
De Stoian Dinu-Theodor pe 21 August 2010

Este un om extraordinar. A salvat-o pe sora mea cand era mica. Avea pneumonie. Un om de nota 10.

Contact Dr. Carasava Laura

Adresa

Calea Dorobantilor, 58, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.sccc-ga.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.