• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Butnariu Angela
8 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Butnariu Angela

Dr. Butnariu Angela medic specialist cardiolog, medic primar pediatru in cadrul Spitalului Clinic de Copii Cluj.

Dr. Butnariu Angela medic specialist cardiolog, medic primar pediatru in cadrul Spitalului Clinic de Copii Cluj.

cardiolog

sectia clinica pediatrie III

Spitalul Clinic de Copii Cluj

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0264.534.848

Opinii utilizatori

Excelent
De Mariusg pe 09 Februarie 2019

Am doar cuvinte de lauda pentru doamna conferențiar Butnariu Angela. Este un medic de excepție. Am fost de mai multe ori la dansa cu fetita mea și de fiecare dată am fost tratați cu respect și profesionalism. O recomand cu încredere

Dezamagita
De Georgi pe 18 Noiembrie 2018

Cu parere de rau ,dar nu pot sa spun nimic bun despre dansa ,si nu am sa vorbesc cum este ca medic,probabil profesional este foarte buna dar ca om lasa de dorit..noi am avut ghinionul sa fim internati la ped.3 si acolo am cunoascut aceasta doamna care trateaza pacientii fara pic de respect.
Chiar acolo am aflat de la o pacienta ca si ea a fost trtata asa,dar neavand alta solutie,fiid ca bebe era foarte bolnav a mers la cabinetul privat unde a dat o anumita suma de bani plus cadouri.Si de aici s-a schimbat dna.doctor intr-un om minunat cu bun simt si iubitoare de copii asa cum spune toata lume.Sanatate ai doamne ajuta la toata lume sa nu ajungem pe mana acestor medici din romania care putini mai au omenie si bun simt.

Dr. Butnariu Angela
De Nicu Hategan pe 22 Aprilie 2016

Scriu aici pentru parintii care cauta un medic pediatru bine pregatit si corect cu pacientii.
Nu are rost sa va descriu cum s-a desfasurat consultatia,(care a durat exact cat a trebuit, fara graba), va spun doar ca acest medic isi cunoaste foarte bine meseria si din punctul meu de vedere e omul potrivit la locul potrivit.
Recomand cu incredere.

Dr. Butnariu Angela
De Cristina pe 09 August 2015

spre deosebire de unele opinii mai putin favorabile spun despre doamna doctor Butnariu ca e un medic de nota 10! am avut o multime de probleme cu baieteii mei, iar la dansa am gasit tratamentul adecvat, am fost tratati cu respect și ne-au explicat de fiecare data cum stau lucrurile. a dat dovada de profesionalism si cunoaste foarte bine meseria pe care o practica. Am avut probleme cu unul dintre baieti in ajunul craciunului si a raspuns la telefon, mi-a dat indicatiile necesare si m-a indrumat spre un tratament adecvat pana a putut vedea copilul. daca in clinica unde profeseaza sunt unele neajunsuri, ca peste tot in spitalele de stat, nu e vina dansei. E un medic super si il recomand cu incredere!

Dr. Butnariu Angela
De Moldovan Ancuta pe 01 Februarie 2014

Sunt foarte dezamagita de felul in care sunt tratati pacientii la cabinetul privat al doctoritei Angela Butnariu, situat pe strada Hateg, in Cluj-Napoca. Pacientilor li se vorbeste de sus, fara niciun pic de amabilitate, cu o atitudine trufasa. Pentru cei de la acel cabinet, mai importanta este mandria decat sanatatea unor copii. Foarte urat si total lipsit de profesionalism.

Dr. Butnariu Angela
De Adina Petrean pe 21 Octombrie 2013

Respect pentru doamna Angela pentru ca mi-a salvat viata. Eu am fost internata la spitalul de urgenta Pediatrie 3. Eu aveam pneumonie. Plamanul stang nu se vedea deloc. Este o doamna foarte buna la suflet. Ii multumesc foarte mult pentru ca mi-a salvat viata. Respect!

Dr. Butnariu Angela - Clinica Pediatrie Nr. 3
De Anda Bordean pe 12 Iulie 2013

Am fost internata cu baietelul meu de 12 luni la clinica pediatrie nr. 3 din Cluj sub supravegherea doamnei Butnariu. Noi suntem stabiliti in New York si am ajuns accidental la clinica aceasta deoarece cel mic s-a imbolnavit cu febra si diaree in timpul vacantei la bunici.

Ce am constatat: doamna Butnariu este foarte amabila cu pacientii, iti acorda timpul necesar si, in general, are un nivel inalt de cunostinte in domeniu.

Clinia este foarte prost dotata, asistentele sunt pe nici unde (habar n-au ce fac, nu pot sa gaseasca venele, l-au intepat pe al meu de 4 ori pana sa ii poata pune branula), iar mizeria este in toi. Camerele arata ca o inchisoare, galagia pe hol este in toi, usile scartie si se trantesc.

As dori sa vad ca o doctorita de calibrul doamnei Butnariu pune la punt personalul medical din jurul dansei. Ar trebui sa concedieze asistentele care nu stiu sa fac si sa angajeze profesioniste in loc. De asemenea, ar trebui sa atentioneze pe alti doctori din acelasi spital sa trateze pacientii asa cum ii trateaza danse. De exemplu, noi am fost internati si vazuti de o doctorita mai tanara Pop Daniela, al carei comportament a fost sub orice critica cu privinta la noi si la copil. Era indiferenta, se purta cu dispret si nu s-a ocupat de copil mai deloc - pe deasupra mi-a spus ca este normal ca el sa fie intepat de nenumarate ori pentru a-i gasi vena - chiar?? Nu stiam ca astfel de medicina se practica in Romania.

In concluzie: am o parere pozitiva la adresa doamnei Butnariu, dar foarte negative la adresa clinicii si a restului de personal medical.

Dr. Butnariu Angela
De Giurgiu raluca pe 21 Septembrie 2010

Sunt cea mai dezamagita persoana. Am fost internata cu copilul la doamna conferentiar Butnariu la clinica de Pediatrie III pe care o conduce si in viata mea nu am mai intalnit asa ceva. Dupa ce copilul a fost supus timp de 4 zile la tratament si a inceput sa isi revina si se simtea bine in salon au fost internati alti 2 copii foarte bolnavi fara sa le pese de faptul ca copilu meu se insanatosise si putea in orice moment ca boala sa recidiveze mai ales ca diagnosticul pus de doamna conferentiar Butnariu a fost de bronsiolita si a specificat clar ca daca mai face inca o data risca sa se imbolnaveasca de astm bronsic. Al doilea lucru care ma ingrozit a fost faptul ca timp de 4 zile cat am fost internata in salon s-a facut o singura data si aia in a 4-a zi curatenie, dar ce curatenie S-a sters cu un mop pe interval, nu s-au dezinfectat obiectele sanitare din salon nici macar o data si nu s-a curatat sub paturi.Exixta o singura toaleta la acel etaj care avea 5 saloane si care Nu a fost dezinfectat niciodata. In mod evident eu impreuna cu copilul am parasit clinica la cerere deoarece in acele conditii nu am putut astepta externarea deoarece nu cred ca mai ieseam vreodata sanatosi de acolo. Feritiva de clinica pe care doamna conferentiar Butnariu o conduce, dar de care nu se ocupa!

Contact Dr. Butnariu Angela

Adresa

Campeni, 2-4, Cluj, Cluj Napoca

Site www.spitcocluj.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.