• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
34 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Buruiana Andrei Mihai

Dr. Buruiana Andrei Mihai medic specialist ORL, asistent universitar in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

Dr. Buruiana Andrei Mihai medic specialist ORL, asistent universitar in cadrul Spitalului Clinic de urgenta pentru copii Marie Curie (Budimex).

ORL

sectia ORL

Spitalul clinic de urgenta pentru copii Marie Curie Budimex

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.460.42.60, 021.460.30.26

Opinii utilizatori

Recomand cu cea mai mare incredere
De Gabriela.Lovin382 pe 08 Decembrie 2018

Un medic de nota 1000,fara pretentii si care isi da tot interesul pentru cei mici, ii multumim lui dumnezeu ca l am gasit. In legatura cu asistentele de pe sectie aceeasi parere!va multumim si va dorim multa sanatate

Un medic de nota 20
De NicoletaAba pe 20 Noiembrie 2018

Tot respectul pt domnul doctor

Un medic care îți dă încredere din primele secunde din conversație
De Mihaela Focșani pe 05 Martie 2018

Mult respect pentru dl doctor. Mi a operat băiețelul de 3,5 ani de polipi nazali. Nu ne a cerut nimic. M am simțit obligată a 2 a zi și l am sunat să i mulțumesc încă o dată și să l felicit pt faptul că e printre puținii Dr din ziua de azi care se mai gândesc și la copiii noștri

Un medic și un om deosebit
De Catalin Savin pe 13 Decembrie 2017

Am fost cu băiețelul nostru la dumnealui pentru o operație de polipi. Nu ne știa dinainte, dar când l-am sunat prima dată (în primă fază nu a răspuns, fiind printre puținii medici care te sună chiar dacă nu cunosc numărul), am vorbit de parcă ne știam de-o viață. A înțeles că e nevoie de o intervenție rapidă, propunându-ne să venim chiar a doua zi de dimineață. Nu am putut noi, așa că ne-a propus o altă variantă, la 3 zile distanță. Am fost, iar anestezia si operația au decurs fff bine (Sebi este alergic). Acum ne simțim excelent! Este un medic disponibil mereu, tot timpul oferindu-ți și o altă variantă, glumeț și foarte apropiat de copii. Plecăciuni!

Sfaturi
De Hera Alexandru pe 19 Iunie 2017

Necesita sa operez fetita de 3ani si 7luni de polipi si observ ca despre Dr.Buruiana Andrei se aud numai lucruri bune. Stiti cum as putea sa iau legatura cu dansul.Multumesc frumos.

Un om extraordinar
De Muscalu Mihaela pe 01 Iunie 2017

Un om deosebit,am fost foarte mulțumită, mi-a operat fetița de polipi , imediat cum sa terminat operația a venit la mine in salon și a vorbit cu mine,mulțumim domnului doctor Buruiană Andrei!

Multumim domnul Doctor
De Florentina Raluca pe 09 Decembrie 2016

Cel mai bun doctor. Sa va dea Dumnezeu sanatate 1000000 de ani. Pentru rabdarea care o aveti fata de parinti si pacienti.
Mi-a facut bine copilul si mi-a umplut viata de fericire . O fericire pe care n-o avusesem de mult.
Un doctor care stie cum sa vorbeasca si cum sa linisteasca parintii oicat de grea ar fi situatia. Un medic de exceptie. Sanatate multa domnul Doctor.

Mutumesc domnule doctor.
De Bibicu Mihai Cristian pe 15 Iulie 2016

” Un spital profesionist , multumim din suflet medicului BURUIANA ANDREI pentru profesionalismul , grija si dragostea de care a dat dovada fata de baietelul nostru Bibicu Mihai Cristian.Sa va dea Dumnezeu sanatate pentru a vindeca cat mai multi copilasi.”

buna ziua
De Burticel pe 29 Aprilie 2016

intradevar un doctor care ne face cinste neamului romanesc ,.mare pacat ca nu avem mai multi ca dansul

Buna seara
De Andreea pe 19 Decembrie 2015

As vrea sa stiu cam cat costa o operație de polipi

Contact Dr. Buruiana Andrei Mihai

Adresa

Constantin Brancoveanu, 20, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.mscurie.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.