• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Bidiga Raluca
11 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
clinica

Dr. Bidiga Raluca

Dr. Bidiga Raluca medic specialist pediatrie la Hyperclinica MedLife Grivita, Bucuresti.

Dr. Bidiga Raluca medic specialist pediatrie la Hyperclinica MedLife Grivita, Bucuresti.

pediatrie;
ultrasonografie generala

pediatrie

Hyperclinica MedLife Grivita

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.9646 / 021.209.4030

Opinii utilizatori

UN MEDIC...
De Vianol tocariuc pe 19 Noiembrie 2017

Nu conteaza vreo recomandare...pt dr Bidiga esti tratat ca..atare!atentie..respect si ascultare si tratament pe loc...cu vindecare!! Respect si viata sanatoasa...si dvs .si noua cei de.acasa!

Dr. Bidiga Raluca - un medic de nota 10+
De Mara I. pe 18 Octombrie 2015

Am ajuns întâmplător la domnia sa acum 7 ani şi este singurul pediatru care ne-a câştigat încrederea deplină. Şi a reconfirmat de fiecare dată.

Dr. Bidiga Raluca
De Oana Iordache pe 08 Noiembrie 2013

Este un medic deosebit. Noi mergem la dansa inca de cand activa in cadrul clinicii Medlife Grivita, am ramas si dupa 5 ani tot clienta dansei si merg cu baiatul acolo. Sunt conditii bune in spitalul de copii din Baneasa, iar doamna dr. nu ne-a dezamagit niciodata. Ma bucur ca exista inca medici care isi fac meseria cu pasiune.

Dr Bidiga - un om exceptional
De Ioana pe 06 Septembrie 2013

Dna Dr. Bidiga poate fi gasita acum la Spitalul de pediatrie Medlife. Este un om deosebit. Am mers de multe ori cu bebe la dansa si este o persoana blanda care stie ce este pediatria si lucrul cu copii. O stimam mult si la dansa vom merge in continuare.

Un medic dedicat
De Adytza pe 24 Februarie 2013

Este inainte de toate un om minunat, mergem la dumneai cu cea mai mare incredere, tin sa precizez ca venim din provincie, dar merita efortul, un medic dedicat, ma inclin!

Un medic foarte bun!
De Iulia Ursan pe 18 Februarie 2012

Intr-adevar si noi suntem multumiti, e un medic foarte bun, ne-a ajutat intotdeauna cand am avut nevoie! Singura problema este ca la spitalul de pediatrie, nu are toata lumea acces, datorita costurilor foarte mari.

Un medic de toata isprava
De Stroe laura pe 22 Decembrie 2011

Oricand am avut nevoie ne-a primit.Probleme s-au rezolvat intotdeauna. Mergem la dansa cu cea mai mare incredere.

Exceptional
De COTRUTA RAMONA pe 29 Noiembrie 2011

Un om de valoare, inainte de a fi un medic exceptional. Cei mai exigenti critici (copiii mei), accepta parerea unui specialist doar la recomandarea Dnei. Dr. Pur si simplu, acest om le-a risipit spaima de doctori, spital, medicamente, interventii medicale. Noi suntem linistiti in preajma Dumneaei. Multa sanatate, totusi! Am dat doar 3* pentru tarife, dat fiind faptul ca este vorba se un spital privat, iar preturile nu sunt accesibile pentru toata lumea.

Dr. Bidiga Raluca
De Matache cristina pe 24 Noiembrie 2011

Doamna dr. Bidiga merita tot respectul din partea oricarui parinte, am incredere mare in tot ceea ce face si zice cand este vorba de copilul meu.

O adevarata profesionista
De Raluca Mandache pe 27 Septembrie 2011

Am ajuns la dna dr. intamplator, facand o programare de urgenta la Medlife pt o analiza iesita prost (facuta tot la ei).
Dna dr mi-a lasat o impresie fff buna... a fost de un profesionalism desavarsit, spunandu-mi franc, ca analiza este facuta prost, si fetita mea nu are cum sa aiba ceea ce iesise (asta dupa ce a consultat-o, si am stat mult de vorba). Am repetat analizele, si asa a fost.
Am mai mers ulterior de cateva ori la dansa (de data asta cerand expres programare la dumneaei), si mi-a placut mult. Este informata, explica in detaliu parintilor toate aspectele, este rabdatoare.
In plus, am sunat-o de vreo 2 ori si mi-a raspuns imediat si a fost f draguta, m-a ajutat cu sfaturi.

Contact Dr. Bidiga Raluca

Adresa

Calea Grivitei, 365, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.