• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Antrasian Alis
6 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
spital de stat

Dr. Antrasian Alis

Sef lucrari Dr. Antrasian Alis de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii dr. Victor Gomoiu.

Sef lucrari Dr. Antrasian Alis de la Spitalul clinic de urgenta pentru copii dr. Victor Gomoiu.

pediatrie

pediatrie

Spitalul clinic de urgenta pentru copii dr. Victor Gomoiu

Opinii utilizatori

Dr.Antrasian Alis
De Medeleanu Ana pe 23 August 2011

Dna dr. este un medic deosebit, extraordinar, foarte bun, iar copilul meu a avut o evolutie foarte buna in urma administrarii tratamentului prescris de dna dr.(pt astm bronsic). S-a comportat exemplar cu noi(a prevazut o criza de astm bronsic inainte cu 7-8 ore de a se produce; am mers la un control si ne-a internat in spital. Cateva ore mai tarziu a avut loc criza, care a fost foarte grava) singura noastra problema majora este ca dansa, s-a mutat de la spitalul Victor Gomoiu la clinica Medlife (clinica de langa biserica Herastrau) care este si foarte departe de casa noastra si are tarife pe care noi nu ni le putem permite ( ma voi interesa daca putem ajunge la dansa cu trimitere de la medicul de familie). Ma gandesc cu teama la faptul ca nu voi mai gasi un doctor la fel de bun profesionist (intr-un spital de stat), un medic care sa consulte un pacient cu foarte mare interes si care sa nu astepte nimic material sau financiar in schimb, asa cum fac altii. Am mai mers la o consultatie cu copilul la Victor Gomoiu, la un alt medic, dar sincera sa fiu mi-a lasat un gust amar, n-am sa mai revin pt o alta tot la acel medic; s-a vazut ca l-a consultat doar pt ca il obliga statutul, nu pt ca era interesat de boala copilului. Mi-a spus sa intrerup tratamentul, care era prescris de medicul Antrasian, daca copilul se simnte bine. Nici macar o spirometrie nu a recomandat, in ideea in care nu cunostea evolutia bolii copilului meu. Pt dna dr. Antrasian Alis, toate cele bune si multa sanatate! Multumim pt grija pe care ne-ati acordat-o! Medeleanu Ana si Alexandru!

Cel mai bun medic
De Boca elena pe 28 Iulie 2011

Dr. Antrasian este cel mai bun medic pe care l-am antalnit mi-a pus copilul pe picioare de foarte multe ori fiind diagnosticat cu astm bronsic. Este un om cu suflet mare si cu multa dragoste fata de copii, imi pare nespus de rau ca nu o mai putem gasi la spitalul Victor Gomoiu. Daca stiti unde o pot gasi va rog lasati-mi un com.

Un personaj lenes, rau intentionat...
De Seinfeld pe 29 Iunie 2011

E un medic de moda veche, care practica medicina anilor '70. Nu poate sustine un dialog cu parintii micutilor pacienti. Poate mai pune mina si pe o carte...altfel, paraziteaza spitalul Medlife...o surpriza neplacuta in sistemul privat medical, care pare ca mai nou incurajeaza fosilele...

Dr. Antrasian Alis
De Madalina H. pe 01 Martie 2011

Doamna doctor Antrasian este in primul rand un om minunat cu o mare dragoste pentru copii,un doctor care emana o caldura sufleteasca si un optimism extraordinar. (baietelul meu s-a atasat imediat de dansa). As vrea ca in spitalele noastre sa fie mai multi medici ca dansa.
Am ajuns la spital cu baietelul avand febra 40, dansa s-a comportat extraordinar, a facut tot ceea ce era necesar sa-i scada febra, a mers impreuna cu noi la orl si pe langa toate astea m-a mai imbarbatat si pe mine (eram deja daramata de situatie). Drept urmare am numai cuvinte de lauda pentru dansa, din partea mea mii de multumiri si ma rog la D-zeu sa-i dea sanatate pentru a ne putea ajuta ingerasii in continuare.

Dr. Antrasian Alis
De Andreea M. pe 06 Aprilie 2010

Va multumim ca existati si va suntem adanc recunoscatori pentru ceea ce ati facut pentru copilasul nostru si mai ales pentru ca ati facut-o total dezinteresat, dintr-o reala dragoste pentru copii si pentru meseria pe care v-ati ales-o.

Dr. Antrasian Alis
De Monica pe 06 Aprilie 2010

Multumiri pentru bunatatea de care da dovada zilnic, aprecieri pentru profesionalism si umanitate.

Contact Dr. Antrasian Alis

Adresa

Bulevardul Basarabiei, 21, Bucuresti, Sectorul 2

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.