• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Andriescu Mircea
13 opinii
Medic:
Pediatru
Institutie:
centru medical

Dr. Andriescu Mircea

Dr. Andriescu Mircea medic specialist chirurgie pediatrica in cadrul Centrului Medical Unirea Kids.

Dr. Andriescu Mircea medic specialist chirurgie pediatrica in cadrul Centrului Medical Unirea Kids.

chirurgie pediatrica

pediatrie

Centrul Medical Unirea Kids

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.203.15.73/ 021.203.15.74 / 021.203.15.75 / 021.9268

Opinii utilizatori

Un suflet de aur
De Iorgu andrei pe 05 Februarie 2018

Pe aceasta cale ii multumim domnului Doctor pentru modul deosebit de rar ,plin de suflet si profesionalism cum am fost tratati .Nu reusesc in cuvinte sa exprim implicarea plina de suflet si dragoste pentru copii ! Multa sanatate va dorim ! Andrei Iorgu .

Cel mai bun dintre cei mai buni
De Salimi pe 18 Noiembrie 2017

Este cel mai bun chirurg pe pediatrie.Sa-i dea Dumnezeu sănătate!!Noi i-am facut circumcizie celui mic când avea 7 luni si dl doctor este la superlativ!!!!!Clar cel mai bun dintre cei mai buni!!!

Un profesionist desăvârșit și un om de o calitate umană excepțională
De Virgil Tafo pe 14 August 2017

Un medic extraordinar de bun, un profesionist desăvârșit, în adevăratul sens al cuvântului, cum puțini mai găsești în zilele noastre și în spitalele de stat! Un om cald și dedicat, de o calitate umană excepțională și care se implică sufletește în totalitate în actul medical!

un om de nota 10
De Georgescu claudia pe 10 Noiembrie 2016

Este un profesionist desavarsit. Atent cu copilul, cu parintii.. nu am cuvinte sa ii multumesc. Apelati cu incredere si ascultati sfaturile!

grand merci
De ANEA pe 19 Decembrie 2015

baietelul meu a fost diagnosticat cu testicol necoborit, si necesita operatie. noua ne era frica, are 5 luni, dar multumesc mult doctorului Andriescu pentru profesionalism si bunavointa. este un om exceptional.

Un om de exceptie, rar intalnesti asa ceva, vb de un om cu care am lucrat
De Adina popescu pe 11 Decembrie 2013

Regret ca nu vom mai colabora! Asa om, multumesc ca ati fost un colaborator rar intalnit! Multumesc ca am asa o ocazia sa va intalnesc si sa lucram impreuna! Ramaneti omul care cred ca sunteti! Nu pot decat sa va felicit si sa regret ca am intrerupt colaborarea! Mult bine si succes in continuare, sunt sigura ca veti reusi mai departe! M-ati ajutat cand am dat de greu si eu nu uit, sa zicem o calitate a mea! Va multumesc inca o data pentru ce fel de om va consider! Felicitari si numai bine! Nu stiu cum altfel sa imi iau la revedere si sa accept ideea ca pentru mine nu ati fost dl doctor, ci un om! Imi pare extrem de rau ca asa a trebuit sa se intample, dar, pana la urma, eu sunt cea importanta pentru mine si familie! Doar atat, ma bucur tare mult ca v-am cunoscut, ca in afara mea si pe langa mine, exista oameni adevarati!

Multumiri
De Catinca Vladimir pe 08 Noiembrie 2013

Multumim d-lui doctor, l-a rezolvat pe baitelul meu care avea hidrocel, imi era teama de o trauma si pentru mine si pentru el, dar am scapat cu bine.

Dr. Andriescu Mircea
De Popa Florentina pe 21 Septembrie 2012

Baiatul meu de 7 ani a fost operat de domnul dr. Andriescu - hidrocel comunicant. Am fost foarte multumita de modul cum s-a comportat cu noi! Un om de milioane! Mergeti cu incredere la dumnealui ca totul va fi bine!

Un om de exceptie ca om si ca medic. Un profesionist
De Decu carmen pe 15 Martie 2012

Am fost la dr. Mircea Andriescu cu baietelul hipospadias peno scrotal operat de 3 ori. Este o peroana foarte calma care explica detaliat si un profesionist. Mii de multumiri, Mario Decu.

Dr.Andriescu Mircea-Chirurgie pediatrica
De Corduneanu M pe 22 Decembrie 2011

Am fost si eu cu baietelul cu hipospadias la dl doctor si am fost multumita cum ne-a tratat, a venit si sambata si duminica la spital sa se intereseze de noi.

Contact Dr. Andriescu Mircea

Adresa

Calea Dorobanti, 240, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.cmukids.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.