• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
14 opinii
Localitate:
Galati
Maternitate:
de stat

Spitalul de Obstretrica Ginecologie Buna Vestire Galati

Spitalul de Obstetrica Ginecologie Buna Vestire este situat in orasul Galati, functioneaza in regim pavilionar cu o structura de 145 de paturi.

Spitalul de Obstetrica - Ginecologie Buna Vestire din Galati este una dintre cele mai vechi unitati sanitare din tara, fiind in acelasi timp cea mai veche maternitate din judet.

Spital...

Spitalul de Obstetrica Ginecologie Buna Vestire este situat in orasul Galati, functioneaza in regim pavilionar cu o structura de 145 de paturi.

Spitalul de Obstetrica - Ginecologie Buna Vestire din Galati este una dintre cele mai vechi unitati sanitare din tara, fiind in acelasi timp cea mai veche maternitate din judet.

Spital certificat ca Prieten al Copilului. Indeplineste Criteriile Globare ale celor "10 pasi pentru o alaptare de succes"

asistenta medicala permanenta

obstetrica - ginecologie I
obstetrica - ginecologie II
compartiment A.T.I.
neonatologie

instalatie sterilizare tip ISM
vaporizator pentru aparat anestezie
instalatie pentru producerea apei sterile prin microfiltrare cu 2 posturi
capnograf
termostat
autoclav orizontal
cardiotocograf
injectomat
analizator biochimie
microscop binocular

cuagulometru
aspirator chirurgical Vacuson 40E
electrocauter
lampa operatie Toplite G7060
ecograf SA 8000 SE
histeroscop
aparat radiologie mobil pentru nou-nascuti
pompa electrica de muls
incubator
paturi nou-nascuti cu incalzire
lampa fototerapie mobila
unitate de resuscitare neo-natala

incubator nou-nascuti cu servocontrol
masa radianta pentru resuscitare
lampa de panfototerapie
pompe de perfuzie pentru nou-nascuti
ecograf
ecograf portabil color Dopler
pulsoximetru standard
sistem ventilatie cu pres.poz.continua
cardiograf pentru nivel II si I
aparat de anestezie pentru adulti
pat terapie intensiva cezariana
echipament pentru sterilizare

sterilizator cu aer cald
aparat de nebulizare pentru dezinsectie
aspirator intrauterin
statie de dezinfectie
laringoscop cu lame
balon de resuscitare cu masti
cort de oxigen (Ideal Products)
detector Dopler fetal mobil

histerosalpingografie
anemie secundara - din trimestrul 2 de sarcina
hipertensiune arteriala HTA (preexistenta sau indusa)
beanta cervicoistmica
fals travaliu - inainte de sapt. 36 si dupa sapt. 36
placenta jos inserata fara hemoragie sau cu hemoragie redusa
suferinta fetala cronica
intarziere la cresterea intrauterina a fatului
boala varicoasa a mamei
avort incomplet necomplicat
avort in curs necomplicat
uter fibromatos sangerand, sarcina trim. 1 disgravidie emetizanta forma usoara
sarcina trim.1 anemie usoara si moderata
uter fibromatos nesangerand cu polipi endo sau exocervicali
sterilitate de cuplu - IUT
metroragie in climax
granulom de fir la cicatricea vaginala si / sau abdominala
cervicita

histeroscop

da

da

pentru a afla mai multe informatii pacientii pot suna la urmatorul nr de telefon 0236.413.131 - informatii tarife - interior 146, internari obstetrica - interior 116, internari ginecologie - interior 107

Opinii utilizatori

Bataie de joc!!!!!!!
De Nicoleta pe 16 Mai 2018

Nu locuiesc in Romania si ma bucur, aşa ceva nu am văzut... Sora mea este de 3 zile si 3 nopti cu dureri de nastere si nimeni nu o baga in seamă, o lasa sa se chinuie! Daca ii bagi bani in buzunar se uită la tine,apoi schimba tura si nmk,este la 7 cm de aproape 24 h si nimeni nu o ajută, inca nu ia rupt nici apa,se comportă cu mamicile ca si cu niste animale, mai rău... Doar in Romania se întâmplă aşa nu mai exista umanitate ,toti sunt dupa bani....sa va fie rusine!plus ca sora mea este peste termen si este si primul copil! Dragi mamici care vedeti acest mesaj, mai bine faceti un sacrificiu in plus si naşteţi intr'o clinica privata la stat etotull pe şpagă altfel nu esti nmk

Nota 10+
De Lucia pe 13 Martie 2018

Spitalul este super și la fel și personalul,într-adevăr nu contează ce condiție ai,dacă ești bogata sau nu,pt tot personalul este mai importantă nașterea în sine sa decurgă bine și natural dacă se poate și acolo unde se poate,eu am 5 nașteri,toate la acest spital naturale și la nici o naștere nu m-am lăsat nimeni de izbeliste ba dimpotrivă au avut numai cuvinte de încurajare,și acum că sunt însărcinată cu al șaselea copil tot acolo voi merge. Nota 10+.

A fost o experienta frumoasa!!!
De Fosta pacienta pe 27 Iulie 2017

Nu am fost conditionata de nimeni pentru actul medical. Am dat daca am vrut. Nicio colega de salon nu s a plans ca nu i s a acordat atentie daca nu a dat spaga.Nu a trebuit sa cumpar niciun medicament si mancarea a fost f buna.Am nascut in 2014, de la ecograf a vazut unul dintre dr. Ca am un copil mare si a recomandat cezariana. Asa a si fost bebe avea 4200g.Recomand Maternitatea Buna Vestire!

sp.buna vestire
De Marlena pe 12 Octombrie 2016

citesc si ma minunez!!citesc acele comentarii care incrimineaza doctorii si conditiile din maternitate!doamne parca vorbiti din filme horror!nu este asa cum spuneti..eu am facut stagiile clinice 8 luni la maternitate si nimic din ce spuneti nu este adevarat..acolo nimeni nu este conditionat de bani.nimeni nu face diferenta intre cei care dau si cei care nu dau,nimeni nu trateaza pe nimeni urat ca nu are sau ca este saraca!da..se pune accent pe nasterea naturala pt ca femeile s_au obisnuit sa ceara cezariana chiar daca nu este nevoie!daca totul decurge normal,e normal sa lasi treburile sa decurga de la sine nu sa grabim lucrurile...acolo nu exista tarife...acolo se da daca vrei,daca poti,daca ai si cat ai!nu apar pe nimeni,dar asa este..ce vreti sa se faca cezariene pe banda rulanta ca la sp.judetean unde fac asta pt bani?maternitaea buna vestire este un spital curat,cu personal profesionist incepand de la medici,asistente,moase,conditii bune si esti tratat cum se cuvine..indiferent ca esti alb,negru,sarac sau bogat

foarte multumita
De Lucica pe 15 Septembrie 2016

acum 10 ani .....10 august 1006 am nascut din pacate prematur o fetita de 650 gr,datorita doamnei doctor Cristina Maria Sandu fetita mea e sanatoasa e o fetita extraordinara .....o recomand cu toata increderea si ii multumesc in fiecare zi

opinii dna doctor trus
De Violeta panait pe 08 Martie 2015

Imi pare bine sa vad din postarea de pe 2015 ca lucrurile macar Incep sa se schimbe sau poate pers respectiva a avut norocul de care noi nu am avut parte..anul trecut pe vremea acesta imi faceam testul de sarcina care ne-a facut cei mai fericiti viitori parinti pe mine si sotul meu..a fost prima sarcina urmarita din primele sapt si pana la 40 de sapt si 3 zile cu dna doctor trus..nu pot zice ca nu si-a dat Interesul pentru ca as minti dar in momentul in care trebuia sa ne demonstreze ca nu am gresit punandu-ne viata atat eu cat si bebelusul meu In mainile dansei am primit cea mai crunta lovitura...la maternitatea buna vestire se Insista fff mult pe nasterea naturala si desi nu eram foarte convinsa fiind prima sarcina I-am zis dnei doctor ca as dori totusi sa ia in considerare si cezariana...raspunsul :vom vedea...consecintele la 40 de sapt eram in spital dar cum travaliul nu se declansa iar dansii nu mi l-au indus dna doctor dupa consultatie+ecograf in care mi se zice ca placenta e ok ma trimite acasa...rezultatul:m-am intors In 24 de ore la 40 de sapt si 3 zile cu bebelusul mort in burtica...rezultatul necropsiei-placenta nu mai era buna iar el a platit cu viata ca dna doctor "nu si-a dat" seama cum I-a spus sotului meu dupa catrebuia scos mai devreme...dna doctor este o pers ce ne-a marcat viata pentru totdeauna pentru ca nu a stiut pe ultima suta de metri pentru noi sa isi faca meseria si sa Interpreteze ecografia...ne-a luat cel mai de pret dar pe care il primisem si sper ca imaginea fiului meu sa fie una pe care sa nu o poata uita vreodata...povestesc asta pentru ca e crunt ce ni s-a Intamplat si nu vreau ca alti bebelusi sa plateasca ca Ingerasul nostru cu viata

Foarte multumiti
De Dana pe 21 Ianuarie 2015

Ciudat sau nu, poate nu ma asteptam, dar asta am fost, am nimerit pe garda doamnei doctor Trus. Ce pot sa spun, sa-i dea Dumnezeu sanatate... am avut complicatii... stiam ca o sa fie, dar suntem super sanatosi amandoi acum, lucrul cel mai important, cred eu.
Doamna doctor, un Dumnezeu de doctor. Cine a trecut prin asta stie...
Multumesc!

Dr. Trus Ana Maria
De Iulia pe 11 Iunie 2013

Am fost recent pentru o consultatie la doamna doctor. Mi-a pus multe intrebari si a raspuns cu rabdare intrebarilor mele. Sunt mulÈ?umita de felul in care m-a consultat.

Cu incredere?
De Mihaela pe 03 Iunie 2012

Cam cate te-a costat increderea asta? Pentru ca eu una nu as sfatui pe nimeni sa mearga acolo.

In niciun caz nu se poate numi "prieten al copilului"
De Mihaela pe 03 Iunie 2012

Eu am nascut la aceasta maternitate, aproape mi-au omorat copilul si pe mine la fel! Cu mila Domnului am supravietuit, dar am trecut prin foarte multe necazuri. Am avut o sarcina normala, am nascut la termen, cand m.am internat le-am precizat "doamnelor" asistente ca bebele are cordonul in jurul gatului si mi s-a aruncat o afirmatie de genul "esti doctor cumva"? Si uite asa am ajuns in sala de nasteri unde m-am chinuit mai bine de 24 de ore fara dilatatie, fara ajutor din partea personalului si cu un copil de 4 kg 100 de grame, fiind si prima nastere ma incadram in toate criteriile pentru cezariana, ceea ce nu mi s-a facut pentru ca, in durerile pe care le aveam nici domnul medic de garda Soloviev sau ceva de genul, nu a fost multumit de suma primita. Si uite asa am nascut cu mila unei moase ( sa ii dea Dumnezeu sanatate) care de mila mi-a pus o perfuzie si imediat m-am dilatat si am putut naste, foarte greu, dar pana la urma am nascut. A binevoit si "domnul" medic care era de garda sa vina cand a fost sunat deoarece au fost complicatii si nu a facut altceva decat sa ii provoace fiului meu un hematom la cap, fractura la umarul stang si pareza pe partea stanga. Cam astea sunt conditiile de la spitalul Buna vestire Galati. Ca sa nu mai spun cum in salonul copiilor se plange pe rupte si "doamnele" asistente dau sonorul televizorului mai tare ca sa nu fie intrerupte de la cine stie ce emisiune, asta in cazul in care vreo mama nu le cheama sa le introduca subtil ceva in buzunar pentru ai schimba copilul sau pentru a fii sigura ca ii se da copilului de mancare cum trebuie si nu pe fuga. Tot ce conteaza este ca, puiul meu este bine, sanatos si sper ca toate mamele sa aiba norocul meu si sa treaca cu bine peste problemele provocate de cadrele medicale cu buna stiinta!

Contact Spitalul de Obstretrica Ginecologie Buna Vestire Galati

Adresa

Nicolae Alexandrescu, 99, Galati, Galati

Site maternitategl.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.