• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
19 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Maternitate:
privata

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie REGINA MARIA

Spitalul de Obstetrica si ginecologie Bucuresti, parte a Rețelei private de sãnãtate REGINA MARIA a fost inaugurat pe 3 decembrie 2008.

Structura spitalului este urmatoarea 2 sali de nastere - dintre care una cu nastere in apa, iar cealalta dotata cu sistemul Multi-Track pentru nasterea in pozitie sezanda....

Spitalul de Obstetrica si ginecologie Bucuresti, parte a Rețelei private de sãnãtate REGINA MARIA a fost inaugurat pe 3 decembrie 2008.

Structura spitalului este urmatoarea 2 sali de nastere - dintre care una cu nastere in apa, iar cealalta dotata cu sistemul Multi-Track pentru nasterea in pozitie sezanda.

Neontologie - cu posibilitatea de supraveghere intensiva a nou-nascutului, pe perioade mai lungi sau mai scurte, imediat dupa nastere. Exista posibilitati tehnice si logistice de infrastructura cat si competenta profesionala din partea personalului medical si mediu, chiar si pentru terapie intensiva neonatala - cu sustinere mecanica respiratorie chiar si a nou-nascutilor de sub 34 de saptamani.

Serviciul de anestezie - cele mai moderne metode de anestezie sunt disponibile in cadrul spitalului.Este vorba despre metode clasice si metode alternative.

Sala de nastere este dotata cu cele mai moderne aparate de interventie chirurgicala. 2 sali de interventie chirurgicala - utilate cu aparatura si tehnologie compatibile cu orice spital din Europa.

22 de rezerve - cu facilitatea de rooming, unele dintre ele avand posibilitatea acomodarii insotitorului.

Unitate de urmarire si supraveghere postoperatorie - cu posibilitate de urmarire continua a parametrilor vitali concomitent pentru 4 paciente. Posibilitatile de supraveghere 24/24 cu anestezist permanent si cu personal mediu prezent langa bolnav.

Camera de garda pentru urgente.

program Garda non - stop

obstetrica - ginecologie;
neontologie;
ATI;

2 sali de nastere dintre care una cu nastere in apa, iar cealalta dotata cu sistemul Multi-Track pentru nasterea in pozitie sezanda;
sala de nastere este dotata cu cele mai moderne aparate de interventie chirurgicala;
2 sali de interventie chirurgicala utilate cu aparatura si tehnologie compatibile cu orice spital din Europa;
22 de rezerve cu facilitatea de rooming-in, unele dintre ele avand posibilitatea acomodarii insotitorului
unitate de urmarire si supraveghere postoperatorie
cu posibilitate de urmarire continua a parametrilor vitali concomitent pentru 4 pacientePosibilitatile de supraveghere 24/24 cu anestezist permanent si cu personal mediu prezent langa bolnav;
serviciul de anestezie neonatologie cu posibilitatea de supraveghere intensiva a nou-nascutului, pe perioade mai lungi sau mai scurte, imediat dupa nastere;
sala de gimnastica prenatala;
folosita si pentru cursurile de pregatire a nasteriicamera de garda pentru urgente

nastere naturala;
nastere instrumentala (forceps, vacuum);
nastere prin operatie cezariana;
nastere in apaspitalizare in timpul sarcinii pentru diagnostic sau/si terapie in cazuri de patologie asociata sarcinii;
operatii specifice in sfera genitala, clasice, pe cale vaginala sau abdominala (histerectomii, tumori pelvine, fibroame, chiuretaje biopsice, conizatii) operatii minimal invazive histeroscopice sau/si laparoscopice (miomectomie, chisturi ovariene, patologia trompei uterine, histerectomie subtotala )diagnosticul si tratamentul chirurgical al infertilitatiiuroginecologia (incontinenta de urina - TVT, TOT, Burch; prolaps genital - mese perete vaginal anterior, perete vaginal posterior, colposuspensii pe cale vaginala, abdominala si laparoscopice )oncologie (cancer ovarian, cancer de col uterin, cancer de corp uterin)chirurgia sanului (operatii de conservare a sanului, eventual de reconstructie in cazuri de cancer de san, operatii limitate - tumorectomii in cazul tumorilor benigne, punctii biopsice pentru clarificarea histologica preoperatorie a diagnosticului);

Gasesti lista actualizata a medicilor oricand folosind link-ul de mai jos
http://www.reginamaria.ro/ro/maternitate/medici?clinica=maternitate

da

22 de rezerve - cu facilitatea de rooming, unele dintre ele avand posibilitatea acomodarii insotitorului

pentru detalii si informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.304.04.04

pachet nastere naturala - 7.500 RON
pachet nastere cezariana - 9.700 RON
pachet nastere in apa - 9.700 RON

in functie de echipa medicala care asista nasterea, pretul poate suporta modificari;

Opinii utilizatori

Curata sarlatanie cu ofertele de la expo baby!
De Daria pe 25 Septembrie 2014

Am vrut sa nasc la regina maria si sa profit de oferta lor de la expo baby, caci asa frumos au postat pe facebook: nasterea incepand cu 1800 lei.

Cand am ajuns astazi la standul lor, surpriza! Pt dr mea, Gina Stoica, care este si medicul lor angajat, deci ar trebui sa aiba cel mai mic pret, intr-adevar 1800 lei, la care SE ADAUGA si recolarea celule stem ( 2000 lei), un set de analize de aproape 3000 lei daca este cezariana. Adica sarlatanie curata!

Sunt campioni la comunicari si intr-adevar am vizitat si maternitatea, care arata frumos, luxos, dar stiu de la mai multe cunostinte ca sunt 0 la multe servicii, ca daca ai nevoie de analize de laborator noaptea, nu pot face, adica f mult bla bla.

Eu personal voi alege spitalul in care nasc dupa performante si dotari, nu dupa minciunile pe care is le posteaza pe facebook!

Spitalul de Obstetrica si Ginecologie REGINA MARIA
De Ina pe 13 Februarie 2014

Frumoase mesaje! Pacat ca nu toate femeile din Romania nu beneficiaza de asemenea conditii. Ca sa ajungi acolo trebuie sa ai bani, dar din salariile din ziua da azi, Din pacate nu ne putem permite luxul acesta. In concluzie, frumos spital, conditii la standarde inalte, dar nu sunt decat pentru oamenii cu bani, nu pentru oamenii de rand.

Un alt fel de spital
De Denisa pe 01 Martie 2013

Am nascut in ianuarie 2011 in aceasta maternitate, va pot spune ca din momentul in care am fost trecuta pe sala de nasteri (6 dimineata) pana in momentul nasterii (17:02) am avut permanent moasa langa mine, nu am fost lasata singura deloc si cat timp aceasta a fost la baie a chemat o asistenta sa ma supravegheze in locul ei. In momentul nasterii am avut langa mine: medicul ginecolog, medicul anestezist, medic neonatolog, moasa si fiecare medic insotit de una / doua asistente. Tot personalul te intampina cu zambetul pe buze indiferent de ora la care ii chemi. Aceasta maternitate te face sa te simti in siguranta. Mi-as dorii ca toate femeile sa beneficieze in orice maternitate din tara de serviciile oferite de Regina Maria.
Ps. nu am dat nicio "atentie" in aceasta maternitate.

excelenta
De Ana dinu pe 10 Noiembrie 2012

servicii la un inalt nivel professional si uman de excelenta

Spitalul Regina Maria
De Hhhh pe 20 Martie 2011

Am nascut acolo al doilea copil si totul a fost la superlativ!

Spitalul Regina Maria
De Gkgkg pe 16 Noiembrie 2010

Super.

Spitalul Regina Maria
De Mija pe 29 Octombrie 2010

Locul unde nasti in siguranta, locul unde puiul tau este ingrijit cu respect, atentie, profesionalism si bonus chiar cu dragoste.

Spitalul Regina Maria
De Antonutu pe 29 Octombrie 2010

Nu am crezut niciodata ca o nastere poate fi o experienta de vis. Echipa de acolo m-a ajutat sa trec usor peste toate durerile nasterii. Nu imi aduc aminte decat de bucuria simtita ca am reusit sa aduc pe lume al doilea micut al meu. Le multumesc din suflet.

Spitalul Regina Maria
De Laura pe 29 Octombrie 2010

M-am hotarat in ultima clipa sa nasc acolo si nu regret alegerea facuta.
Desi am nascut prin cezariana ( a doua la mine), imi mai doresc din tot sufletul al 3-lea copil. Personalul foarte atent, bine pregatit. Stii de la inceput cat te costa si nu ai surpriza la final unei note de plata mult mai mare. Bebelusului i-a fost foarte bine si asta datorita startului. Am plecat acasa stiind sa il alaptez si asta datorita personalului de la neonatologie.

Spitalul Regina Maria
De Evelina pe 03 Iunie 2010

In mare parte am fost multumita de serviciile spitalului Regina Maria, dar sunt si multe lucruri care trebuie puse la punct.

Contact Spitalul de Obstetrica si Ginecologie REGINA MARIA

Adresa

Brodina , 3 , Bucuresti, Sectorul 1

Reper La 50m de Policlinica si centrul de imagistica Baneasa
Site www.reginamaria.ro/ro/maternitate/despre-noi/prezentare-maternitate-regina-maria
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.