• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
7 opinii
Localitate:
Targu Carbunesti
Maternitate:
de stat

Spitalul Targu Carbunesti

Spitalul Targu Carbunesti are un numar total de 250 paturi. Spitalul Targu Carbunesti doresta sa devina in un spital modern si cat mai aproape de exigentele secolului XXI.

Spitalul Targu Carbunesti are un numar total de 250 paturi. Spitalul Targu Carbunesti doresta sa devina in un spital modern si cat mai aproape de exigentele secolului XXI.

asistenta medicala permanenta

sectia obstretica ginecologie
compartiment neonatologie
compartiment A.T.I.

sectia obstretica ginecologie cu un numar de 35 de paturi structurata astfel
obstretica-ginecologie - 25 de paturi
compartiment neonatologie - 10 paturi
trusa laparoscopie
videogastrocolonscop
videocolposcop
histeroscop
aparat de radiologie performanta
audiometru
ecograf 3d
tester efort
monitoare functii vitale

Dobran Aurelian medic primar - sef sectie
Pirvu Manuela medic specialist
Utupanu Dana medic specialist
Tanase Catalin medic specialist
Antoci Dumitru medic specialist
Danaiata C-tin Alin medic specialist
Grecu Tatiana medic specialist

da

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0253.378.165 / 0253.378.385

Opinii utilizatori

Super tare sectia Ginecologie
De Fifi pe 13 Februarie 2014

Pt Spitalul Tg-Carbunesti, medici ginecologi, personalul medical, nu pot sa afirm doar: ca au toata stima si respectul meu, nu exista comparatiei intre Tg-Jiu si Tg-Carbunesti. Medici tineri bine pregatiti care isi mai fac si treaba spre deosebire de cei din Tg-Jiu.

M-a uimit!
De Cerasela pe 25 Octombrie 2013

Intr-un orasel precum Targu Carbunesti sa existe un asemenea spital, nu-ti vine a crede! Dotat, curat, dispune de aparatura si tehniva moderna! Personalul este foarte bine pregatit si atent cu pacienti! Multi doctori tineri, dornici sa-si faca treaba! Felicitari d-le Director!

Foarte bun
De Anna maria pe 26 Septembrie 2013

Eu nu sunt multumita, ci sunt foarte multumita. Doctorii sunt profesionisti si foarte prietenosi se atasaza usor de pacienti la fel si asistentele. Am doar cuvinte de lauda.

Spitalul Targu Carbunesti
De Stanciu simona pe 10 Noiembrie 2011

La aceasta unitate spitaliceasca sunt conditii foarte bune de tratament, personalul sanitar da dovada de respect si bun simt si tot ce e mai bun, curatenie este, dotare cu aparatura de ultima generatie este, iar medicii si asistentele dau dovada de mult profesionalism si pun suflet in ceea ce fac.

Operatii laparoscopice de ginecologie la Carbunesti
De Elena Grigoriu pe 08 August 2011

Un spital in dezvoltare care inregistreaza din ce in ce mai multe reusite medicale. Acum cateva zile o ruda mai indepartata s-a operat aici de chist de ovar pe cale laparoscopica, la sectia de chirurgie generala, nu la ginecologie. Asta chiar ca e o minune! Operatii laparoscopice ginecologice la Carbunesti. Bravo medicilor chirurgi de aici.

Spitalul Targu Carbunesti
De Mircea pe 14 Aprilie 2010

Dotari sunt nimic de zis dar medici, mori linistit, spaga merge ca la carte si prostia la fel. Imi pare rau ca trebuie sa spun asta, dar ca la spitalul asta sa nu se tina cont ca lucrezi de zeci de ani acolo si cand esti la ananghie sa te ajute. Asistente lipsite de profesionalism.

Spitalul Targu Carbunesti
De Nnn pe 09 Octombrie 2009

Acest spital e minunat, atat din punct de vedere al dotarii, al personalului care lucreaza acolo, al tratamentului, al igienei, totul se poate trece la superlativ.

Contact Spitalul Targu Carbunesti

Adresa

Eroilor, 5, Gorj, Targu Carbunesti

Site www.spitalcarbunesti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.