• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
5 opinii
Localitate:
Orastie
Maternitate:
de stat

Spitalul Municipal Orastie

Spitalul Municipal Orastie ofera servicii medicale de calitate pacientilor sai.

Spitalul Municipal Orastie ofera servicii medicale de calitate pacientilor sai.

asistenta medicala permanenta

compartiment obstetrica - ginecologie cu un numar de 17 paturi
compartiment neonatologie cu un numar de 5 paturi

dr. Pretorian Marinela
dr. Socol Luminita
dr. Neamtu Sergiu

da

Opinii utilizatori

Personal total neprofesionist
De Andrew pe 18 Septembrie 2012

Igiena care este precara, in spital se fumeaza pe holuri si in saloane chiar! Cel mai grav insa, este lipsa de pregatire a asistentelor de la pediatrie (probabil niste chelnerite) care traumatizeaza copiii de cateva luni aplicand incorect branule, niste neadaptate la munca de personal medical! Mai grav chiar, medici care nu sunt in stare sa puna un diagnostic, desi simptomele sunt clare, administrand medicamente fara a sti vreo analiza, asa dupa ureche si total eronat, pana si Google are solutii mai bune la cautarea simptomelor, vorba aceea "ca la romani", "te omoara cu zile".

Spitalul Municipal Orastie
De Paula pe 05 Septembrie 2010

Este pacat ca am ajuns sa fim la ordinele rromilor ei taie si spanzura prin spitale, iar noi ceilalti preferam sa ne tratam acasa indiferent in ce sectie te duci e plin de ei, cum vine frigul se umple saloanele si duhneste a tutun si nespalare. Personalul este de calitate, dar insuficient ma mir ca nu au fost si aici cazuri cum se arata pe la alte spitale.

Spitalul Municipal Orastie
De Irina pe 24 Iunie 2010

Si tu Mia si tu Nelu sunteti ca niste copii, crezand ca daca va sesizati de ceva se si rezolva. Vad ca ati scris in ianuarie faptul ca la spitalul Orastie se tin pensionari pe posturi si tineri stau pe tusa, neavind loc de munca. Ei a trecut o jumatate de an de atunci si am inteles ca lucrurile stau tot asa. Chiar daca criza s-a adancit, spitalul din Orastie nu poate sa incadreze si sa plateasca tineri in schimb isi permite sa pastreze pensionari Asta da dreptate.

Spitalul Municipal Orastie
De Mia pe 14 Ianuarie 2010

Da Nelu ai dreptate din intamplare am citit sesizarea ta si cred ca si cei de la Directie din Deva ar trebui sa stie. Poate ca in felul acesta se vor sesiza si cei care trebuie.

Spitalul Municipal Orastie
De NELU pe 14 Ianuarie 2010

Reamintesc faptul ca in conditiile de azi cind tinerii nu au locuri de munca ,spitalul municipal Orastie isi permite sa tina pensionari pe posturi in loc sa organizeze concurs pentru tineri .E un lucru real si se poate verifica poate se sesizeaza totusi cineva

Contact Spitalul Municipal Orastie

Adresa

Pricazului , 16 , Hunedoara, Orastie

Site www.spitmunor.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.