• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
8 opinii
Localitate:
Reghin
Maternitate:
de stat

Spitalul Municipal Dr Eugen Nicoara Reghin

Spitalul Municipal Dr Eugen Nicoara Reghin este un spital general, care asigura spitalizare continua, prin cele 6 sectii si 5 compartimente si asigura consultatii de specialitate prin ambulatoriul de specialitate al spitalului.

Spitalul Municipal Dr Eugen Nicoara Reghin este un spital general, care asigura spitalizare continua, prin cele 6 sectii si 5 compartimente si asigura consultatii de specialitate prin ambulatoriul de specialitate al spitalului.

asistenta medicala permanenta

sectia obstetrica ginecologie avand in structura un numar de 55 paturi spitalizare continua si 5 paturi pentru spitalizarea de zi
sectia neonatologie avand in structura un numar de 25 paturi spitalizare continua

linie de garda de specialitate
investigatii: de laborator, radiologice, ecografii pelvine, colposcopii, puncþii, biopsii, tocografii
interventii chirurgicale de profil obstetrica - ginecologie
diagnostic si tratament de specialitate
investigatii de laborator si radiologice
diagnostic si tratament de specialitate

Dr. Scovarza Marin medic primar obstetrica - ginecologie, competenta ecografie in obstetrica - ginecologie
dr. Iurco Elena medic specialist obstetrica - ginecologie
Dr. Pintea Dumitru Dorin – medic specialist obstetrica - ginecologie

dr. Ciurca Adriana Carmen medic specialist obstetrica - ginecologie
medic sef sectie dr. Zarecki Alexandrina medic primar pediatrie, medic primar neonatologie, competenþa ecografie generala

Dr. Popescu Claudia Angela medic primar pediatrie

da

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0265.511.161 interior 16

Opinii utilizatori

Multumiri
De Emilia Silvia.Kloos917 pe 01 Octombrie 2018

Domnului doctor Scovarza Marin,personalului medici ,asistente ,infirmiere pentru bina ingrijire de care am beneficiat acolo.

Multumiri dr. Scovarza
De Tunde pe 01 Noiembrie 2012

Eu am avut ca si medic in timpul sarcinii pe domnul doctor Scovarza un doctor cu mult tact, calm, cu toate explicatiile date pacientei inainte de nastere, adica te pregateste pentru acest pas, in permanenta interesat de starea de sanatate a pacientiilor sai. Multe multumiri.

Spitalul Municipal Dr Eugen Nicoara Reghin
De Valter Maria pe 24 Ianuarie 2011

Doamnelor, si eu am fost internata la acest spital si chiar daca conditiile nu sunt cele mai bune, personalul este foarte dragut, iar domnul doctor Pintea Dorin este un om minunat cu care eu imi si doresc sa nasc peste 4 luni. Ar fi bine sa nu mai judecati oamenii fara sa ii cunoasteti, eu am fost de 2 ori internata pe sectia de ginecologia si am fost tratata exceptional fara spaga de care vorbiti unele!

Spitalul Municipal Dr Eugen Nicoara Reghin
De Camelia bugnariu pe 01 Septembrie 2010

Am fost operata in sectia ginecologie de la spitalul Reghin in august 2010 si doresc sa va impatrasesc parerea mea pozitiva despre profesionalismul acestor oameni. Cadre medii la inaltime, ingrijitoarele la fel, ordinea si curatenia fara reprosuri, iar nu in ultimul rand vreau sa-l amintesc pe dr. Pintea Dorin, medic ginecolog care este de nota 10. Imi asum cand spun ca oameni ca acest dr. sa nu mai moara niciodata. Mergeti cu incredere la aceasta sectie pt. ca veti beneficia de cele mai bune servicii, de oameni de inalta calitate profesionala si morala. Eu pot sa spun doar atat - multumesc domnule dr. ca existati.

Raspuns pentru doamna Cioloca
De Asistenta cu scoala la stat pe 25 Iulie 2010

Cu respect va anunt doamna, ca aceleasi asistente despre care vorbiti lucreaza si la Nova Vita si au fost pregatite la maternitatea Reghin, asa ca inainte sa scrieti informativa si aflati ca la Reghin gasiti asistente mult mai bune si mai apropiate de bolnav ca in mmulte alte orase din tara, indiferent unde au terminat scoala. Nu imi este rusine cu aceasta meserie.

Spitalul Municipal Dr Eugen Nicoara Reghin
De Florina cioloca pe 07 Iulie 2010

Cred ca glumiti, referitor la conditiile bune din spitalul Reghin. E jale mare. Personalul e sub orice critica, de la dr. care vor spaga pana la asistente scolite doar la privat. Tristete mare acolo. La ginecologie te asista la nastere o moasa, dr. fara sa dai e doar de garda, in sala de garda ,nu la nasterea ta.

Spitalul Municipal Dr Eugen Nicoara Reghin
De Laura pe 02 Octombrie 2009

E bine la spital la Reghin, iar cu noile renovari e de nerecunoscut.

Spitalul Municipal Dr Eugen Nicoara Reghin
De Bjmaryo pe 21 Septembrie 2009

Ma incanta gandul ca si spitalul din Reghin e in lista dumneavoastra de maternitati si ca sa fiu concisa in ceea ce vreau sa zic e ca spitalul arata foarte bine(nu am fost in sectia maternitate ca n-am nascut acolo)si toate parerile ce le-am auzit referitor la spital sunt foarte bune.

Contact Spitalul Municipal Dr Eugen Nicoara Reghin

Adresa

Spitalului, 20, Mures, Reghin

Reper Municipiul Reghin, la 35 Km de Tg. Mures si 100 Km de Cluj Napoca
Site www.spitalreghin.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.