• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
10 opinii
Localitate:
Sectorul 1
Maternitate:
privata

Spitalul Euroclinic

Spitalul Euroclinic este primul spital privat general din Bucuresti construit si dotat la standarde europene, a fost inaugurat in 6 iunie 2005.

Spitalul Euroclinic face parte din Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA. Spitalul are un bloc operator cu 4 sali de operatie dintre care una este dedicata specialitatilor de neurochirurgie si...

Spitalul Euroclinic este primul spital privat general din Bucuresti construit si dotat la standarde europene, a fost inaugurat in 6 iunie 2005.

Spitalul Euroclinic face parte din Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA. Spitalul are un bloc operator cu 4 sali de operatie dintre care una este dedicata specialitatilor de neurochirurgie si ortopedie fiind dotata cu echipamente speciale, microscop chirurgical, masa speciala radio-transparenta, disector cu ultrasunete CUSA EXcel, sistem pentru neuronavigatie.

75 de paturi autorizate, în rezerve, post-operator si ATI si 54 de rezerve individuale.

neurochirurgie;
chirurgie ortopedica;
chirurgie orl;
chirurgie pelvica si reconstructiva;
chirurgie bariatrica;
chirurgie vasculara;
chirurgie endocrinologica;
chirurgie generala;
chirurgie oncologica;
chirurgie plastica si reconstructiva;
herniologie;
obstetrica – ginecologie;
chirurgie urologica;

interventii chirurgicale generale si ginecologice;

http://www.reginamaria.ro/ro/spitale/medici?clinica=spitalul-euroclinic&specialitate=obstetrica-ginecologie

da

54 rezerve standard si vip

pentru programari puteti suna la numarul numar de telefon: 021.200.68.00

http://www.reginamaria.ro/ro/spitale/preturi

Opinii utilizatori

Maternitatea s-a mutat
De Cristian Miu pe 05 Ianuarie 2012

Salut, din Decembrie, sectia de maternitate din cadrul Spitalului Euroclinic s-a mutat in cadrul Spitalului de Obstetrica si Ginecologie (str. Brodina, nr 3: https://www.reginamaria.ro/ro/maternitate/despre-noi/prezentare-maternitate-regina-maria sau pe maps: https://maps.google.ro/maps/place?hl=en&georestrict=input_srcid:0a7977e00c729243). In Spitalul Euroclinic nu se mai fac decat interventii chirurgicale (fara nasteri).

Spitalul Euroclinic
De Irina-elena pe 11 Iulie 2011

Foarte curat, medici si asistente excelente, intr-un cuvant nu ezitati. Merita fiecare leut, pe care-l dati pentru orice in spitalul acesta. Apelati cu incredere eu am facut o operatie acolo si stiu ce vorbesc!

Spitalul Euroclinic
De April pe 04 Mai 2011

A fost cea mai buna alegere, totul a decurs bine, atmosfera era calda, umana, grijulie, nu mai spun de igiena, liniste si confort, mult mai important este ca am putut sa ma bucur pe deplin de intalnirea cu dragul nostru baietel, iar doamna dr. Enache Luminita a fost extraordinar de suportiva, atat pe parcursul sarcinii cat si la nastere si imediat dupa aceea, mereu mi-a transmis incredere si competenta. Este adevarat, nu ai nevoie de absolut nimic de acasa, gasesti acolo tot ce ai nevoie, nu ai grija "atentiilor" intrucat absolut totul este trecut civilizat pe factura. Cu toata caldura recomand aceasta alegere tuturor mamicilor care pot face efortul sa adune banii necesari (daca ai si asigurare eureko ai un discount important), am iesit din maternitate ca dupa o mica vacanta, e atat de important sa te simti respectata, ingrijita, incurajata in asa moment delicat al noului tau rol, si sa-ti primesti copilul sub bune si primitoare auspicii.

Dr. Bratila Elvira
De RADUCAN ANDREEA pe 09 Octombrie 2010

Am nascut cu doamna dr. Bratila Elvira in 2008 si nu am suficiente cuvinte de lauda pentru dansa, este deosebita. Apelati cu incredere.

Spitalul Euroclinic
De Laura pe 26 Septembrie 2010

Am nascut acum 3 zile la spital cu dr. Munteanu conditi super bune, nu se compara cu ce e la stat. Am venit cu o geanta plina de acasa, dar nu am folosit de la mine decat telefonul si aparatul de fotografiat, tot iti dau ei. Mancarea super buna la fel ca acasa si asistentele cu zambetul pe buze ca te plictisesc intrebandu-te mereu deca esti bine si daca iti trebuie ceva.

Spitalul Euroclinic
De Aurelia cornea pe 30 August 2010

Am fost tratata de dr. Bratila Elvira si apoi am nascut cu dansa. Nici un medic din spitalele de stat nu mi-a dat vreo sansa la viata, doar dansa si am reusit impreuna. Acum sunt mamica unui baietel perfect sanatos si culmea, am supravietuit. Ganditi-va daca nu intalneam medicul potrivit ce s-ar fi intamplat cu mine si copilul meu. Super om, super medic si super mamica, pentru ca are o fetita care s-a nascut cu 2 saptamani inainte sa nasc eu, deci a venit de acasa, si-a lasat fetita si m-a ajutat sa supravietuiesc, fara cuvinte.

Spitalul Euroclinic
De Camelia pe 18 August 2010

Da, conditiile sunt bune, preturile sunt cam mari, dar merita avand in vedere ce se intampla in spitalele de stat. In plus, compania Eureko colaboreaza cu acest spital prin niste abonamente de sanatate. Eu am fost contactata de un consilier al lor si am fost foarte multumita. Va recomand cu placere 0740.199.485.

Spitalul Euroclinic
De Mihaela pe 16 Iulie 2010

Medicii sunt extraordinari, toata lumea este umana, nu stai la cozi infernale, te respecta toata lumea, nu trebuie sa bagi nimanui bani in buzunar. Merita.

Spitalul Euroclinic
De Gabi Dafta pe 24 Septembrie 2009

Servicii de calitate.

Spitalul Euroclinic
De Dicu Laura pe 24 Septembrie 2009

Mi s-a parut ok.

Contact Spitalul Euroclinic

Adresa

Calea Floreasca, 14A, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.reginamaria.ro/ro/spitale/info/despre-spitalul-euroclinic
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.